Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 454
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Ники, не съм получила покана, но сега го видях. Много ми хареса фотографа! Мисля, че е пак в стила на рускинята, допадат ми. Но Рускиянта повече, по- меланхолична е, по- красива природа, сякаш. От него малко видях за сега.
Фотографката, която ми е фаворит за момента в БГ и по- точно Варна е вдигнала цените. Вече 200лв за детска фотосесия над 50 обработени кадъра. Аз искам 10, не ми трябват над 50, но такава е офертата. Ако доживеем юни месец може да се заснемем семейно.

# 346
Подаръче, май така се случва с втората бременност и май май нищо не зависи от теб. Стискай зъби сега, пък после ще мислиш за диети  Hug

Мисти, предполагам, че не Ками има цици а майка й  Laughing т.е тя още суче

Аз си изкарах цялата втора бременност чудейки се защо хората искат второ дете. И само като погледнех малката и започвах да цивря. Мислех си как няма да имам време за нея, как вече няма да си спим двете, как няма да мога да й чета книжка и всякакви такива дивотии. Но реално появата на бебето не означава повече грижи за него. Като се замисля цялата първа година голямото дете е било на преден план, чак сега той изисква много повече грижи и внимание, и човек, който да тича винаги след него. Обаче вече така са свикнали един с друг, че изобщо не ми се налага да се питам защо хората искат второ. Той само ходи след нея, а ако му се скарам за нещо, тя веднага заявява "Мамо, недей, той е малък и не разбира."

# 347
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 wavey
Чета ви,но все не мога да се включа.
Аз също си мислех да направя фото сесия на Кирето,но няма да стане........всъщност ако го вържа с въже може и да се получи  Mr. Green.
Глупи блазе ти.........колко е напред Ками със зъбите.
Жалина какво стана със снимките?Давай да ги видим.
Руми айде измисли ми някакъв аватар,а?Когато имаш време  Whistling
Агнес благодаря,че питаш  Hug.Вкъщи си е от 3 дни.Ръката е поспаднала и вече започва по малко да я движи,но все още няма чувствителност.Казва,че понякога усеща нещо като боцкане което според мен е добре и си мисля че ще се възстанови напълно.В петък ходихме с детето да нашите и дойде и шефа му да го види отново.Всеки ден идваше в болницата.По принцип много им бавеше заплатите,болнични и отпуски абсурд,но аз сега го виждам в друга светлина.Пое всичко по операцията (което излезе почти 2000 лева) и в петък дойде да му донесе пари-да си имал.Казва,че докато започнат да му изплащат болнични ще му дава.Та тогава се разправяха как и какво точно е станало,че правели вътрешна проверка...........Било е нещо страшно.Аз си мислех,че е само счупване и разкъсване на ръката,но когато баща ми му каза,че не помнел,а само си спомня,че си взел ръката от земята ми прилоша...........Спирам да пиша,че то си е гадно.
Кирил се сдоби с предния нов креват.Неспането му през нощта мм го отдаваше на това че му бил неудобен кревата.Даваше зор да купим друг.... Mr. GreenКирил и тази нощ пак не спа  Mr. Green Mr. Greenнов креват.Дано се кротне вече мм,че това е трети който купуваме  ooooh!

# 348
Ани,на каква тематика да бъде аватарчето? Grinning

# 349
Ани - миличка дано татко ти се оправи съвсем скоро. Това с боцкането наистина е добър знак, означава че нервите се захващат една за друга. Аз имам инцидент и след това ме побъркваше това боцкане, лекарите ми обясниха, че е чудесно защото нервите се възстановяват. Много са страшни тези работни инциденти.  Hug
Иначе ще стане супер сесия - вързан с въже - тематична Simple Smile

Снимките от фотоапарата на татко ми още не сме ги извадили, защото останаха няколко кадъра, а и трябва да проверя къде мога да ги извадя.

Подаръче - аз съм изпуснала, защо лежа в болница?И ако те успокоява и аз качвам доста сега с втората бременност. До тук съм 10кг. отгоре. Това за мен е много, не ми се смеи. Когато човек е бил много слаб цял живот и му тежат....Аз обаче мисля така - сега принципно зимата се качва малко повече, плюс като сложиш бременноста, плюс че ям понякога и каквото ми падне, защото не остава време.....мисля, че ще ги сваля много бързо с недоспиването и грижите около двете деца. Не се притеснявай, сега не е добра идея да пазиш диети. За умората -аз исках да се гръмна по едно време, сега всичко е в норма, но имаше период от 2 месеца, когато заспивах докато гледам Емито. Нормално е Simple Smile Витамините мен са ми единственото спасение да се чувствам бодра и свежа. Може би ако смениш марката....аз пия ортамол.

Днес се опитах и аз да направя с майка ми още една фотосесия, но от 60 снимки имаме само една единствена, която евентуално става. Сега ще ръчкам фотошопа, зарибих се Simple Smile Едно време много се занимавах, но установих, че съм забравила абсолютно всичко Embarassed

Иначе сме добре

# 350
Здравейте мацки.  То мушмулите хубаво да ги ям, ама катж не ги харесвам. Щом са полезни ще се помъча.
Мисти, тя Камелия хубаво казва, но досега нито веднъж не е успялав тоалетната. Всичко извън нея.
Ани, стискам палци баща ти да се възстанови напълно

# 351
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Руми оставям на теб да решиш на каква тема да е.Ааааа и исках да ти кажа,че според мен качването е от витамините.Поне при мен беше и затова ги спрях.

# 352
Ани, стискам палци да се възстанови ръката максимално. Покрай секциото ми стана ясно, че там където е рязано няма как да се възстановят нервите на 100%, аз имам чувственост на корема на 50% от преди операциите. Дано се мобилизира и не се предава, че това е много важно, давай му кураж и го насърчавай да спазва препоръките на лекарите.

# 353
Ани,понеже тези дни съм на есенна вълна,ето какво сътворих за теб.Дано ти хареса!Ако ли не,ще направя друго.
Скрит текст:
Включих и снимка от фотографа,който беше дала Ники.

# 354
Руми идеално е  Heart Eyes.Обаче.......не ми се смей,но това в подписа защо излиза така? Blush

# 355
Ани,адреса на подписа трябва да го сложиш в тези скобки [img][/img] или просто даваш цитат на моя пост и копираш подписа,както е и после го поставяш в профила ти.Дано си ме разбрала ,че както го обясних.. Crazy

# 356
 newsm44 Благодаря ти Руми  newsm51

# 357
Супер!Браво!Честита премяна!Радвам се,че ти харесва! Hug Heart Eyes

# 358
И на мен ми харесва  Heart Eyes

# 359
Руми, майстор си!! newsm20 Много е красиво, имаш талант да знаеш. Само трябва да измислиш как да го приложиш професионално.
Пине и твоя нов аватар много ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт