Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 453
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Вкарахте ме в размисли с тези аватари, опитах да сменя моят, но пък не става нищо  Sad утре пак.

# 361
Мисти,да помогна?

Момичета,моля ви,какъв талант съм аз?Аз съм просто ценител на изкуството фотография.Ако имах в ръцете си подходящото устройство,може и да можеше да правя подобни снимки,но....

# 362
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Честит рожден ден Руми!Само положителни емоции,много усмивки и сбъднати мечти!! Two Hearts

# 363
  • varna
Честито, Руми! Жива и здрава, само хубави неща тази година, стига с тия проблеми вече!  bouquet

# 364
  • Варна
Честит рожден ден, Руми. Бъди щастлива и обичана. 💐🎂💞

# 365
  • София
Подаръче, желая ти здраве, сбъднати мечти и много щастливи моменти с любимите ти хора! Честит Рожден Ден! Hug  bouquet

# 366
Подаръче, честит рожден ден! Много щастие!

Гемавар, мерси! И аз си го харесвам!  Simple Smile

Оф, голям студ. Много рано тази година, но сигурно ще се постопли пак.
Ю. днес легна направо гладна. Изяде точно 9 лъжици манджа. Боб дадоха днес, тя май не го обича  Thinking  Не съм сигурна, защото дават рядко, ама май все маймунски истории имаме с него. Но и супа не пожела да яде. За сметка на това умираше за мандарина. Дадох ѝ 1-2, но не посмях повече, да не я заболи корема. То горкото крещеше 'няма- няма'..............  Sad  Аз ѝ казвам - свърши, няма и тя повтаря. Показва ми хладилника, като е свършила мандарината на шкафа, да извадя още от хладилника. Те, мандарините, не са в хладилника, но тя мисли, че всичката храна е там.

# 367
Подаръче, честит рожден ден! Много здраве и сбъднати мечти!!!

Честит имен ден на празнуващите днес   bouquet

Не си харесах играчки в Лидл, но си взех кашон памперси. 111 бр. за 45 лв.

# 368
  • Перник
Подаръче ЧРД   bouquet Пожелавам ти много здраве, късмет и сбъдване на всички мечти.

# 369
Подаръче ЧРД желая ти много здраве, щастие и лека бременност с послушно пухкаво бебе на финала.
От една друга тема, ми смениха аватара, така и не разбрах какъв е проблема. Сега видях, че е много миниатюрна станала снимката ама здраве да е.
Моето диване се е научило да ни кара. Нарежда един куп приказки на бебешки на висок тон, и тропа с ръка по дивана или по масата, зависи къде е седнала  ooooh! Ако от сега е така, не знам какво ще я правим като порасне. Днес сутринта му удари един рев, че искам да закусва, а не бях давала АМ рано сутрин. Та от инат я държах гладна до обяд. В12ч явно най-после огладня, защото като никога си изяде всичко без разправии. Thinking дали пък да не я оставя на 2 основни хранения на ден. Тогава току виж няма разправии с това ядене.

# 370
Подаръче, честит рожден ден!

Да си здрава, весела, обичана и неустоима! Весело празнуване на цялата компания!

# 371
Ето ви малко коледно настроение и идеи за украса - у вас или за снимки с челядта.

http://nicety.livejournal.com/1612571.html

# 372
Мисти,ето това са двата варианта,които могат да се направят от тази снимка.Хоризонтална е и трябва да се изреже малко за да може да ползваш максималните допустими размери позволени за аватар:

Скрит текст:

Даваш цитат на поста ми и копираш адреса на изображението. Peace

Момичета,много благодаря на всички ви за страхотните пожелания!Наздраве!!

Скрит текст:

# 373
Хей,didito_,дето стоиш на балкона,хм.. или в мазата,де,че то сега нали отдолу показва четящите,защо не се включваш?Видях,че имаш детенце колкото нашите и се бременна със седмица повече от мен.Ще ми бъде приятно да се включваш в темата.  bouquet

# 374
Ето още коледни въодушевления и спирам, че да има и за утре.  Laughing

http://casatreschic.blogspot.com/2013/12/natal-natal-das-criancas.html

Общи условия

Активация на акаунт