WYCON Cosmetics

• 19 404
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
Щом е така няма да съжалявам, колкото и да ми хареесват нещата им няма шанс да похарча такава сума. Извън границите на разумното е  Grinning

# 76
Чудя се само защо тогава толкова не искат да ги дават и да отбелязват продуктите. Както съм споменавала, мен дори не пожелаха да ми издадат при първото запитване, когато пазарувам не маркират картата, ако не съм я подала предварително и никога не питат за карта клиентите. Особено при по-големите покупки се оказва, че докато извадя картата (буквално три секунди, в които аз си бъркам в портмонето) то вече нямало как, маркирали били всичко. Чудя се дали немаркираните продукти не отиват на някаква служебна карта например.

Иначе на мен сергията в мола на Стамболийски ми е доста неприятна. Защото щандът си е точно сергия по средата на коридора, непрекъснато минават някакви хора, няма място, много неуютно е. Някак за голдън роуз мога да го разбера, но за марка с повече претенции и консултанти-гримьори не ми върви.

Но пък козметиката е доста добра, ех...

# 77
Здравейте момичета Simple Smile
Да ви попитам: Как се държат сенките от серията Tiger luxe? Много съм си харесала два нюанса, но ми е интересно дали се напластяват и колко време издържат на клепача. Потърсих из блоговете, но навсякъде коментари за печените сенки и за мус сенките...
И ако може малко информация за клиентските карти, че ми е интересно Simple Smile
Благодаря предварително Simple Smile

# 78
Tiger Luxe са минерални сенки. При тях има леко разпрашване, но си зависи и от начина на нанасяне. Ако се напластят хубаво се получава интензивен цвят и с хубава бази си издържат цял ден. Могат да се нанасят и с мокра чета за още по-метален ефект.

Колкото до картите, назад в темата сме описали абсолютно всичко по този въпрос  Peace

# 79
Видях, че сте обсъждали, но на мен ми е по-любопитно дали има някаква определена сума, която трябва да направиш за да ти издадат карта. Simple Smile
А че ще трябва да си я "изпрося" и да действам много бързо с подаването го разбрах Grinning

Благодаря ти за информацията относно сенките - определено ще прегреша поне със зеленият нюанс Simple Smile

# 80
Ами то е малко мистерия, защото явно и самите консултанти не са наясно кога и как се издават тези карти. На мен ми я издадоха при покупката само на едни сенки.

# 81
Вече не издавали, защото било незаконно да попълват документи за карта на италиански (име, фамилия и телефон), а очевидно за година вече не могат да ги преведат... Но може и италианците да са ги спрели, защото не виждам информация в новия им сайт.

# 82
Благодаря ви момичета Simple Smile
Днес ще мина през мол София и ще поразпитам какво е положението Simple Smile

# 83
Здравейте, момичета интересно ми е дали сте пробвали LIQUID LIPSTICK и какво Ви е мнението?  Wink Thinking

# 84
Здравейте, момичета. Днес минах през магазина на Уайкон в Мол Сердика, имаше намаление на много продукти. Харесах си няколко цвята базови сенки с брокат, но ми направи лошо впечатление, че на опаковките не пише срок на годност. Има код, но продавачката ми каза, че не можела да го разтълкува. Аз лично много държа на това и не ми се иска да си взема намалена козметика, която е произведена преди 3 години например. Имали ли сте такъв проблем и евентуално намерили ли сте сайт с разгадаване на кода за срок на годност на Уайкон?

Също така искам да ви попитам като клас козметика професионални ли се водят, или дрогерийни? Консултантката и на това не можа да ми даде отговор. Стават ли продуктите да се използват за професионален грим? Надявам се вие да ми помогнете  Peace

# 85
дрогерийни, но какво би им попречило да бъдат използвани в професионален грим?

# 86
Есмералда, не мисля, че е проблем, дори и да са произведени преди 3 години. Опаковани издържат дълго време, важното е да не са отваряни и съответно да не е влезнал въздух. А и в интернет, предполагам, би могло да се провери кода Peace Уайкон и според мен са си дрогерийна козметика, а за профи грим- зависи от качеството.

# 87
дрогерийни, но какво би им попречило да бъдат използвани в професионален грим?

Евентуална нетрайност например. Това ме интересува, дали са трайни поне 8 часа?

Мери, поне от моите скромни познания относно декоративната козметика животът на съответния продукт на стелажите (shelf life) е три години, а съответно има друг по-кратък срок на годност след отварянето на продукта, разбира се. Аз лично не бих си сложила на лицето грим, който е произведен преди повече от 3 години просто защото ме е страх, че ще се обрина. А съм виждала масово да пускат на промоция от други марки сенки за очи, на които срокът им изтича след месец-два и за мен не е оферта да си купя такъв продукт. Може би се подразних повече днес, защото в никои от приложенията на телефона ми за проверка на козметика Уайкон го нямаше като марка, а продавачката стоеше и ме гледаше неразбиращо.  Laughing

# 88
Много бях въодушевена,когато ги открих.Закупих си червило,молив,хайлайтър.
Ами откровено казано не съм очарована - нетрайни са ,не издържат през деня,налага се да ги обновявам ,особено за червилата.Красиви цветове,но качеството им не успя да ме очарова.

# 89
Момичета,знаете ли какво става с магазина на Wycon Cosmetics в Сердика Център?
Днес бях там, рулетката беше спусната, попитах разбира се на Информация и ми отговориха,че магазина е напуснал /май окончателно, доколкото разбрах/.

П.П. Току що прочетох и във Фейсбук страницата им, че марката Wycon се оттегля от българския пазар. Жалко Sad
Надявам се да е временно.

Скрит текст:
Здравейте дами,поради неразбирателство в отношенията между франчайзинг партньорите,марката се оттегля от българския пазар. Благодарим Ви за доверието и разбирането:) Но все пак,бъдещето е пред нас и можем да се надяваме на нови срещи!

https://www.facebook.com/WYCONCosmeticsBulgaria/

Общи условия

Активация на акаунт