Мебели Виденов 3

• 246 277
  • 956
  •   1
Отговори
# 615
УЖАС!!! Ние ще поръчваме средата на септември, значи ще ги чакаме до Коледа... Ох, сериозно се замислям дали да не поръчам от друг магазин,  но пък не ми се дават куп пари за квартирата, в същото време не ми се чака 2 месеца newsm78
Поръчвай от сега, та да дойде септември!

# 616
  • Тра-ла-ла
Виденов са изпляскали на абсолютно всички продукти срок на доставка - 30 дни. Дори и на кошчетата за боклук Laughing Явно се презастраховат срещу жалби.

# 617
Здравейте на всички. Искам да си сменя спалнята и да си взема още един малък гардероб по поръчка, понеже мястото ми е малко и нямам друга опция. Цветовете искам да са бяло и лилаво, понеже на детето креватчето е в тази гама и не искам да има разноцветие. Обиколих всички мебелни фирми и нищо, даже в лилаво спалня за матрак 140×200 (имаме наличен нов и доста скъп) нямаше никъде.. Та съм се спряла на Берина 2 някой има ли я стабилна ли е? Ние в момента сме със спалня по поръчка сковани са няколко ПДЧ дъски, не е нещо масивно и не е мръднала. В момента спалнята е на промоция, та имам време до утре вечер да реша какво да правя, 169 лева с рамка си е без пари. Гардероба ще е изцяло бял 3 крила, като средната врата ще е лилава. Ако някой има тази спалня в лилаво, много моля качете снимка, за да видя има ли разлика в цвета от сайта.

# 618
  • София
Здравейте на всички. Искам да си сменя спалнята и да си взема още един малък гардероб по поръчка, понеже мястото ми е малко и нямам друга опция. Цветовете искам да са бяло и лилаво, понеже на детето креватчето е в тази гама и не искам да има разноцветие. Обиколих всички мебелни фирми и нищо, даже в лилаво спалня за матрак 140×200 (имаме наличен нов и доста скъп) нямаше никъде.. Та съм се спряла на Берина 2 някой има ли я стабилна ли е? Ние в момента сме със спалня по поръчка сковани са няколко ПДЧ дъски, не е нещо масивно и не е мръднала. В момента спалнята е на промоция, та имам време до утре вечер да реша какво да правя, 169 лева с рамка си е без пари. Гардероба ще е изцяло бял 3 крила, като средната врата ще е лилава. Ако някой има тази спалня в лилаво, много моля качете снимка, за да видя има ли разлика в цвета от сайта.

Имаме я тази спалня бетина. Отначало ми се виждаше сравнително читава, даже бях писала тук че съм доволна, Но...  после едната странична дъска се счупи в средата, бързо ни пратиха нова и викнахме дърводелец да я смени, той ни мотира на страничните дъски допълнителни крачета в средата и сега вече е много стабилна, така че, ако имате възможност огледайте по- скъпичките модели или нещо което няма крачета, мисля че ще е много по - стабилно.

# 619
  • 1st floor
По поръчка ако искаш, потърси кои мебелни магазини работят с Ирим и Стефани Стил. Първите доколкото съм чувала са по-добрия вариант (без да очакваш чудеса от ПДЧ). Имат мостреници с цветове, от които да си изберш. Повечето квартални мебелисти също ще ти я направят, ако тази във Виденов не те устройва...

# 620

Имаме я тази спалня бетина. Отначало ми се виждаше сравнително читава, даже бях писала тук че съм доволна, Но...  после едната странична дъска се счупи в средата, бързо ни пратиха нова и викнахме дърводелец да я смени, той ни мотира на страничните дъски допълнителни крачета в средата и сега вече е много стабилна, така че, ако имате възможност огледайте по- скъпичките модели или нещо което няма крачета, мисля че ще е много по - стабилно.

Благодаря за бързите отговори. Вчера рискувах и я поръчах, просто защото 169 лева с рамка си е без пари, а и цвета много ми харесва на снимката, ще видим в действителност. Добавих скрина в кожа, намален е на 52 лева, като размери всичко ми пасва идеално. Но гардероб не поръчах, просто защото се ядосах, за размери 100×185×55 ми искаха 360 лева, при положение че преди години поръчвах от друга фирма двойни размери за същите пари. Чисто и просто ми трябва бял гардероб и никъде не мога да намеря намален с тези размери, както примерно съм поръчала от тях за 139 лева този с 4 крила.

# 621
По поръчка ако искаш, потърси кои мебелни магазини работят с Ирим и Стефани Стил. Първите доколкото съм чувала са по-добрия вариант (без да очакваш чудеса от ПДЧ). Имат мостреници с цветове, от които да си изберш. Повечето квартални мебелисти също ще ти я направят, ако тази във Виденов не те устройва...
Проблема е че съм от Враца и бързам да обзаведа един апартамент, като замисъла е да подновя в нас спалнята и старата да отиде в другия апартамент, който ще го пусна под наем, но за нощувки, нещо като както са къщите за гости. Точно за там и поръчах другия гардероб, който е на промоция 139 лева, имаше го като мостра и доста ми хареса.

# 622
Здравейте. Някой да си е купил матрак от Виденов. Моля за мнения. Confused

# 623

Преди 4 години си купих спалня от тях и понеже не можех да си позволя хубав матрак, си взех еднолицев от тези, които предлагаха. Мисля, че беше Лео. Не е върхът на сладоледа, но все още не е за смяна. Като забележка имам, че прискърцва леко. С пружини е, няма мемори пяна и тн. Но за парите си излезе сполучлив.

# 624
На Адисънът се налага от време на време да спя и на мен ми е супер удобен.

# 625

Имаме ъглови легла с матраци Лео. Като недостатък мога да кажа, че матрака, когато се легне на него някак си се накланя към таблата на леглото, т.е. към вътрешната страна. На мен не ми правеше впечатление, но и спя много рядко на тях, но майка ми си е навила, че ще ги сменя, защото нея много я дразни това. Не знам дали е от матрака или от механизма за повдигане, който е монтиран от тази страна, Иначе са на година и малко и друга забележка нямаме, не скърцат, а се спи постоянно на тях.

# 626
Тук четох,че матраци лео били тяхно произвоство и не били много хубави.На мен ми допадна матрак Марина Дриймс и двулицевия.Едния се води класик другия комфорт мисля че беше.Комфорта беше много мек и като седнах ми се искаше направо да си полегна да поспиннкам хаха

Този е мекичкия
https://videnov.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8/%D … A-marina-dreams-0

Другия е този
https://videnov.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8/%D … D0%B5%D0%B2%D0%B8

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 15:22 от Томасита

# 627
  • София
За легла и спални съм писала назад - не са стабилни! Ние имаме 3 от Виденов, укрепени допълнително с допълнителни винтове и железни планки.

Матраците Лео също са ужас, криви. Ще ги изтрая още малко и ще ги сменя. Същото като на Смайл.
Ако правите спалня, стиснете зъби, спестете, но си купете качествен матрак.

# 628
Имаме две ъглови легла (кожени) от Виденов, с матраците заедно ги взехме, и не са мръднали. Две години се ползват постоянно, като се и скача доста активно на тях. Нямаме никакви проблеми,камо ли за ги окрепваме. Обаче като се оправим финансово веднага си купуваме хубави матраци. Разликата е огромна.

# 629
За мен като цяло инвестицията в матрака е важна. Когато поръчвахме леглата от Виденов, ги взехме с матраци Лео, защото ни казаха, че само с тях могат да поставят повдигащите механизми. За спалнята, на която спя в квартирата обаче си взех матрак и топ матрак, които бяха от специализиран магазин, като топ матрака е Дормео, няма база за сравнение с тези при майка ми на ъгловите легла.

Общи условия

Активация на акаунт