Аз чакам намаленията в Амазон да позаредя памперси. Май друго не мисля да купувам. В Лидл ще мина или утре преди да затворят магазина или понеделник сутринта да видя на живо играчките и да купя нещо ако харесам.
Та в момента, когато й обърнах много внимание беше най-щастливото дете на света. Ето това е, явно иска да съм около нея непрекъснато. Хубаво, няма да върша нищичко и само ще седя около нея. Така или иначе няма да имам много време с новото бебе за нея ,така че сега е момента. Миличката има още месец и нещо за нея си и после край, вече никога няма да бъде самичка и единствена на света! Стана ми чак гадно ....
Точно това е стилът който обичам.Само на една такава снимка бих била доволна.Фотосесия не ми трябва.Много харесвам фотографията.Именно заради нея се запалих по аватарите и подписите.Стана ми като хоби да се ровя за красиви снимки и да ги съчетавам.
Не разбирам защо се получава така.Имайки предвид какво тичане тичам след Аделска и как нищо в режима ми на хранене не се е променило от лятото,когато бях стигнала 46кг.Е,сега може би хапвам малко повече,знам ли..не съм забелязала.Но да ви кажа,сериозни съмнения имам и към витамините,които пия.Мда...Не,че си търся оправдание,но май наистина те ще да са причината.Мисля да ги спра и да пия само калций и желязо евентуално ако ми потрябва,макар,че за сега хемоглобинът ми е много добре.
Та в момента, когато й обърнах много внимание беше най-щастливото дете на света. Ето това е, явно иска да съм около нея непрекъснато. Хубаво, няма да върша нищичко и само ще седя около нея. Така или иначе няма да имам много време с новото бебе за нея ,така че сега е момента. Миличката има още месец и нещо за нея си и после край, вече никога няма да бъде самичка и единственана света! Стана ми чак гадно ....
А какво означава, че Ками има цици
Ние това се майтапехме, че само Вики в къщи няма шкембе, но както е казано по един в семейство стига Препоръчани теми