Изгодни предложения за козметика и парфюми

• 98 961
  • 576
  •   1
Отговори
# 540
Момичета,скорошни отзиви  за http://www.parfumdreams.de/? bouquet

# 541
  • Пловдив
Аз имам няколко поръчки от там през миналата година, без никакъв проблем. Обаче последния път, когато се опитах да поръчвам(преди около 4-5 месеца), ми отказаха поръчката и взеха да ми обясняват, че трябвало да плащам с наложен платеж на куриера или предварително по банкова сметка. Аз ги питах какъв е проблема, че съм платила с Paypal, като те пак са си взели предварително парите, не можаха да ми обяснят.
Иначе цените са много добри там, продуктите също. Често имат и кодове за 10-12% на всичко.

# 542
lili_78,благодаря за отзива и съвета за кода  bouquet
Направих поръчка и вместо регистрация,ползвах профила си в Амазон,което ми спести доста попълване.Получих два имейла,като първият от Амазон не го разбрах твърде добре,но вторият беше потвърждение от сайта за приета поръчка.Сега остава доставката и продукта да са точни  Simple Smile

# 543
  • Пловдив
Сподели моля те, като шипнат поръчката, защото аз също последния път имах потвърждение обаче след два дни я анулираха.

Може ли да ми обясниш как точно направи поръчка с профила от Амазон, може и на лични да не спамим тук.

# 544
От Парфимо имат доста добра разпродажба до края на уикенда. От бюджетни марки и лакчета на Мейбълин за по 2 лева и Сали Хансен и Опи за 5-6 лв, до по-висок клас - Ланком, Сисли, Шанел и от сорта. Професионалните им продукти за коса на Тиджи са особено изгодни, някои серуми и т.н., ако има заинтересован човек може да погледне.
Мисля, че не включва парфюми, но не съм се заглеждала.

# 545
Кико Милано имат голяма разпродажба - до 70% намаление на почти целия им асортимент, с изключение на последните им колекции. Разкошни неща има за по няколко евро  Peace

# 546
Кико Милано имат голяма разпродажба - до 70% намаление на почти целия им асортимент, с изключение на последните им колекции. Разкошни неща има за по няколко евро  Peace
А каква е доставката до БГ?

# 547
Саси, не съм сигурна как става доставката до тук и колко струва, аз си ги взех на място оттам при пътуване. Но съм виждала да се пише доста за техните продукти из темите и сметнах, че на някого може да е полезно това намаление. Магазинът им беше страшно красив, и всеки път като минавах оттам, се пукаше по шевовете   Flutter
Аз за първи път си взех техни продукти - фиксираща пудра за лице и сенки-единичка.

# 548
rockyraccoo  bouquet, благодаря, възползвах се Hug
Доставката директон до БГ е 10 € до 50 € и 5 € за суми над 50€ покупки. За регистрация се получава бонус при втора поръчка 6$, Аз очаквам пратката, платих с Бг карта.
Успех bouquet

# 549
Кико Милано имат голяма разпро/дажба - до 70% намаление на почти целия им асортимент, с изключение на последните им колекции. Разкошни неща има за по няколко евро  Peace
Все забравям да ти благодаря за информацията  bouquet

# 550
# 551
  • София
Момичета, има много изгодно оферта в английския сайт на Ести - серума Ню Дименшън 30 мл, контуриращата палитра за лице и 15 мл маска за лице за 40 паунда. Останали са само 4 бройки.
http://www.esteelauder.co.uk/promotions

# 552
  • София
http://www.escentual.com/all-products/guerlainmakeup004/

Хваща и кода за още 20% отстъпка - ESCENTUAL20

# 553
Жалко, че я изпуснах  Tired

# 554
  • София

Не съжалявай, отвратителна четка, твърда и боцкаща...

Общи условия

Активация на акаунт