МАШИНА ЗА ХЛЯБ-57-ма тема

• 51 697
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
В Силвър Крест-а няма подгряване за кекса. Започва директно да меси.  Peace

# 451
В Силвър Крест-а няма подгряване за кекса. Започва директно да меси.  Peace

Това щях да пиша и за моята машина. Друга марка е. Няма подгряване. Но има едно безумно престояване. Whistling

# 452
В Силвър Крест-а няма подгряване за кекса.
то не е и необходимо.

# 453
  • София
Здравейте, влизам в темата с глупав въпрос, но не мога да намеря къде се продават резервни бъркалки за хлебопекарна Финлукс. От верига "Зора" (нали уж била тяхна марка) ми казаха, че имало по сервизите, но не намирам сервиз за Финлукс. Ще съм много благодарна, ако някой успее да ме ориентира. Благодаря предварително!

# 454
Аз да попитам...някой правил ли е хляб с брашно Топаз мел? Гледам, че в момента е на промоция в Кауфланд, но не знам дали е хубаво...Мелко-то ми свърши и се чудя сега дали да не взема някой стек от това...(води се, че е брашно за баници, ако това има значение за хляба)

# 455
Мъхчето в друг сайт  с подобен форум четох ,че Финлукс е един вид реплика на Горение и казанчетата пасват.
  Ако си от София има сервиз Бушона и там може да намериш http://www.bushona.com/ .

# 456
  • София
Аз да попитам...някой правил ли е хляб с брашно Топаз мел? Гледам, че в момента е на промоция в Кауфланд, но не знам дали е хубаво...Мелко-то ми свърши и се чудя сега дали да не взема някой стек от това...(води се, че е брашно за баници, ако това има значение за хляба)

А какво ти пречи да вземеш един пакет и веднага да пуснеш да се замеси хлебче по обичайната ти рецепта? Ако резултатът е задоволителен, може да си купиш и два стека Peace

# 457
На няколко пъти ММ  е вземал на промоция брашно от Кауфланд и не ми харесват . Особено едно Перса май беше .
 Топаз мел ми е непознато като марка / в околните магазини го няма  и не съм купувала/.
  Отскоро съм фен на Млин тип 500 . Страхотно брашно . Вчера си купих и пакет от 5кг. Сега го сефтосах с едно тесто за лучник и ще видя има ли разлика от това в малките пакети.
-  питка с това брашно

Скрит текст:

# 458
Mунчо , това смятам да направя, в случай, че никой тук няма впечатление за брашното  Simple Smile
 Иначе просто щях да пратя мъжа да купи един-два стека довечера , да не се занимавам аз с глупости, че отида ли аз в Кауфланд, златно ще ми излезе като се познавам  ooooh!

yulmana , това на Млин  не съм го виждала по веригите...Ти откъде го купуваш?

Питката ти изглежда разкошна Heart Eyes

Перса беше преди време хубаво брашно, после го развалиха и за нищо не става вече, освен за фрикасета, палачинки и панировки...Същото важи и за Агромел...Но с промоционалните на София мел и Мелко не съм имала никога проблем Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 18:02 от Lorein666

# 459
Мунчо е прав.
 Може някой да ти каже ,че е хубаво ,но тази партида да е различна.
  Миналата година по Великден от Лидл купих от двата типа брашно -500 и 650.
  Интересното в случая беше ,че тип 650 беше по -бяло и по-хубаво . Другото не ми хареса.
 Сега пак нарочно купувам и от двата и 650 е  по-добро - другото ми стои като застояло и на бучки.
 /Може би първото като по -купувано да е по -прясно ./
   Млин е мелница в града ,който съм . Не знам дали го има в други градове . Намирам го в местните вериги . Даже кварталното магазинче като питах зарежда само на София мел.
   Кауфланд има разнообразие и добро зареждане ,може и да го има. Този магазин ми е много далеч  и рядко пазарувам от там.
   Агромел отдавна съм ползвала .

# 460
Млин го няма в Кауфланд, 100% съм сигурна Simple Smile Иначе марката я  свързвам с любимите ми солети Хрус-хрус ...и до ден днешен други не купувам освен тях Simple Smile Ако не се лъжа в Разград се произвеждат Simple Smile

Аз пък това 650 от Лидл хич не го харесах, но както казваш, може би е до партида...(хлябът ми остана нисък и не особено бял с него)

# 461
  • София
Mунчо , това смятам да направя, в случай, че никой тук няма впечатление за брашното  Simple Smile
 Иначе просто щях да пратя мъжа да купи един-два стека довечера , да не се занимавам аз с глупости, че отида ли аз в Кауфланд, златно ще ми излезе като се познавам  ooooh!

Тогава просто го прати да ти купи един пакет за пробата Peace.

# 462
Пратих детето да вземе  Mr. Green и ако някой се интересува утре ще докладвам, че днес имам хляб и няма да го пробвам Simple Smile

# 463
Здравейте, влизам в темата с глупав въпрос, но не мога да намеря къде се продават резервни бъркалки за хлебопекарна Финлукс. От верига "Зора" (нали уж била тяхна марка) ми казаха, че имало по сервизите, но не намирам сервиз за Финлукс. Ще съм много благодарна, ако някой успее да ме ориентира. Благодаря предварително!

Финлукс не е марка на Зора. Просто почти само те внасят Финлукс в България. но би трябвало да имаш гаранционна книжка, в която да има списък на сервизите. А и те би трябвало да ти дадат информация кои са въпросните сервизи.

# 464
Здравейте! Аз имам хлебопекарна отскоро, по точно от края на  октомври. Правя хляб почти ежедневно. По препоръка на приятелки с повече опит, ползвам единствено брашно Кастело от ЛИДЛ и хлябът ни харесва. Цената е много добра-69 ст. за килограм брашно. От един пакет правя 2 хляба. С друго брашно не съм опитвала. Сега като чета за вашите марки, ще пробвам. Много сте ми полезни.

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 19:57 от K.A.G.

Общи условия

Активация на акаунт