Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 442
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
ох, Мъхчето, смея се с глас. Като се пенсионираме, всичко ще се нареди - чисто, спокойно и много самотно.
Инстикт, какво да го правиш.

Бемол, кичозно ми е. Силна синя (лилава?) светлина не понасям където се спи. Вземи си СД плейър - може да те буди на определена станция или диск, екрана светва ако има нужда да видиш колко е часа.
Ако намериш красив часовник със стрелки, но на батерии, за да не трака, пиши обезателно.

Жалина, недей. Постави се в нейния свят. Тя открива света. Не-тата пазя за случаи, когато трябва да спрат в належаща ситуация. Грубиянщината е като лавина. Няма спирка.

# 421
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Жалина, Маги се опита да драска по дивана с молив, който разбира се нищо не направи върху дамаската, но аз веднага й дадох бял лист и й казах, че се рисува върху него, а не на дивана и тя ме разбра. И баткото ми беше надраскал тапетите, и на него обясних, че там не бива и от тогава не сме имали такива изпълнения. С каране не става, след това сякаш ти правят нарочно. Заемане на вниманието с други неща върши перфектна работа.

# 422
Мисти, аха-аха да направя извода, че децата са или злояди или караконджули и се сетих за твоята Вики.
Моето е две в едно  Mr. Green прехваленият сироп дадох снощи, събужда се пак 100 пъти, но поне си заспиваше веднага. Надали е от сиропа, сигурно просто е решила да пропусне  игрите ooooh! но да речем, че действа с натрупване, ще давам известно време да видя дали пък няма да стане някакво чудо.
Жалина аз също се карам, защото тя разбира от интонацията кога съм сериозна. Но химикали изобщо няма в полезрението й, само от магическата дъска, но това нали не драска. Пак й се карам де, че не знам кога ли ще обърка истински химикал с нейният.
Дейзи то с нашите темпове, ако наистина има връзка със зъбите, поне още година ще се мъчим, няма да е само до 2 Sad Но си мисля, че не е от тях, защото тя като стане и се разсъни или през деня, няма проблеми, съвсем нормално детенце, не е от тези дето все реват за щяло и нещяло. Само през нощта ги прави тези мизерии. И това от момента в който се роди, не от вчера.
Мъхче докато те четях, си мисля колко си права, защо си го причиних на дърт заман  Mr. Green с първото не разбрах кога са изникнали тези зъби. Само мрънках, че не може постоянно да яде, даже и през нощта. Сега разбирам колко не съм била права. Затова и се излъгах с второ, викам си, е какво толкова, как пък не спят, сигурно родителите са виновни  Thinking колко съм била заблудена. Но пък като каже "мама" направо ми топли душата или пък когато се усмихне, и си казвам, е не е чак пък толкова зле. Даже е хубаво.
Кате явно са ти разбрани децата. На моето докато му обяснявам как така не се прави защото... то си върши каквото е почнала и ме зяпа с интерес. Но ако един път съм се скарала, после отива и ми показва "ненене". Не че крещя силно де, просто със строг тон обяснявам, че не се прави така.

# 423
Мъхче ,разби ме с този обзор за децата  Mr. Green Никой не беше казвал гласно нещата ,които си мисля по цял ден! Стискам зъби да стане на 2 години ,тогава сякаш нещата стават други...Но аз имам база за сравнение ,мислех ,че баткото е бил непослушко ,а то излезе ,че ангелче е бил направо !Страх ме лови от малкото обаче.Всичко е заключено ,вдигнато ,постоянно съм нащрек ,дори и насън.Ние нали спим на спалнята заедно и по цяла нощ го следя да не тръгне да пада,защото той с буденето става и ...тръгва нанякъде  ooooh!
ники ,Дейзи ,благодаря за коледните съвети,ще се възползвам.Още снощи нарязах една картинка ,да правим пъзел .Направи я .После с повече части направи.Е,като взе да блъска и да тропа това дете ,като се ядоса Laughing Ужас ви казвам ,едва го успокоих.Днес ще правим елхички от гланцово блокче и ще пишем писмото за дядо Коледа.Утре ще го пуснем в коледната кутия в пощата.Много хубаво са я украсили,децата мнгоо се радват  Crazy

# 424
Ах, Дейзи....  Joy

Ама какъв строг тон, каква сериозна интонация. Досега единствено от боя е имало ефект, всичко друго предизвиква весел смях, дяволит поглед, спринт в неправилна посока и още бели, бели, бели.

Ники, права си, ама то кичът е навсякъде... Бях намерила часовник, че струваше и 3,50 лв. (Майка ми го подари, определено го мислех за далеч по-скъп, имаше вид), ама се развали на втория месец и дори и баща ми, който всичко поправя, се оказа безсилен. Имах LED термометър яйце, харесваше ми, ама много удари в пода понесе и приключи, а някак бях свикнала нощем да проверявам каква е Т в стаята.

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 10:23 от Bemol

# 425
  • София
Благодаря ви, момичета!

Голямата беше на 4г. когато мм и купи от онези боички, с които се рисува с ръце. Купил боички, не купил пано. Съответно една цяла стена в детската стая е нарисувана с тях, впоследствие и с други рисувателни средства. Сега има  и залепени лепенки, отделни рисунки, плакати… Абе много е „арт“. Вчера докато Бранка пазела Марина, малката надраскала пердето с маркер. Някак си не се впечатлявам вече. Пък и най-лесно е да се удари една боя или да се залепят едни тапети.
Да ви кажа какви селяндури живеят при нас. Вчера майка ми разказва, както си седят с децата в кухнята, от долния етаж започнал да излиза черен гъст дим. Майка ми се уплашила и веднага слязла до долния етаж, помислила, че е пожар. Оказало се обаче, че съседката си пали на балкона боклуци… НА БАЛКОНА! Все едно е на дворО в Горно нанадолнище…. Друг виден мой  комшия от съседният вход е “бизнесмен“- има четири микробуса, които паркира на нашият паркинг, заедно с другите си три „лимузини“. Така на практика заема всички места на паркинга…. И понеже ние се прибираме късно, паркираме колата на майната си, защото паркоместата, предвидени за вх. Б са заети от тоз тарикат. Тарикат щото не е будала като мм да плаща за паркинг, за да си държи служебните коли, ми то може и без пари…. Та, оплаках се.

# 426
# 427
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Бемол аз съм с това http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=AJ210/1 … scy=bg&slg=bg.Доволна съм и може да свети.Аз го ползвам и като нощна лампа  Mr. Green

# 428
Много ви благодаря! Мисти, точно тази гледах и в амазон я има, ама кой знае на живо какво е.
Ани, колко струва и за приспиване става ли?

# 429
Само да се обърна и скача и ме хваща. Вече десет пъти му обещах тържествено, че няма да падна от леглото, но той продължава.

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Чак и Ого се смя с мен.

Мъхче аз тези подробности гледам по принцип да ги спестявам на неродили приятелки. Нали и на тях трябва да им е гадно  newsm48 newsm48 newsm48 Няма само аз да се мъча я  Crossing Arms То от неродилите и от възрастните само акъл искай. Нека им е гадно! Най ме кефи някоя баба като стане такава и как почва да вдига ръце от внуците си с оправданието, че видиш ли нейните деца не били такива. И как ще са били такива като децата и са ги гледали я майка и я свекърва и. Ама преди това големи акъли дава и се меси дето не и е работа. Затова като и дойде на многознаевата глава и аз тайничко злорадствам. Е, онякога не чак толкова тайно  newsm48 На други пък дето изобщо не им се очертава да стават баби вече изобщо не обръщам внимание. Те пък са толкова озлобени и завистливи, че няма повече на къде.

Боже, не се бях замисляла за тия ми случаи от много време. Какво теми подхванахте само  ooooh!

# 430
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Бемол не припива  Sad.Ето тук е с цена http://densi.bg/radiochasovnik-philips-aj-210.Според това какво е времето навън лампата свети определен цвят...много е готино. Simple Smile

# 431
Значи - никой не говори тук за системен тормоз и каране на детето. Става дума за спор с ММ, че никога в никакъв случай не трябва да се караме на децата! Да, бе да! На 3000км и аз бих казала същото, ама да дойде той тук да й търпи тъпотиите и мрънкането по цял ден....
реално не ми пука дали ще е надраскано или не, просто си мисля, че ако не й се скарам ще стане абсолютна анархия вкъщи. Аз си мисля, че без каране няма да стане.
Агнес - и аз "обожавам" да получавам съвети от баби. Особено като е кисело детето и се сърди за всичко да започнат да ме гледат укорително и да цъкат с език - нейните не били такива.
Обаче най-култувата история.... Емито беше на 2 седмици макс и в парка срещаме една майка с плачещо 3 месечно бебе на ръце. ММ спира до нея и започва да й обяснява как бебето било 100% гладно и тя трябвало да го нахрани. Тя шокирана, но любезна му казва, че има колики и просто си е плачливо. Обаче ММ продължава - сигурно е наакана, сигурно е не-знам-какво-си....издърпах го тактично и тръгнахме, а с тази жена в момента сме супер близки и винаги като се сетим се смеем.
Та и такива са супер досадни, но той ММ обича да дава съвети за отглеждане на децата, но ако може той да не попада в ситуациите за които дава съвет Simple Smile

# 432
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
А да бе, разбрани  Laughing Маги слуша, ама баткото е все наопаки. Просто тогава беше по-малък и успях да му отвлека вниманието. Сега се случва по 10 пъти да му кажа нещо и евентуално да ме чуе и 15, за да го направи. Накрая завършва с истерия от моя страна и си свършвам сама неговата работа, а той даже и не разбрал защо викам  Laughing Но определено, когато застана на неговото равнище и му говоря, нещата се получават от петия път, което си е напредък пред стандартните 10...

# 433
Пластмасовите елхи не са еко. Те не гният и замърсяват планетата. Отсечените дръвчета гният, на тяхно място се садят нови.

# 434
Пине - в Германия трябваше да хвърлим коледното дръвче в точно определен ден и то на пресечката между двете улици,без украсата. Събират ги на куп и ги правят на пелети за отопление или био-гориво. Измислила са го хората и е супер практично. Така реално хем човека получава радост, хем извличат полза от дръвчетата. Много са умни тия немчунчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт