което ме подсеща да питам Пине, Юлия още ли не спи през деня? 

Но няма смисъл, тя си е темерут.

Румето, описвайки Ади, сякаш него описва. С тая разлика, че от тоалетната пие вода, а наскоро бръкна в тоалетната кошничка и яде син препарат. Цялата му мутра беше в синьо. И се чудя как успява да ги върши тия бели, та нали сме до него
Аз, дето толкова да не обичах да се разправям с деца, сега умирам за това детенце
Свеки пак се изцепи, не трябвало да си идват . Да си седели там, и без това не се били затъжили за БГ. Напоследък нямам думи вече за нея.Но тя е такава, каквато е. Трябва да я приема.
)))
Добър човек е, работлив, готин....ама си има една мания и това е! Всичко идва от майка му, която е била многоръката Шива - гледала е свекър, три деца, куче, чистила била всеки ден по три пъти плюс е имала собствена фирма...та от там идва цялата работа.Всичко си има обяснение
А и да не мислите, че аз си търпя ей така безропотно - мнеее, съвсем не! открих, че повечето неща са си в моята глава - впечатлявам му се. Обаче с времето ставам все по-голям темерут и не ми пука - да си чисти и да си мърмори. В началото го приемах като лична обида, но с времето и двамата свикнахме да не си обръщаме внимание. Но нали пустата амбиция на младата булка - всичко да е на 6 в къщата, да е винаги чисто, сготвено. И като съм се старала много според моите разбирания, а неговите са граничещи с маниащина и ми попарят ентусиазма - ми става ми криво, но нали се сещате, че аз си го правя да ми е криво
Всеки с негативите си и странностите си. Ама чак пък за тъпкане да става въпрос....малко ми е прекалено. Не се обиждам, но нали знаете, че медала винаги има две страни Хммм, пак си се оплаках от мъжа и пак си го защитих
Но това е - обичаме се такива каквито сме си - аз по-разхвърляната, разпиляната, той - стегнатият, подреденият. Интересното е, че накрая става добра комбинация - винаги всичко ни се получава точно така както сме го искали. Той прави едно, аз друго - въобще хем се допълваме, хем някак си се поправяме един друг. Важен е крайният резултат 
Препоръчани теми