WYCON Cosmetics

• 19 395
  • 93
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Днес минах от там от чисто любопитство, плюс положителните ревюта на други блогърки Simple Smile Магазинът ми хареса като цяло - малък, но много пълен. Колебах се какво да взема, тъй като наистина има много изкушаващи неща. Все пак се спрях на едни печени сенки и на едни мус сенки. Скоро ще споделя впечатления и снимки в блога. Единствен минус е обаче, че светлината в магазина наистина е мноооооого подвеждаща. На суоч в магазина, сенките мус които взех ми се струваха тъмно бронзови, а то се оказаха по скоро прасковено-златисти. Дано ми отиват поне. Simple Smile

# 46
  • Sofia
Момичета, никой ли не се е престрашил да пробва някоя спирала на марката?  Grinning

# 47
  • София
Аз си купих мус сенките, soft mousse, цвят 10.
Мисля да отида и за dusty cushion като имам път натам. Laughing

http://www.illybeautybar.com/2015/07/wycon-soft-mousse-eyeshadow-10-bronzo.html

# 48
  • София
Всъщност точно цветът на 10-ката исках да си взема и в магазина суочнах и точно така изглеждаше 11-ти номер /който си и взех/. Навън обаче се оказа, че съм взела някакво прасковено...много странно, сякаш тестерите бяха разменени Grinning може би само аз съм се объркала...

# 49
За пореден път нямаше и да чуя за клиентска карта, ако не си бях поискала сама, при което продавачката видимо се обърка. Не разбирам защо какъв им е проблемът, наистина. Между другото, оказа се, че мус сенките са много добра основа за нормални.

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 15:33 от *Coraline*

# 50
  • София
Всъщност точно цветът на 10-ката исках да си взема и в магазина суочнах и точно така изглеждаше 11-ти номер /който си и взех/. Навън обаче се оказа, че съм взела някакво прасковено...много странно, сякаш тестерите бяха разменени Grinning може би само аз съм се объркала...

Сигурно са ги разменили, защото аз също гледах съседния цвят и беше нещо златно прасковено. Simple Smile

# 51
Уикендът и аз стигнах най-после до този магазин. Без да усетя, дадох 100 лв  Crazy Изпросих си и клиентска карта  Mr. Green
Още не съм пробвала нещата, освен един от пясъчните лакове - страаахотен е  Heart Eyes Аз не съм фен на пясъците, много са ми странни, като усещане на ръката. Но тези не ми правят никакъв проблем. Нося го вече 4-5 дни и все още изглежда много добре  Peace Мога да кажа, че ми харесва повече от пясъците на ОПИ примерно. При тях точно след 2 дни и връхчетата на ноктите са вече забелени...

Иначе взех 2 пясъчни лака и един "нормален", 2 четки за сенки, едно матово червило, автоматичен молив за устни и една от мусовите сенки за очи. От последните не мислех да взимам, но консултантката ми обърна внимание на един разкошен цвят  Flutter Много е красив и се надявам да мога да го нанеса, и като хайлайт.

Загледах и очните линии в бурканче. Много ми хареса едно тюркоазено. Но последно време рядко слагам очна линия и за сега ще се въздържа.

# 52
И аз много им харесвам пясъчните лакове  Heart Eyes Жесток ефект правят и са супер трайни.
Последно купих един кралско син пясък и е феноменален Two Hearts

# 53
  • София
Жаки, лесно ли се свалят  newsm78 Че на мен това ми е проблемът с пясъчните - имам усещането, че много драскат нокътната плочка.

# 54
  • София
Аз си купих един пясъчен лак и по моите представи не се сваля лесно въобще,но пък може лакочистителя да не ми е хубав - пробвах с един на DM и един на Лили.

# 55
Много лесно ги свалям, почти без усилие. Ето този лакочистител винаги купувам  
Скрит текст:

# 56
  • София
Мерси за мненията  Hug
Не съм наминавала скоро, може да иде да погледна и лакчетата  Wink

# 57
Ох ..момичета много ми харесват тези мусове които показвате,  Blush Crazy определено при възможност ще отскоча до там! Последните път все ми се разминава!  Confused

# 58
И тук да дам отзив за мус сенките - уникална трайност имат, днес в жегата, на моя мазен клепач не помръднаха от 8 до 19 ч. Нанасям ги без база.

Харесвам много и матовите червила, трайни и не изсушават прекалено.

# 59
  • София
Eто ме и мен, най-накрая с обещаното ревю на мус сенките и печените сенки, ако някоя от Вас се интересува Simple Smile

http://tonisbeautynook.blogspot.com/2015/07/wycon-baked-eyeshado … -soft-mousse.html

Общи условия

Активация на акаунт