WYCON Cosmetics

• 19 401
  • 93
  •   1
Отговори
# 60
И от мен едно мини ревю на печената им сянка. Определено ми се ще да пробвам тройките им печени и матовите продукти за устни, но нямаше цветовете, които си харесах последният път като ходих Sad

http://girlstemptation.blogspot.com/2015/08/3-in-1-reviews-eyesh … lormar-wjcon.html

# 61
Доволна съм от тези 2 продукта =))

Скрит текст:

# 62
  • София
Правят ли вечерен грим в магазина? Дали някой знае  Blush Последните 2 пъти въобще не съм доволна от грима в Инглот, а от години за повод все там ходя  Tired

# 63
Скоро си взех червило, молив за устни, сенки за очи от 5цвята, основа за грим, спирала и матиращ коректор за устни и клепачи. Всичко е супер и съм много доволна от качрството, а цените са супер. Използвала съм много скъпа козметика и тази не им отстъпва по качество. С коректора сенките не се събират. Червилото с едно нанасяне изкарвам цял ден.

# 64
  • София
В петък (27.11.2015г.) ще има 20% намаление в магазина в Сердика.

# 65
  • София
Страхотно! Само ако магазинът им не беше тооолкова далеч. Дано скоро има възможност и за онлайн поръчки :/

# 66
Добре, започвам искрено да се дразня на консултантките в Уайкон. Първо имахме сагата с "не, фиделити картата е карта за подарък, не ви трябва", после вече няколко пъти имаше случаи при който аз им подавам картата, докато ми пускат нещата през каса и ми отговарят "ох, ама вие не я дадохте навреме, вече е късно".  Толкова пък да не може нищо да се направи, още повече че сметката не е приключена? И вече познават приятеля ми по физиономия, но за мен не могат да запомнят, че имам карта?
Върхът обаче беше миналата седмица, когато си купувам неща за малко над 40 лева. Накрая консултантката ме пита ни в клин, ни в ръкав, можело ли да ги пусне на две сметки. Аз питам защо, отговор не ми се дава, само се повтаря въпроса. Е, като толкова искат, две сметки да са. Пускат две сметки по двайсет лева. На излизане виждам, че има голям плакат, на който е обявено, че за покупки над 39 лева дават безплатен лак. Разбирам поне да не ми бяха казали за промоцията и да си бяха прибрали лака, но в случая въпросът беше просто да не ми го дадат явно. Не мога да разбера от фирмата ли им налагат политика да правят мизерии или им идва отвътре. Crossing Arms

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 19:07 от *Coraline*

# 67
  • София
Аз съм нямала проблеми с обслужването, но и си казвам за картата преди да почне даже да маркира Mr. Green
Единствената ми забележка е, че се излъгах един път в началото да дам да ме гримира с мус, който исках да взема и го направи адски некадърно. Ако не бях решила и не бях се изтрила, за да си го сложа аз, никога нямаше да купя - резултатът беше потресаващ. Но то си има тънкости при нанасянето на този тип продукт и тя явно не ги знаеше Wink

# 68
Да споделя за който още не знае, че Wycon се продава вече и в Mall of Sofia.
Имат щанд на партера  Simple Smile

# 69
Точно днес отразих две неща от там Grinning Стик руж и матово червило. Сега ще изпробвам Simple Smile Много готино изглеждат нещата!

# 70
  • София
И аз днес видях щанда в Мол София и си взех два молива за устни и една лилава спирала. Моливите са страхотни като качество  Heart Eyes
Над 20 лв ли се полага тази клиентска карта?

# 71
На мен нищо не ми казаха за карта. За кой моливи става въпрос?

# 72
  • София
За обикновените моливи (от 3,90 лв),  не автоматичните, нито дълготрайните. Дълготрайните много ми ги похвали продавачката.

# 73
Набелязвам ги за следващия път Simple Smile Вчера инцидентно купих една пудра и на първо четене много ми харесва Simple Smile

# 74
Тя картата е малко излишна според мен. Трябва да се натрупат 600 лв. от покупки, за да ти дадат после 20 лв. намаление  Crazy
Иначе ако искате такава, направо си поискайте да ви издадат (защото често не се сещат).

Общи условия

Активация на акаунт