Изгодни предложения за козметика и парфюми

• 98 964
  • 576
  •   1
Отговори
# 510
Там оригинални ли са парфюмите? Имат много ниски цени

Да, и мене ме интересува къде мога да си намеря оригинални парфюми в промоция ? Искам да си взема нещо качествено за празниците, ама все цените са им високи за моя джоб... Къде мога да намеря оригинални парфюми на добри цени или в промоция ?

Поръчваш си отвън. feelunique или  някой друг сайт.

# 511
Feelunique.com не доставят парфюми до България.

# 512
  • Пловдив
Но с превозвач става Peace

# 513
  • София
И в Ягодата са супер евтини тези, които са на промоция.

# 514
Комплект на Estee Lauder намален на половина http://www.boots.com/en/Estee-Lauder-Daywear-Starter-Set_1727144 … %2fvn%2fvDCjCEAkk  Peace

# 515
  • гр. София
В момента и в Амазоните вървят много парфюми на промоция - дневните сделки.  Peace

Тъкмо се чудех на един...Бях го поръчала на празна карта и без да искам го платих. Сега не знам да го оставя ли или да го откажа....  newsm78

# 516
  • До сърцето...
В сайта на L`Artisan Parfumeur има 30% намаление от от днес до неделя.

http://www.artisanparfumeur.com/?currency_code=GBP

# 517
Момичета, посетих Лили и си взех подаръчния комплект на Nivea Soft Diamond с чантичката Grinning много е сладка  Laughing
Обаче да ви питам някоя сблъсквала ли се е с проблеми s промоциите на Елитис newsm78 понеже аз и там си ходя и съм доволна, а чух неприятни неща за срока на годност, но не ми звучи вярно???

# 518
Проблеми не съм имала. Но, винаги проверявам срока на годност, независимо за какъв продукт става въпрос и дали е на промоция или не Simple Smile

# 519
пак зли езици май..но да, ще трябва и аз да си изградя този навик за козметиката, а не само на доверие

# 520
Там оригинални ли са парфюмите? Имат много ниски цени

Да, и мене ме интересува къде мога да си намеря оригинални парфюми в промоция ? Искам да си взема нещо качествено за празниците, ама все цените са им високи за моя джоб... Къде мога да намеря оригинални парфюми на добри цени или в промоция ?

Поръчваш си отвън. feelunique или  някой друг сайт.

Някой знае ли някакви други сайтове освен feelunique.com за оригинална парфюмерия в промоция ? Иска ми се за празниците да си взема нещо наистина хубаво, така че да му се радвам дълго време. Не ми се взимат евтинчоците, които се предлагат и са нискокачествени. Ок, навита съм да дам малко повече пари ама да е оригинал, ама нямам кой знае колко много пари затова търся промоции, че не ми се седи гладна след това ... Дайте някакви и други предложения ? В БГ или отвън, къде от вън евентуално ?

# 521
Следиш ли промоциите на http://www.enzo.bg/oferti/ имат цяла секция с намаления на парфюми Simple Smile

# 522
# 523
  • Стара Загора
дами има ли списък с магазините, които участват в намалението на Ести Лаудер,   Клиник и т. н. Миналата години си взех намален парфюм на Том Форд от Феери Стара Загора. Днес исках  пак да си взема, но или консултантката не знаеше за намалението или не участват. Май месец  си поискахме парфюма подарък, който даваха при покупка на 100мл. не ни казаха за промоцията.

# 524
В Бонжур.бг имат 50% промоция на Yves Rocher, включително лимитираната коледна серия. При поръчка над 30 лева подаряват даже комплект симпатични чашки  Peace
Не знам дали промоцията важи и за физическите им магазини, до нас се беше появил един, но затвори за има-няма 2 месеца само  Blush

Общи условия

Активация на акаунт