Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 429
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
С годините човек се научава на толерантност или по-скоро разбира, че хората биват различни и абсолютно непоправими. Все пак и аз понякога съм втрещена и неподвижна, ама трия още преди да напиша. Много ми е мила Жалинка, тя дори не осъзнава какво геройче е, но може би е за добро - хем да не се разкисва, хем да не вземе да се възгордее. Казвам го с най-добри чувства, разбира се.

Пинке, ти още ли събуждаш Юлиевна у 7.30? Да не я гласиш за ватманка, тя ще става архитектка!

Гемавар, и аз търся чистачка. Преди години имах разни, но нито една не се задържа (и за работодател не ме бива, явно), може би именно защото бяха за отвреме навреме, а не всяка седмица.

Хера, пръскането с кучешка водичка ми е фаворит!

# 481
Джине, както винаги си описала толкова вярно нещата.
Всеки си има своите странности и недостатъци, просто в един момент на някой му кипва и е по-лесно да обвини някой отколкото да няма на кой да се ядоса. Ние и двамата сме мързеливи, е моят мъж повече,ама като му пречи нещо хваща и си го оправя. Понякога мрънка, ама хич не го слушам. У дома аз съм като Мъхи, вечно нареждам, вечно по някой като пъдарин. Това много ме уморява. Ама не им ли кажеш ще седи и ще седи. Гррр.
Мъхче, да ти кажа ние тъкмо живнахме и Марти стана по-смостоятелен и ние решихм второ. Ама нищо де, още 2-3 години и ще мине Simple Smile
Мисти, къде ни се паднаха такива неспящи деца Simple Smile

# 482
  • София
Аз чистих почти година след като се рози Ясен всеки ден с мопа, в последствие спрях, защото нямам сили вече. Някак свикнах да не е чисто, колкото на мен ми с иска.
Аз също преварявам вода, ако съм забравила имам обикновено изворна.
Има ли някой да ползва белия памперс? Интересува ме виждали ли сте по-голям пакет от 24 памперса 4+?

# 483
Глупи ха де, и аз това се питам, търся причината, откога е това? Сетих се, че още от родилното е така, и реших, че е защото ставах като бременна през час до вц-то. Сигурно така си свикна  newsm78 Снощи ги намалих до 3 събуждания без игра, просто биба, и заспива. Сутринта я лъгах с вода, да не давам АМ, че ми писна вече и от него. Номера мина. Ще видим тази вечер, ако и тази вечер е така ще излезе, че има файда от сиропа  Thinking
Вера не ползвам белият, не знам.

# 484
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ето ме......оцелях.Ходили ли сте с дете на зъболекар..........?Дано не ми се налага вече,защото е много кофти.Тичаше през цялото време в кабинета и всичко което му попаднеше в ръцете биваше оставяно леко на земята  ooooh!.Добре че зъболекарката ми е готина иначе щеше да ни изгони и двамата.Оказа се,че не е зъб,а венеца си е направил джоб..сега съм на антибиотик и диета......... Mr. GreenЗабранени са ми солетите.... hahahaоставам само на вафла и кафе. Whistling

# 485
  • varna
Гемавар, ако не държиш да ти е идеално блестящо всичко, си става съвсем добре. Е, пускам прахосмукачка дневно заради космите и прах бърша, ама тя идва в 8 и си отива в 2, чак толкова подробно не мога пък Crossing Arms
Бемоли, ама тя не се пръска бе, прави си езерца и пльоска вътре Close
Верче, под белия актив кеър ли имаш предвид? Ако да, има си пакетчета по 48 и 62 бройки, търси в по-големите борси. Аз такива взимам даже кашон със 112 бр., че ми излиза най евтино, към 38-40 лв идва.
За чистачките, тази е приятелка на приятелка, просто си пуснах във ФБ питането и стана работата. Мисля, че има и в бг-мамата доста такива теми с коментари в домашната помощ.

# 486
Мисти, при мен стана миналага година по това време, като сменихме часовника. .. да му се не види.
Хера, ако сложиш паничката някаде на скришно място, дето Брена да я стига, а Еми да не я вижда? Аз на мацорана му слагам понякога между цветята, че там Камелия не го стига, а и той е дребен.
Вода пием само купена, трапезна, минерална, изворна. От чешмата одавна никой не пие, но при нас често спират водата и е.. гадост. При сестра ми в Левски водата е супер, и вкусна даже. Там само от чешмата пием.
Тая моята Камелия вече си знае кога има пиш и аки, ама на всичко вика пиш. Лошото е че за 2-3 седмици още нямаме попадение в тоалетната. Остави, ами и повече памперси хабим. Все едно се напэва да пишка, толкова се кефи да ходи в банята. Ще фалирам с тези памперси, ако не започне скоро да действа. Sad
Лека нощ

# 487
Добро утро!
Не беше правила моята скоро този номер, стана в 7, до 7:20 мрънка и хленчи в опити да ме събуди, станах измих се, и какво да чуя, нашта пак заспала  #Cussing out
Глупи защо да хабите повече памперси, като го свалиш уж да пишка, после слагаш същият  newsm78

# 488
Ами защото повечето пъти като го сваля е пълен. Много започна да пишка, все едно се напъва да пишка за да ходим в банята да пишкаме Simple Smile

# 489
Глупи ,защо верно повече памперси ползвате?Аз мисля ,че като е сух съм го слагала и 2 ,3 пъти ,докато му откажат лепките Rolling Eyes Аз за пишкане в гърне мога само да си мечтая  Confused Не сяда за миг това чудо.На пролет ще опитам пак  Confused
Снощи написахме писмото на дядо Коледа.За Тони трябвало да има плюшено куче ,ферма с животни и книжка.Откъде да го изкопам това ходещо плюшено куче ,та те интерактивните играчки са  по 100 лв Crazy Да ви кажа ,взех няколко играчки от Лидл ,страхотни са !!!!Тази седмица пак отивам ,за тези пари са направо на далавера.
АГнес,купувала ли си от рая тойс ?Някой друг за мнение ?Имат намаление 25 процента та много им се чудя...

# 490
Аз съм купувала, но не от сайта, те са тукашни магазини. Единият е съвсем до нас. Продават същите неща, като другите.  Thinking Или поне на мен така ми се струва. На племенника ми съм купувала една ходеща и пееща риба със светещи очи (Немо) от Банкок, 2006г. Та в Рая-та я имаше същата. Ние до момента не сме купували почти никакви играчки. Всичко е подаръци и давани от хора, на които са им поотраснали децата.

Една Коледа от мъж

http://hommemaker.com/2014/11/19/crate-barrel-hommemaker-holiday/

# 491
Данче в Джъмбо има плюшени кученца на каишка с дистанционно. Вървят и лаят, около 15лв бяха

# 492
  • София
Хера, да благодаря ще търся. Аз кашон никога не съм купувала.

# 493
От Рая тойс не съм пазарувала. Даже не искам и да влизам да видя какво има  Laughing Фалит! При нас в Кауфланд има някакво интерактивно куче на разпродажба от няколко месеца. Идея нямам какво прави, но беше под 20лв със сигурност като проверявах последно. Не съм фен на такива играчки и не обръщам особено внимание.

Белият памперс всички се оплакват, че е кофти след 3ката. Аз не съм ползвала никога и не мога да дам лично мнение. Мадлен купува такива памперси от Англия, тя ще каже дали са същите като нашия БЯЛ памперс или не са. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AFA4DHQ/ref=mom-home

# 494
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Страхотно! Мъж със стил и усет към декорацията  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт