Изгодни предложения за козметика и парфюми

• 98 937
  • 576
  •   1
Отговори
# 525
  • София
В Бонжур.бг имат 50% промоция на Yves Rocher
rockyraccoon, мерси! Възползвах се. bouquet

# 526
В Бонжур.бг имат 50% промоция на Yves Rocher
rockyraccoon, мерси! Възползвах се. bouquet

Моля, между другото поръчките идват много красиво опаковани, с брандирана хартия, и благодарствена картичка. На мен понеже ми беше първа поръчка от онлайн магазина им и бях впечатлена, а и винаги се радвам на БГ бизнеси, които са се постарали за презентацията Heart Eyes

# 527
Досега разбрах промоциите на Сефора (15% за сума над 120лв, иначе 10%), Дъглас (само на определени марки), Златна рибка (20% на втория по-евтин продукт), френския сайт на feelunique има 25% намаление с код JELAIME и бутиците на Estee Lauder - 30% намаление на EL, Clinique, DKNY, MK, TH. Tom Ford така като гледам не е включен  Thinking иначе намалението си заслужава.

Някой има ли информация за намалението в Pretty shoр?

# 528
  • В полите на Витоша :)
Дъглас и Бюти зоун

ЕКСКЛУЗИВНИ -30%

Възползвайте се от -30% отстъпка на всички продукти на ESTEE LAUDER, CLINIQUE, MICHAEL KORS, DKNY, TOM FORD и TOMMY HILFIGER. *Промоцията важи от 05.03.2016 г. - 08.03.2016 г.

При покупка над 80 лв. получавате комплимент бутилка вино, а над 130 лв. бижу с марка CULTURE MIX. Промоцията е валидна само на 8-ми март и важи до изчерпване на наличните подаръци.

Това е от общата тема за намаления, Том Форд са включени. Дано е вярна тази информация.

# 529
Green_Eyed, супер информация си дала за намалението в Дъглас и Бюти зоун, благодаря за което   Peace  Hug
Моят коментар за Том Форд се отнасяше за Бутиците на Estee Lauder  

# 530
В Дъглас и БЗ -30% на Clarins до 8-ми. За картодържатели и -15% на Lanvin, Carven, Thierry Mugler и D&G.

# 531
А в бутиците на Ести от кога е намалението,пак до 8-ми предполагам?
П.С Бихте ли каза ли коя е общата тема за намаления?

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 06:16 от Elemaca

# 532
Цитатът така е вмъкнат, че те води направо в темата  Peace не мога да дам линк, че пиша от телефона.
Намалението на Estee Lauder е от 5 до 8.03  Hug

# 533
Цитатът така е вмъкнат, че те води направо в темата  Peace не мога да дам линк, че пиша от телефона.
Намалението на Estee Lauder е от 5 до 8.03  Hug
Благодаря Simple Smile  Hug

# 534
Досега разбрах промоциите на Сефора (15% за сума над 120лв, иначе 10%), Дъглас (само на определени марки), Златна рибка (20% на втория по-евтин продукт), френския сайт на feelunique има 25% намаление с код JELAIME и бутиците на Estee Lauder - 30% намаление на EL, Clinique, DKNY, MK, TH. Tom Ford така като гледам не е включен  Thinking иначе намалението си заслужава.

Seti Beti, много полезна информация  bouquet
Май няма намаление в Pretty shoр. Днес минах през всичко в The Mall и не видях такова. Тази година слаба работа май не ни уважават много от големите козметични вериги  Laughing Изключение правят Есте Heart Eyes

# 535
Днес на витрината в Пловдив имаше надпис "-30% на определени продукти", но нямах възможност да вляза. Все пак си струва да се провери.

# 536
# 537
В Бюти Зоните и Дъглас има -20% намаление на всички продукти на BIOTHERM до 15 март.

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 11:11 от krem-karamel

# 538
  • Пловдив
Екстра! Точно Биотерм ми трябва! Много благодаря!

# 539

Общи условия

Активация на акаунт