Мебели Виденов 3

• 246 397
  • 956
  •   1
Отговори
# 90
Включвам се с нов коментар...
Спрямо точността аз лично съм много доволна. Трябваше кухнята и спалния комплект да дойдат на 23 - дойдоха на 19 като предварително ни предупредиха два дни по рано а на самия ден звъннаха половин час по рано да кажат, че идват. След като получихме мебелите ни звъннаха да ни питат дали всичко е точно. Явно сме късметлии в това отношение.
Поръчахме си кухнята черно и бяло не помня как се казваше точно, сглобихме я и всичко е ок. За тея пари се надявам да изкара 3-4 години и не съм очаквала нещо супер здраво, даже очаквах да е попаянтоваа . Спалнята е Нора пак черно бяло сега гледам вече я няма. Гардероба е огромен ще ми събере почти всичко с хубави големи огледала. Спалнята поне е с 5 години гаранция, ако ги изкара -идеално. Единственото, което супер много ме разочарова е, че е ужасен фазера на гардероба. Супер паянтов. За такъв огромен гардероб това е безумие. Ние си намерихме решение, но все пак не е там въпроса. Ама за тая цена т'ва е положението. След 2 години дано съм толкова доволна колкото от дивана Принцес и трапезните столове.

# 91
Здравейте, може ли някой да даде мнението си за Диван Касиди http://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0 … %B8%D0%B4%D0%B8-3 . Как е като изработка, удобен ли е за спане и т.н. Благодаря ви!

# 92
  • оттам, откъдето започва България
Включвам се с нов коментар...
Спрямо точността аз лично съм много доволна. Трябваше кухнята и спалния комплект да дойдат на 23 - дойдоха на 19 като предварително ни предупредиха два дни по рано а на самия ден звъннаха половин час по рано да кажат, че идват. След като получихме мебелите ни звъннаха да ни питат дали всичко е точно. Явно сме късметлии в това отношение.
Поръчахме си кухнята черно и бяло не помня как се казваше точно, сглобихме я и всичко е ок. За тея пари се надявам да изкара 3-4 години и не съм очаквала нещо супер здраво, даже очаквах да е попаянтоваа . Спалнята е Нора пак черно бяло сега гледам вече я няма. Гардероба е огромен ще ми събере почти всичко с хубави големи огледала. Спалнята поне е с 5 години гаранция, ако ги изкара -идеално. Единственото, което супер много ме разочарова е, че е ужасен фазера на гардероба. Супер паянтов. За такъв огромен гардероб това е безумие. Ние си намерихме решение, но все пак не е там въпроса. Ама за тая цена т'ва е положението. След 2 години дано съм толкова доволна колкото от дивана Принцес и трапезните столове.

И ние с фазера имахме проблеми, но успяхме да го оправим и гардероба ни служи вярно вече трета година. Честито и със здраве да си ползвате новите придобивки. Забравих да кажа, че и спалнята е трета година и е перфектна.

# 93
Мерси амаа...
Започвам май да се опраквам вече. На третата вечер ни се счупи задната рамка на спалнята. Тя верно че е захвана само на две места. Ама е кофти тръпка , а уж 5 години гаранция. Чудя се да им звъня ли на тези от виденов или ние да си я подсилим.
Нещо се поразочаровах ....

# 94
Ние имаме един спален комплект , който не е от Виденов , но като качество е същото - цена почти двойна  Whistling
Та рамката на спалнята и фазера на гардероба си ги подсилвахме сами , иначе трудно да издържат дълго. Сега другия спален комплект от Виденов ( спалня Нора ) предстои да бъде сглобен и също ще подсилим всичко предварително , за да не се занимаваме после с поправки.

# 95
Ние имаме един спален комплект , който не е от Виденов , но като качество е същото - цена почти двойна  Whistling
Та рамката на спалнята и фазера на гардероба си ги подсилвахме сами , иначе трудно да издържат дълго. Сега другия спален комплект от Виденов ( спалня Нора ) предстои да бъде сглобен и също ще подсилим всичко предварително , за да не се занимаваме после с поправки.
Даа точно с Нора черно бяла сме и ние подсилвайте яко, ние днес ще оправяме рамката на леглото че вече се счупи и фазера на гардероба.

# 96
Мили момичета,

Преди 30 дни поръчах офис стол и топматрак от онлайн магазина на Мебели Виденов. Платих с кредитна карта. Да! Прочетох "срок на доставка" (не "срок на изработтка!!!)  30 дни и си помислих, че китайският стол ще дойде за не повече от 10 дни. Беше за подарък. Топматрака взех импулсивно, като допълнение към поръчания за подарък стол. След като изминаха 10 дни, попитах в чата на онлайн магазина какво става с поръчката. Препратиха ме да пиша имейл.
След около ден и половина- два получих отговор, че продуктите са в "процес на производство". Ама какво му произвеждат на китайския стол, че и на топматрака, не ми стана ясно. Помолих все пак да дадат ориентировъчен ден за доставка и ми казаха, че трябва да изчакам да мине СРОКЪТ ОТ 30 дни.
През това време фирмата работи  с моите пари, а аз платих лихва за нещо, което така и не получих. Аделина от чата на онлайн магазина ми препоръча да анулирам поръчката и да си търся парите "от някой магазин". Хубаво, де, ама аз как ще докажа на продавачките в магазина, че съм дала пари? Нали не съм ги дала на тях? Нали поръчката ще е анулирана и няма как (безкрайно се съмнявам, че поддържат някаква онлайн връзка помежду си) да докажа, че нищо не е доставено? Чета тук и други подобни коментари и ми става ясно, че практиката на фирмата е такава. Колкото и толерантен човек да съм, недоумявам какво се произвежда в моя случай? Китайският стол ли? Ами аз съм поръчвала от китайски сайтове и доставката е по-бърза, вярвайте ми. А тук и парите ми прибраха.
Изтеглих си молба от сайта на Комисията за защита на потребителите и смятам да я подам, но ми е бедна фантазията колко още хора ще се подведат по атрактивните цени и ще си ча-а-а-акат поръчките.

# 97
А нямат ли мебели на склад и ние да си ги транспортираме ? Чета ви и като знам че свекито имаше проблем с доставката се чудя да хадим ли там изобщо? Искам мебелен магазин от които да си взема избраното веднага.

# 98
Вероятно това би ви спестило доста главоболия. Само бегъл преглед на написаното за тях във фейсбук и става ясно, че явно поемат повече поръчки, отколкото могат да изпълнят. Хвалят се, че са почнали от един гараж, но явно гаражната организация е неприложима при поръчки в национален мащаб.
Конкретно в моя случай няма нищо за изработка, освен топ-матракът тепърва да се крои, но аз не съм искала някакви мои размери, а избрах един от предлаганите на сайта. Но и така да е, редно е да има някакъв ред и обратна, а и ДОСТОВЕРНА информация. Аз ако знаех, че тепърва ще се произвежда нещо от поръчаните от мен продукти, просто нямаше да поръчам. На сайта пише "срок за ДОСТАВКА", а не "срок за ИЗРАБОТКА". "Срок за доставка" предполага технологично време за изваждане от склада и транспортиране, а при внос - транспортиране, митническо оформяне, вътрешен транспорт. Каква изработка, какви 5 лева? Защо тогава се плаща предварително ЦЯЛАТА СУМА? Ами ако бях ползвала кредит (предлага се на сайта) и ме одрусваха с 50% ГПР? Явно заради такива пишман търговци човек не може да избяга от ретро максимата "око да види, ръка да пипне". Много съм разочарована. Ще пиша и в сайта "Излъган", а в понеделник задължително ще подам жалба в Комисията за защита на потребителите. Явно им е нужна една отрезвяваща глоба.

# 99
Съгласила си се на 30 дни за доставка и те не са минали, нали... тъпо, но все пак са в правото си- не са минали 30 дни

# 100
Много е тегаво това чакане наистина, но в крайна сметка се съгласяме на по-дълъг срок и заради ниските цени. При нас това беше основното... наистина качествените мебели са в пъти по-скъпи. Аз лично само една поръчка съм си получила на 30тия ден, останалите са били винаги със закъснение и с дотягане от моя страна (писане във фб страницата им, на имейла, по телефона) ... не е приятно да търсиш някого, за да си дадеш парите.

# 101
Аз направих онлайн поръчка на дивана Принцес,но незная къде мога да проверя поръчката си.

# 102
 newsm78 Ха! На мен ми отговориха! Толкова ли е трудно, да му се не знае! Вярно е, че цените са атрактивни. Вярно е, че има голямо разнообразие от модели и разцветки, но трябва доста по-сериозно отношение към клиента. Става дори с елементарна табличка в ексел, която да се обновява и споделя в  Google Drive или другаде.
Иначе аз вчера писах на имейл, публикуван в бизнес каталог - mebelividenov@gmail. com. Преди това пишех на стандартния имейл, който ми дадоха от чата на онлайн магазина и там съответно с копи и пейст ми връщаха отговори. Явно и служителите не разполагат с информация. Предполагам, че в рязко разрасналите се семейните фирми е обичайно собственикът да държи да продължава да е човекът-оркестър, макар и участията да са много повече и да се изисква екипна работа.  ooooh!

# 103
Иглая на националния им телефон можеш да направиш справка с номера на поръчката ти.

# 104
Иглая на националния им телефон можеш да направиш справка с номера на поръчката ти.
Много ти Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт