Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 435
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Гемавар, и чистачка да си вземат Жалинка същото ще е.Аз само не мога да разбера що за достойнство трябва да има една жена,за да позволи подобно отношение?Жалина,отдавна ти чета неволите относно твоя манияк и се чудя дали можеш да обичаш наистина някой ,който се държи с теб като със слугиня.Много случки са разказвала и все се ядосвам,но сега като си ги понахвърляла пак ей така на едно място и не се сдържах да си кажа.Нооо,няма да говоря,защото всичко ти е ясно ,а и си в деликатно положение,но аз честно казано не бих се "хвалила" публично с него и идеалите му.Също така е безмислено ,тъй като много момичета са ти говорили,но ти си по-скоро обидена ,отколкото да си взе поука.Много жалко,защото си една добра душичка доколкото те познавам виртуално и си позволила някой да унижава така.Аз също съм тип Джина и знам за какво иде реч,разбирам го,то е лудост,то е ...но го правя, защото аз го искам и го правя сама за себе си.Аз също вървя и преправям кой как е решил да ми помогне,преподреждам и мия,но позволи ли си някой да ме третира и да ми заповядва да го правя,да треперя при всяко негово прибиране в къщи....еееее...не искам да коментирам.

# 466
Днес явно няма да спи, благодарение на тъпите ми комшии, които не знам защо днес не са на работа/ясла/училище, ами са у тях и пускаха прахосмукачка, тупаха килими или нещо си на парапета на терасата, която е от желязо и като чукат, се чува навсякъде и т.н.  #2gunfire което ме подсеща да питам Пине, Юлия още ли не спи през деня?

# 467
  • София
Веси, добре си се появила! Пиши как сте, как са децата?
Данче, напротив, ще бъдем чудесни съквартиранти- ти ще ми готвиш, аз ще ти чистя.
Мисти, има ли сняг при вас?
Днес сутринта чакам мм и детето в колата и онази, която ми дължи пари ги срещнала на входа и ми пратила много поздрави….. ooooh!

# 468
Мисти, отдавна спи. Беше за около седмица неспането. Причината беше, че започна сутрин да се успива до към 9- 10ч. Започнах да я будя в 7.30 и още на втория ден започна да спи наобяд. Отдавна започна да се буди и към 7ч., както си беше и преди.

Другите теми не мога да коментирам. Писах малко и трих, после пак писах и пак трих. В крайна сметка това е собствен избор и не искам да давам оценки на чуждия живот. Моя си го живея както аз си го разбирам. Но се чудя, чудя се, но всеки си знае. То мъже, то жени, то свекъри, съседи............

# 469
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мммм Джине още ли не ти ги е върнала?Каква причина сега си измисли или ти не и ги поиска повече?
Касисче мисля,че е време вече да започнеш да се включваш по често  Hug
Кирето стана.........ако изчезна безследно да знаете,че съм умряла от страх на зъболекарския стол...........

# 470
  • София
Пина е права. Всеки знае себе си. За едни абсурдни неща са нормални за други. Далеч съм от даване на оценки, все пак тук просто си говорим.
Ани, стискам палци. Като чуя зъболекар и изтръпвам. Парите не ми ги е върнала, то звънях, то смс-и писах, то ултиматуми поставях… В прав текст и казах, че ми омръзна от нелепите и лъжи, че проявявайки толеранс, не означава, че съм глупава и т.н и т.н., но ефект няма….

# 471
  • varna
Жалина, твоя мъж е направо номер едно по мрънкотене, чак ти се чудя, нооо... ти си знаеш. У нас отдавна ММ не мрънка за такива работи, аз съм си решила дилемата с чистачка веднъж в месеца и толкоз. Новата е една много мила жена с три деца, която обича да чисти и каза за нищо да не се притеснявам  Laughing
За яденето, слава богу, също е непретенциозен, каквото има в хладилника, ако съм нямала време за готвене, ще се справи и сам.
Мъхи, по-точно описание на бебешността не съм чела, съвсем същото си мисля и аз, освен това продължавам да не понасям всички други деца, освен моето, за съжаление. А за пържолите, споко, аз на ден поне по 2 пъти преобличам Ема, защото продължава да се тика в купата за вода на Брена и просто не знам как да го реша тоя проблем.

# 472
Джине ние не сме в планината, няма сняг, сутринта прехвърчаше и имаше малко по поляните, до обяд беше нещо между дъжд и сняг и вече само е мокро. А тази ти комшийка много нагла, че и поздрави ще праща  #2gunfire
Касис пиши по-често.

# 473
Джине, тя пак добре, че много ти здраве не ти е пратила. То бива бива наглост, ама нейното...

Абе, Хера, как така веднъж в месеца?То разбирам основно веднъж в месеца, ама ако има и поне веднъж в седмицата пускане на прахосмукачка. Наистина ли само с едно чистене се получава. А тази твоята я прати и към нас. Сериозно, някой да знае как мога да си намеря жена да ми чисти в София? Приемам оферти и СВта. Wink

Ани, успех със зъболекаря. Дано да не те мъчи много.

# 474
 wavey

Едва се отспах, напоследък ми е доста нанагорно. Отдавна не съм влизала.....Подвизавам се чат-пат във фейса. Надявам се, че всички са добре  Hug

Тази седмица нямам лекции и едва си починах. Майка гледаше до сега Боян, но си отиде. Аз имам да пиша две курсови работи и не знам как ще стане. На изпити ще ходя на магия  Rolling EyesИначе много ми харесва обучението, най-накрая и аз да уча каквото искам. Само ми е мъчно, че шефката ми изобщо не оцени моят труд. Според нея не ми трябвало тая специалност. Как да я накарам да разбере, че особено в нашата клиника имаме остра нужда ама именно от тая специалност Sad Но няма смисъл, тя си е темерут.

За мъжете какво да кажа... Кой каквото си е избрал, това ще си търпи.  Първото нещо с което започнаха лекциите ни беше: "Не съдете хората !". Та и аз така. Никого не искам да съдя. Жалининия мъж сигурно има своите достойнства, но си има и недостатък. Тя е голяма жена, наясно е с това.
И моят не е цвете, даже не ми се говори какъв селянин е.  Crossing Arms

Данче, и аз съм като теб ! Не подреждам. Чистенето не ми е приоритет. Е не е мръсно у нас, но пък и не ходя час по час да лъскам с парцала. Не одобрявам чистофайниците, най-малкото защото майка ми е един такъв пример за един пропилян чистофайнически живот. Вечно ще я запомня с парцала да лъска и чисти. Резултата - на децата и мъжът си нулево внимание, важното е апартамента да е чист. Нищо не спечели от това. Сега го осъзнава и много съжалява. Вече се е променила и мога да кажа, че е много по-щастлива откак чистенето остана на заден план.
 Но пък пак казвам, никой не съдя. Някои хора са си такива, това не ги прави лоши. Simple Smile

Боян е дивеч. След като едва му зарасна разбитото зъбче, сега си разби брадичката  ooooh! Румето, описвайки Ади, сякаш него описва. С тая разлика, че от тоалетната пие вода, а наскоро бръкна в тоалетната кошничка и яде син препарат. Цялата му мутра беше в синьо. И се чудя как успява да ги върши тия бели, та нали сме до него  newsm78

На 16.12. чакам Жорето и майка му. Толкова съм щастлива ! Сърцето ми ще се пръсне от щастие, така искам да го гушна  Heart Eyes Аз, дето толкова да не обичах да се разправям с деца, сега умирам за това детенце  Heart Eyes Свеки пак се изцепи, не трябвало да си идват . Да си седели там, и без това не се били затъжили за БГ. Напоследък нямам думи вече за нея.Но тя е такава, каквато е. Трябва да я приема.

От зъболекар не ме е страх. Моят е страхотен и за мен е удоволствие да ходя на зъболекар.

Оставям ви, ще използвам малко да попиша по курсовите работи (трябва да превеждам от руски).

Лека и спокойна вечер и много целувки !  Heart Eyes

# 475
  • София
Мисти, питам защото мернах във фейса една снимка на снежен Благоевград и се зачудих /тук няма сняг и си викам това е невъзможно/.

gemavar, най-добре пробвай чрез познати, да е препоръчана. Да пуснеш някой от обява вкъщи си е голям риск. Peace

# 476
Обаче Пина ме кефи много - ние тука плюем, защитаваме и се оплакваме от мъжете - тя коледа, та коледа Simple Smile)))
Е, разбира се аз тук разказвам само лошото Simple Smile Добър човек е, работлив, готин....ама си има една мания и това е! Всичко идва от майка му, която е била многоръката Шива - гледала е свекър, три деца, куче, чистила била всеки ден по три пъти плюс е имала собствена фирма...та от там идва цялата работа.Всичко си има обяснение Simple Smile А и да не мислите, че аз си търпя ей така безропотно - мнеее, съвсем не! открих, че повечето неща са си в моята глава - впечатлявам му се. Обаче с времето ставам все по-голям темерут и не ми пука - да си чисти и да си мърмори. В началото го приемах като лична обида, но с времето и двамата свикнахме да не си обръщаме внимание. Но нали пустата амбиция на младата булка - всичко да е на 6 в къщата, да е винаги чисто, сготвено. И като съм се старала много според моите разбирания, а неговите са граничещи с маниащина и ми попарят ентусиазма - ми става ми криво, но нали се сещате, че аз си го правя да ми е криво
Но отново казвам - той си е такъв по наследство Simple Smile Всеки с негативите си и странностите си. Ама чак пък за тъпкане да става въпрос....малко ми е прекалено. Не се обиждам, но нали знаете, че медала винаги има две страни Хммм, пак си се оплаках от мъжа и пак си го защитих Simple Smile Но това е - обичаме се такива каквито сме си - аз по-разхвърляната, разпиляната, той - стегнатият, подреденият. Интересното е, че накрая става добра комбинация - винаги всичко ни се получава точно така както сме го искали. Той прави едно, аз друго - въобще хем се допълваме, хем някак си се поправяме един друг. Важен е крайният резултат Simple Smile
А ви ги разказвам тези неща за да ви успокоя, че винаги нещата могат да бъдат и по-зле и да ги цените малко тия ваши мъже Simple Smile

# 477
Аз ли съм единствената, която дава преварена балканска вода?
Всеки ден преварявам и вече така съм свикнала, че не мога да спра. Вчера на ФМ ми казаха, че отново чакаме момче, мъжа ми остана разочарован, но аз го предчувствах. Сега като ходя на работа нямам много време да чистя, но иначе много обичам. Моя мъж го включвам активно в чистенето, но той винаги мрънка и казва, че е чисто.
ПС : от Берковица съм.

# 478
Близначе, добре завърнала се. Веси-Касис, и ти.

Аз не преварявам вода. Давам от кана Брита или изворна. Нашата чешмяна вода е хубава, но някак си свикнахме на Бритата и много вода пием.

Мен ме е страх от зъболекар ужасно много. Онзи ден водихме детето, а аз го мислих един месец преди това. Но пък съм извадила голям късмет, имам 6 зъба по-малко  Mr. Green долните два кътника и мъдреците не са ми поникнали.
Ани, как мина при теб? С новия аватар, бях убедена, че Подаръчето ще ходи на зъболекар и се чудех защо споменава Кирил  ooooh!

# 479
Здрасти на Веси - Касис Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 21:15 от Niki1

Общи условия

Активация на акаунт