WYCON Cosmetics

• 19 392
  • 93
  •   1
Отговори
Водещата италианска марка за декоративна козметка WYCON Cosmetics откри първия си магазин в България

* Wycon Cosmetics се намира в Serdika Center /партерно ниво до Swarovski/
http://www.wyconcosmetics.com/

Познавате ли WYCON и от кои продукти сте доволни? Нека в тази тема обсъждаме всичко свързано с марката!

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 13:07 от Жаки°

# 1
  • София
Аз вече ги посетих и си взех едно дегримиращо тоалетно мляко,но не мога да споделя впечатления,тъй като съм го ползвала 2 пъти.

Благодаря за темата   bouquet

# 2
 Hug

Aз определено ще се върна за още минерални продукти Simple Smile Там е като сладкарница за свраки като мен  Mr. Green

Набелязала съм си да тествам и тази крем сянка  Heart Eyes

# 3
  • Sofia
И аз ги посетих. Взех си най-светлия пигмент и лилавия коректор. Имаше още интересни продукти, набелязах това-онова  Mr. Green
Ще са ми интересни някакви отзиви за спиралите им, ако някой ги е ползвал.

Благодаря за темата   bouquet

# 4
  • София
Аз си взех една тройка сенки (после ще дам отзиви, че не съм я носила още), един от пигментите и софт мус сянка.

http://www.wyconcosmetics.com/makeup/occhi/ombretti/soft-mousse- … dow.html?___SID=U
http://www.wyconcosmetics.com/makeup/occhi/ombretti/mix-match.html

Мусът изсъхва много бързо след нанасяне и е доста траен, без да се събира драматично в гънките на клепача. Него съм разносила повече.

Очните линии във форма на писалка са уникално трайни. Пробвах на ръката си два от цветовете и после не успях да изтрия с дегримьора за водоустойчив грим Shocked Според мен и след плуване ще са си на мястото. Лошото отново е, че съхнат много бързо при поставяне и човек трябва да е много трениран и прецизен.
Момичето, което гримира е много мило, но нямам добри впечатления за уменията й. Друг път не ми се е случвало да се изтрия на мига и да се гримирам сама,за да реша да купя ли продукта. Така нанесе белия мус, че стоеше на петна на клепача ми. Другата сянка, която тествах също беше нелогично сложена в някаква странна форма - пълна трагедия. Аз с един пръст се гримирах чудесно и съответно си взех продуктите. Но ако не бях достатъчно упорита да си ги пробвам, щях да си изляза и да не се върна повече. Възможно е да е било изолиран случай, не знам. Но не бих й се доверила втори път  Wink
Искам да взема някое от червилата от лимитираната колекция, доста блестящи и подходящи за лятото имаше.

# 5
Ще ми е интересно да посетя магазина  Grinning На Кико доста ми допадат нещата и е добре, че имаме вече налична алтернатива.
И без това повод да отида до мол Сердика, в който не съм ходила от 2год сигурно  Crazy

# 6
За първи път чувам за марката. Дали ще има и онлайн магазин?

# 7
За първи път чувам за марката. Дали ще има и онлайн магазин?
Да, ще има  Party работят по него
Ще откриват и още магазини в страната и скоро ще има и Фейсбук страница.

# 8
Охооо, супер значи!
Обичам да пробвам нови неща.
Дано отворят и в Бургас! Party

# 9
Вчера отидох до магазина и си излязох с няколко сенки и молив. Има невероятни цветове. Единственото, което не ми хареса беше, че повечето течни фондьотени ги имаше само в твърде тъмни цветове. На практика само този с лифтинг ефекта имаше и по-светли нюанси.

Между другото, как се произнася името на марката?

# 10
Произнася се Уайкон  Flutter

# 11
За първи път чувам тази марка, но много ми напомня Кико, които обожааавам. Интересува ме дали качеството на декоративната козметика на Уайкон е също толкова добро както при Кико. Ще съм благодарна, ако някой има впечатления и от двете и може да ги сравни Hug

# 12
до колкото имам опит и с двете марки - качеството е сходно
имам вече десетина продукта на марката на бюрото си /другите жени си ги слагат на тоалетката си  ooooh! Joy/ и тези дни ще снимам и напиша повече в блога
много съм доволна от бронзиращата пудра, ружа, матовия глос, лаковете и четката, които имам
по-трудно се спогаждам с печените сенки и сенките мус

# 13
Не познавам марката, но ще отида да се запозная още тази седмица с продуктите.

# 14
Имам от лаковете и съм много доволна! Peace Лакочистителят с гъбичка вътре също е добър. Спиралите ми се струват обаче сухички... Ако сте попадали на хубава тяхна спирала (особено водоустойчива), моля споделете.

Общи условия

Активация на акаунт