На майка си се е метнало.
Знаете, че ММ е един от най-тежките случай. След като се прибира от чужбина невиждал ни 1-2 месеца и едно от първите неща, които отбелязва е - чисто ли е, мръсно ли е! И дори и да съм се счупила да чистя 3 дни преди да си дойде той отново намира нещо нередно. Единият от пътите няма да го забравя - прибира се преди раждането на Емито и аз бременна в 9ти месец вече едвам дишам, той ми казва - ама килимчето в кухнята защо не си го изпрала, гледай какво е мръсно. Ваната не била отлично измита.....направо онемях! Почувствах се ужасно, защото аз се бях счупила да чистя, чак болки получих, а той е все недоволен. 
По своя инициатива
Банята мия всяка седмица основно, шкафове и хладилник бърша един път в месеца. В останалото време не пипвам, дори да е станало мръсно по-рано. Аз не съм чистачка все пак. На ММ не му пука дали е мръсно, тези работи него не го впечатляват. Виж, за храната е много важен. Все месо иска, ориз не яде, риба не яде, зелении не яде, подправки не яде, кайма не яде, яхнии не яде и вчерашно ядене не яде. Сега аз постя, та и за това се разправяме постоянно. Според мен, щом обядва навън, може да си яде там нещо месно, а като се прибере, да вечеря от моето постно ядене. Той обаче настоява да му правя нещо с месо отделно за него. Та, ако вие готвите за бебетата си, аз готвя за голямото бебе. Мъжете трябва да са на детска кухня до 50-тата си годишнина!
Така ,че готвя му ,какво да го правя,нали са ми го оставили за дооотглеждане
Ей сега си тръгнаха свекърите,както обикновено идват без покана .За обядАз съм направила 2 мини рулца Стефани - за мен ,за детето и за ММ довечера да вечеря.Е,да,ама си седнаха и си чакат обяд.И им го пренесох,сега друго ще тябва да готвя за довечера. 
Толкова съм разхвърляна и небрежна.Добре ,че и ММ е такъвХич не му пука ,колктоо и да е мръсноИ аз като Мъхчето 2 пъти седмично пускам прахосмукачка,чистя прах и с моп.Но у дома дори и след тези дейности пак изглежда като в някой епизод на ""Кошмари в кухнята "
Иска си основно почистване и поддържане ,което аз не умея.Напъвам се да готвя,а пък после чистя.
Препоръчани теми