Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 426
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Агнес, как успя и в мамата да огрееш бе жена? Ужас!!!
За Белия и английския active fit - след като е добре напишкан, белия ми се струва, че стои по-мокър отвън. Но ние спряхме да го ползваме до 4ка и натам не знам как е. Английския е и малко по-дълбока 4ката. И някак си по-добре ми стои вътре памперса след като е използван - по-хомoгенно блокчето. Белият ми стои по-фрагментиран пълнежа. Не знам как да го обясня, но на вътрешно усещане английския ми изглежда по-качествен - по-сух ми се струва от нашия. Освен това и не е така ароматизиран като белия.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 23:21 от gemavar

# 496
Момичета, да пиша и тук за мамите, които са низвергнали ФБ групата. Другата седмица на 4ти, Руми ще идва до София и се организираме да се видим с нея. Може да се включвате с предложения за време и място, като ограничението е да не е по обяд и да е през деня. Очаквайте продължение...

# 497
.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 18:51 от pina

# 498
ей, веднъж да не си чекна поста за правопис, разчитайки на хрома и веднага ще се намери кой да се присмее Cry Cry Cry

# 499
.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 18:52 от pina

# 500
Ей, Пина, какво изтри? Аз се шегувам да знаеш. Не е честно така да се пише и брише. Stuck Out Tongue

P.P. Ама как можа да изтриеш хубавата смешка.... Sad

# 501
Момичета дайте си мнението по един въпрос

сега като дойде новото бебе Емито със сигурност ще ходи и ще ме повтаря какво правя. По този повод съм решила да й купя една кукла бебе да се грижи тя за нея, аз за бебето. Въпроса е дали да влагам много пари или една най-обикновенна кукла, която само си затваря очичките е достастъчна?
Гледах тези бейби Анабел - движи се, пишка и тн. Но е скъпа и ми се струва, че няма да оцелее дълго време.
Та вие какво мислите за тази моя идея?

# 502
Аз мисля, че е прекалено малка за Анабел. В Джъмбо има едни комплекти мисля дори сапо 10лв. Бебе с биберон и шише за мляко. Не знам какво прави и дали прави нещо, но ще може да си храни бебето съвсем спокойно и да му дава биберон. памперси може да купиш най обикновенни единичка, че са мънички и ще може и тях да сменя.

# 503
Gemavar, аз не разбрах че се шегуваш. Учудих се, ама си викам и аз каква дебелашка шега си позволих. Радвам се, че не се сърдиш!  Laughing

Ох, от снощи имаме мания по едни нанизани чаши. Историята е дълга, даже се рева и се тръшка за тях, все едно жива я дерат. Такова нещо не бях виждала! Аз ги правих за декорация, закачихме ги на тавана, но тя като се тръшна че ги иска........................ И днес, в момента продължава да се занимава с тях.

ето така закусва. Тук вече наниза е изпощалял.

Апропо, ще имаме ли конкурс за бебе най- големи бузи или е безпредметно и Юлия го печели от само себе си?!

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 07:38 от pina

# 504
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
пине, прекрасна е  Heart Eyes

# 505
Момичета дайте си мнението по един въпрос

сега като дойде новото бебе Емито със сигурност ще ходи и ще ме повтаря какво правя. По този повод съм решила да й купя една кукла бебе да се грижи тя за нея, аз за бебето. Въпроса е дали да влагам много пари или една най-обикновенна кукла, която само си затваря очичките е достастъчна?
Гледах тези бейби Анабел - движи се, пишка и тн. Но е скъпа и ми се струва, че няма да оцелее дълго време.
Та вие какво мислите за тази моя идея?
Ние за коледен подарък взехме от Хиполенд едно бебе казва 5 фрази ли бяха май беше бебе Виола, и пие вода и пишка, с идеята да види как се ходи на гърне, та да имитира куклата. Но беше около 40лв. Мисля, че една такава за тази възраст е достатъчна. Иначе имаше и кукла говореща Мария ли беше та и пееше, но си казах, ако тази година дам 80лв за тази кукла, какво става догодина примерно? А и като я удари в земята, и я настъпи за да пропее, ще ме е много яд на мен си. Така че може и с нещо по-евтино за момента да минеш, а и разходи покрай бебето ще има достатъчно, където да си харчиш парите  Mr. Green
Пине това с чашките е идейно, да направя няколко за игра. Стига си се заяждала с детето и с бузите му, ако спре да яде, ще имаш по-голям проблем  Naughty много си е хубаво детето.

# 506
Момичета,имам си ритниче! Heart Eyes Май започвам да го обичам това мъниче..

# 507
Момичета,имам си ритниче! Heart Eyes Май започвам да го обичам това мъниче..
Хайде честито! Естествено, че ще го обичаш, то така и трябва да бъде.

# 508
Честито, Подаръче!

Жалина, моя позната с по- голямо момиче разказваше как то си вдигало блузата и слагало Барбито да суче  Laughing  Тя пред нея е кърмила бебето. Обаче то беше на 4г.

Катенце, благодаря за комплимента!
Мисти, хубава си ми е тя, ама да бяха намалели тия бузи... Аз напоследък все я гледам и оглеждам и си викам- намалели са, май, намалели са. Днес като я снимах.... то бузи, то чудеса! Сякаш на живо са по- малки  Thinking
С чашите е голямо забавление. С тях излизахме на разходка... Преди малко я турих да спи, слава богу без чаши. Защото снощи спа с две чаши в леглото....  Confused

# 509

Общи условия

Активация на акаунт