Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 439
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Аз см с пластмасова елха години наред ,не ми се занимава честно казано ....не съм еко явно ,но с ръка на сърцето си казвам ,че много не ми пука за земята.Просто ми е невъзможно разделното събиране примерно ,пестенето на вода,такива еко идеи са ми непосилни.И пампесри ползвам да му се не види Mr. Green
Значи у нас всичката украса ,която е керамична и събирана с години ,Тони я счупи от неделя до днес.всеки ден достига до някоя играчка и така....Като порасте наново ще купувам.Сега мисля къде да кача елхата.....Аз я украсявам на 1 декември някъде.Искам да й се радвам по-дълго време.тогава започваме и коледния календар от Лидл да ядем Mr. Green
Дайте идея за лесни меденки .Искам да правя сладки ,но не умея никак.

# 436
Ники, искам пак да ти благодаря за блога! Ама много ме улучи!

Коледна доза от мен

http://casatreschic.blogspot.com/2012/12/o-natal-de-uma-casa-com-criancas.html

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 15:20 от pina

# 437
Данче, напиши във фейса супичка и ще ти излезне страничката и блога. От там правя лесни и вкусни меденки и курабийки. Няма рецепта която да съм опитала и да не е станала.
При нас е топло и няма шанс да сложим естествена елха. Когато Марти беше на 2 сложихме и окапаха игличките още преди коледа. Накрая нямаше как да я изхвърля и я бутнах през един прозорец. Е вярвате ли ми че до миналата година още изпадаха иглички и аз не знам от къде. Обожавам да ми мирише на елха, у дома винаги сме били със естествена, но винаги седеше в хола, а там не се отопляваше. Сега у дома това не е възможно.
Като казах отопление се сетих. Момичетата които дават нощем вода и държат неска температура в стаята, как успявате да запазите топла водата. Защото ако я оставя на стайна температура, не мисля че е подходяща да се пие и то от сънено дете.

# 438
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Пине с тази Коледна доза мен улучи  Mr. Green
Глупи аз не отоплявам през нощта,но температурата поне досега не е падала под 20 градуса,а водата така си я давам.

# 439
Ани, мерси за линка! Ще ида до Технополоис да го видя.

Глупи, аз също държа ок. 20 С, но понякога наистина ми се вижда хладна водата. Тогава доливам от термос, който си зареждам вечер за КМ, което давам вместо АМ.
Самата аз съм с много кекаво гърло.

Няма по-стриктна от мен на тема разделно събиране. От пластмасовата елха също така ще се отърва, но това ще стане след години.

# 440
  • София
Вода не давам нощем, но за навън я слагам в термочанта, която поддържа Т до 4 часа.

# 441
Глупи, аз давам кефир директно от хладилника и не се притеснявам, че водата е била в студена стая.

Пина, жалко, че не мога да шия. Бих пробвала палатката от същият блог. Много любима вещ у нас, но подарена и вече изпокъсана.

Дайте идея за лесни меденки .Искам да правя сладки ,но не умея никак.

http://tanitaang.blogspot.com/2013/12/blog-post_7840.html

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 18:53 от Niki1

# 442
През нощта не давам нищо, но иначе давам кисело мляко от хладилника директно, също и банани от хладилника. Вода от чешмата. Гърлото си никога не пазя, ние пием вода от хладилника целогодишно, в момента също.

Ники, и аз не мога да шия, уви. Много ми хареса палатката и на мен. Добре, че продават готови. Все пак друго е, да е домашно производство, ама няма и няма и да има.

# 443
Глупи не се вталявам толкова, просто давам шишето вечер със стайна температура, и да си го намира и да си пие. Не знам колко е температурата, сигурно стайна ще да е, значи около 20 градуса. Навън само си я нося водата в нищо не слагам, не давам, освен ако не се е задавила. АМ и него правя с вода със стайна температура, не притоплям нищо. Като не й харесва да го откаже  Crossing Arms
Бяха с ММ до магазина да вземат нещо, тази нашта дето нищо не иска да яде, се прибра пак с кифли, явно това ще е вечерята. Какво й стана с тези кифли  newsm78 лошото е, че ги носят само в сряда, някакви козуначени са, иначе нямаше да й готвя, само на кифли ще я оставя, докато не й омръзнат.

# 444
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Пина, последната Коледна доза е просто вълшебна  Heart Eyes
А защо държиш бананите в хладилника?

# 445
Защото много бързо презряват, а купуваме веднъж в седмицата. Сега вече е студено и май трябва да ги пробвам отвън. Лятото за два дена и бяха изгнили, а в хладилника търпят.

# 446
Мисти, тези съм правила сполучливо: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320407.0;topicrefid=19

# 447
И аз давам всичко от хладилника - КМ, банани, круши....вода от чешмата и то студеничка. Моята госпожица не иска да пие топъл чай и нищо друго топло освен АМ. Досега проблеми с гърлото да чукна не сме имали.
Аз ще чакам ММ да се прибере и тогава ще купуваме елха и ще я украсяваме. Миналата година пак късно я купихме и украсихме и държа много. Надявам се да оцелее. Историята на ММ за една коледна елха е култува - бил на около 5 годинки, станал през нощта и с една пръчка изпочупил абсолютно всички играчки Shocked

# 448
  • София
Тъкмо изкъпахме Е. и я облякохме, направих АМ и се обръщам...точно, когато тя обръща върху себе си цяла купа с вода, в която размразявах едни пържоли... Хайде всичко от начало + чистене и бърсане на под с Д. под ръка, защото не мога да я пусна на мокрото. Подът беше като езеро...с плуващи сурови пържоли. ММ се разкрещя на детето, на мен, че съм оставила там купата...Идилия!  Confused

ПП. Не давам нищо от хладилник.

# 449
Аз също не давам на Ого нищо от хладилника. Гледам поне за 10-15мин предварително да го извадя на вън. Вода нощем не пие, пие чай много. Той е топъл към горещ. Не се оплаква, научи се да пие горещо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт