Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 456
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Ники, черен петък в Америка е на 28ми, но в България  е когато на тях им скимне. В Хиполенд вчера имаше луд петък. Те всяка година правят такъв ден към края на ноември и пускат всичко в магазина на -25%.
Аз чакам намаленията в Амазон да позаредя памперси. Май друго не мисля да купувам. В Лидл ще мина или утре преди да затворят магазина или понеделник сутринта да видя на живо играчките и да купя нещо ако харесам.

# 331
  • Перник
Добре де, Мисти да не би да не и харесва вкуса на готвеното на Вики и затова да отказва. Пробвахте ли някаква кухня или дори пюрета готови. И тях ли не иска, това е много гадно да не иска детето ти да яде.

Памперси ние ползваме 4+ от много време вече, но още му стават и не пропускат през ноща.

# 332
Агнес,аз ще ходя задължително за 3д пъзел на Айфеловата кула за 5 лв и глобуси има светещи по 30 лв.Единият е даже с животни ,много ми хареса,дано да се вредя и дано да изглеждат добре.Бих купила и дървеното влакче за 10 лв ,но имаме от мината Коледа от амазон.Има някакъв 3д пъзел с къщичка и коли дървен,за 12,99лв ,дано да е читав и той.най-вече за  глобус ми е зорът на мен ,че иначе по 60 - 70 лв Rolling Eyes
Тони днес яде манджа,но от на майка ми.От кухнята сигурно пак ще се мръщи.
Само да не се окаже ,че ще иска домашно приготвена храна ,че няма да се разберем така. Rolling Eyes

# 333
Агнес, не знаех, затова се учудих.

Пина, изпратих ти покана. Сега погледнах и не ми дава да изпратя пак. Ето линк за всички, които харесват фотографията: https://www.facebook.com/AdrianMurrayPhotography?fref=pb&hc_ … n=profile_browser

# 334
Това с колите е много хубаво.  Аз купих подобно от ДМ но с влак с животни за 7,50  Crazy

Ани как е татко ти  Rolling Eyes

# 335
Добре де, Мисти да не би да не и харесва вкуса на готвеното на Вики и затова да отказва. Пробвахте ли някаква кухня или дори пюрета готови. И тях ли не иска, това е много гадно да не иска детето ти да яде.

Памперси ние ползваме 4+ от много време вече, но още му стават и не пропускат през ноща.
Не иска и готови пюрета, кухнята е само една в този тъп град, и то на ма***та си, и нямам намерение на студа да ходя до там всеки ден, че не може да взема 1-2 пъти трябва цяла седмица, за да установя, че не иска да ги яде. Днес пак отказа обяда, та поне на СЗ яде елда, но щото и сложих ябълка, та по-сладичко се излъга, на вечеря пак не иска нищо, даже и АМ отказа. Направо ме побърква. Опитах и от нашата манджа да дам, изобщо не иска да я опита. Не ми стигаше, че не спи, ами и това. Тя не яде нищо, всеки ден предлагам различна манджа и така си я изяждам. Embarassed
Иначе и ние като Пина сме на памперс 4 от доста време, и като гледам с тези темпове на развитие с това неядене, ще откара доста време с тях.
Ники и сигурно след баниците и на работа отиде? Евала. smile3501

# 336
неее, в събота не работим Simple Smile Търся си идеи за украса за Коледа и бях набелязала няколко неща. Обаче видях и други Simple Smile
Мисти, понякога ми идва музата и всичко върша с желание. Дори и кафе в обикновена кафеварка сварих. Ухаеше приятно, на фона на ужасната мъгла и дъжд отвън.

# 337
Аз днес отново полудях с Емито - само ми висеше на панталона и нищичко не можех да свърша. Накрая си казах - добре, само сега има наистина нужда от мен, явно и ще й обръщам цялото внимание на света. След няколко години сигурно няма да иска да ме погледне Simple Smile Та в момента, когато й обърнах много внимание беше най-щастливото дете на света. Ето това е, явно иска да съм около нея непрекъснато. Хубаво, няма да върша нищичко и само ще седя около нея. Така или иначе няма да имам много време с новото бебе за нея ,така че сега е момента. Миличката има още месец и нещо за нея си и после край, вече никога няма да бъде самичка и единствена на света! Стана ми чак гадно ....

# 338
Ееех,Ники,той този  е художник smile3544 Точно това е стилът който обичам.Само на една такава снимка бих била доволна.Фотосесия не ми трябва.Много харесвам фотографията.Именно заради нея се запалих по аватарите и подписите.Стана ми като хоби да се ровя за красиви снимки и да ги съчетавам.
Ето някои идейки за манджички:
днес-пиле фрикасе
вчера-грах яхния
Преди това бяхме в болницата.
Вдругиден ще правя телешко варено.
За  по натам през седмицата съм намислила мусака.
Последно бях правила крем супа от тиква.Такава може да стане и с броколи.
-Гювеч
-риба със зеленчуци
-картофи със сирене на фурна
-пълнени чушки
-супа топчета
-домати с ориз
-зелен боб яхния
-картофена яхния и т.н.
За закуска и следобедна такава й правя мляко с ориз,печена тиква с мляко и ориз,овесени ядки с плод,грис,попара с масло и сирене,кус-кус,качамак,макарони,извара с плод и бисквити,кисело мляко с плод и бисквити..

Офф ако някой преди 2 години ми беше казал,че ще напиша следващите изречения,нямаше да му повярвам.Спешно трябва да се подложа на диета!!Да,знам,сега всички ще ми кажете,че не е уместно заради бебето,но аз вече сериозно се притеснявам.С това темпо с което пълнея(а съм едва стъпила в петия месец)ще отида раждам във ветеринарна клиника,защото със сигурност ще приличам повече на кит,отколкото на човек. Tired Не разбирам защо се получава така.Имайки предвид какво тичане тичам след Аделска и как нищо в режима ми на хранене не се е променило от лятото,когато бях стигнала 46кг.Е,сега може би хапвам малко повече,знам ли..не съм забелязала.Но да ви кажа,сериозни съмнения имам и към витамините,които пия.Мда...Не,че си търся оправдание,но май наистина те ще да са причината.Мисля да ги спра и да пия само калций и желязо евентуално ако ми потрябва,макар,че за сега хемоглобинът ми е много добре.
Започнах много да се изморявам.Само до преди десет дена,много от съседите в блока,които ме виждат всеки ден,не бяха забелязали,че съм бременна,а днес вече всички знаят.Коремът ми порасна значително само за няколко дена.

Да ви призная,срам не срам,в болницата беше скучно,но поне си починах.Цяла седмица нито готвих,нито чистих,нито гладих,нито простирах....Пълен релакс.Даже и интернет нямаше.Почти довърших блузката,която плета.Това навън нямаше да се случи.Днес сготвих пиле с ориз,пиле фрикасе,пържен свински черен дроб,салата от цвекло,чесън и кв.мляко и тиквеник.Опитах се да въведа някакъв ред вкъщи,но не успях да свърша кой знае какво.Утре само ще чистя.Аз и са това сготвих толкова ястия,че да може утре поне готвене да нямам.

Извинявам се,че не се включвам по актуалните теми,но не съм чела нищо назад. Blush

# 339
Аз днес отново полудях с Емито - само ми висеше на панталона и нищичко не можех да свърша. Накрая си казах - добре, само сега има наистина нужда от мен, явно и ще й обръщам цялото внимание на света. След няколко години сигурно няма да иска да ме погледне Simple Smile Та в момента, когато й обърнах много внимание беше най-щастливото дете на света. Ето това е, явно иска да съм около нея непрекъснато. Хубаво, няма да върша нищичко и само ще седя около нея. Така или иначе няма да имам много време с новото бебе за нея ,така че сега е момента. Миличката има още месец и нещо за нея си и после край, вече никога няма да бъде самичка и единственана света!  Стана ми чак гадно ....

Жалина, не тъжи. Та тя ще си има сестричка, а при тяхната малка разлика, сигурно ще са неразделни и много близки. Може и една година да обръщате повече внимание на новото бебе, но после нещата ще се успокоят и ще им обръщате еднакво внимание и на двечките,а те ще си имат компания в игрите и белите. Браво на вас двете с Руми за смелостта да имате деца с толкова малка разлика. На вас сега ще вие е тежко и трудно, но за тях ще е чудесно, че ще си имат дружки.

# 340
Ех, Жалинка, такава е съдбата на първородното, но представи си само каква кака за чудо и приказ ще бъде ЕМи и как ще строява сестра си.

Подаръче, за цяла година не готвя толкова...

Може и от витамините да качваш, но аз вярвам, че те са полезни. Защо не ги пиеш през ден, например. В крайна сметка дебелее се от хормоните. Аз ако знаеш как дебелеех в началото! В 3-ия месец вече не можех да сложа панталон. Бях се отчаяла тотално, а и не съм слаба по рождение.

# 341
Подаръче, ти си не човек, а машина. Кефи ме какво голямо разнообразие от ястия предлагаш на семейството. Ще взема някои идеи, че доста взех да се изчерпвам. Свекърва ми донесе и тиква, аз тиква освен на баница не ям. Трябва да опитам да направя някои от предложенията ти и да видим мис каприз дали ще яде.
Мисти, не си сама. И Ками е като Вики и ттака е вече месеци. Добре че има цици, иначе не знам как щеше да оцелее. Предлагам и по 100 нещо и това хапне 2 лъжички и край.останали са ни 4 зъба, да излизат и да се свършва.
Жалинка, обръщай внимание колкото може повече на Еми. Наистина има нужда и усеща че скоро ще е различно. След това покрай бебето ще е на заден план и ще и по-трудно.
Ками също е на 4 ка памперс и е добре. Ама с това малко дупе. Ох тя ще ме побърка с това чиш. На ден поне по 10 пъти ходим и бързаме и накраь нищо. Много се уморявам. Това ще е като с прохождането.
Момичета, имам една торба мушмули и не са ми вкусни да ги ям. Дайте идея какво да ги направя, че ще се скапят докато се накумя.

# 342
Глупи по-добре да си казва преди да е свършила работата, знаеш търпение му е майката. Води я, и се радвай, че е толкова напред с материала. Моята чисто обърна спалнята на тоалетна. Тропа по вратите с боен вик "навън" нещо друго казва де,  и оттам в спалнята, скрие се уж да си играе, и после идва и почва да дърпа памперса "па-па" е що не каза по-рано, да те натисна на тоалетната, не че седи там де  Sad А какво означава, че Ками има цици  newsm78 Ние това се майтапехме, че само Вики в къщи няма шкембе, но както е казано по един в семейство стига  Mr. Green
Жалина правилно мислиш, чистенето няма да свърши, но само сега Еми има такава голяма нужда от теб. Като пораснат, което става много бързо, и да искаш няма да ти виси на крака. Затова възползвай се. И моята е същата, но това ми е най-малкият проблем. Даже си мислех, че като тръгне на ясла след няколко месеца, ще ми липсва страшно много, тя не знам дали ще иска при мама, но аз определено ще искам при нея.

# 343
Глупи мушмулите предай на приятел  Mr. Green жалко че съм далеко иначе бих се възползвала  Whistling Те са със семки вътре и общо взето няма какво да ги правиш. Остави ги на хладно да траят повече, а като омекнат нападайте. Аз много обичам.

# 344
И аз много обичам,а не съм яла от години.Но,Глупи,да знаеш,че те са много трайни.Могат да изкарат и до два месеца,ако ги държиш на хладно.Само,че не ги разстилай,защото ще изсъхнат,а ги сложи в някоя касетка примерно.М/у другото мушмулата е адски полезен плод,така,че нападайте,хич не им се чудете.

Общи условия

Активация на акаунт