Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 419
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Jalina, към казаното от момичетата и аз да добавя или да ги повторя минимум резки движения и се обличай топло. Бързо да се оправяте ти и малката Емка.

При нас няма грижи за биберон, просто никога не е ползвал. По темата с гърнето, реших най-накрая да поразлистя моето книжле и там пише най-рано след 18м, та няма да се насилваме и да се ядосваме. Перефразирам: има по приятни неща за откриване и забавления от хабенето на нервите с изпражнения  Crazy

Ох, Слава на Бога днес на К му се размина с малко рев и без синини - в къщи си имам каскадьор. Докато бях в банята, нашият успя да се прехвърли през решетката на леглото да падне и да ме посрещне пред банята :oops Shocked Край. Вече няма къде да го оставя, ходи и се катери навсякъде и сега с този скок Shocked Изповядах се... ММ не знае Embarassed

# 586
И аз от няколко дни забелязах липсата на Терп и се замислих. Терп?!

# 587
Жалинка, спокойно ако беше шарка щеше да разбереш  Laughing То реално май пак се води шарка. Петата или шестата шарка я водеха. Висока температура и после 3 дни обрив и всичко минава. Не се притеснявай за себе си. Варицелата е обрив с пъпки с течност в тях. Не е ситен обрив по цялото тяло, въпреки, че има и леки изключения. Ти пак си я заведи на лекар задължително.

# 588
  • varna
Бени, честити добри новини! Дано сте се справили тотално с проблема!
Жалинке, споко, не влизай във филми, като я заведеш на док, ще се изясни.
Да си похваля гарджето - вчера я водихме на ваксина най-после, гък не каза, само гледаше уплашено тип "ама какво ми правитеее", докато аз я гушках пък сестрата я баламосваше с една играчка. ЛЛ каза, че й е любимата пациентка вече Mr. Green През януари следва ужасният Пентаксим, дето са 6 неща + отделно на другия крак 7-мо нещо за хепатит - горкото детенце. А между другото, който казва, че има ваксини трънци, ЛЛ каза, че засега нямат и не знае кога ще имат.

# 589
Хера, пентаксима е само на единия крак и са 5 неща, не 6  Thinking  На два крака бяха, когато биеха по две ваксини наведнъж, което свърши  Thinking

Бени, забравих да честитя и аз подобрението! Дано и следващата процедура да мине гладко и да ти олекне.

Коледна доза

http://www.planos-de-casas.net/2013/12/centro-de-mesas-navidenos … ria-de-fotos.html

# 590
  • varna
Пине, ми тя така каза, явно понеже много ги размествахме във времето януари се падат и двете ваксини накуп. Ще видя дали не можем да ги разместим някак Thinking Спечелих на Емито плюшен слон от Хип. За над 20 лв дават скреч карта, а голямата награда е обзавеждане за детска - ще ми се, таман за новия апартамент  Praynig

# 591
  • София
Жалина на една от мамите, с които излизам преди два месеца детето е било по същия начин. Т, налепи по гърлото и след това избили пъпки. Но тя беше в Свищов по това време и е завела малката при ЛЛ  на майка си. Той й е изписал антибиотик, но преди пъпките. Май като край не се е разбрало шарка ли е, реакция от АБ ли е /това е според педито на малката/.
На Ясен никога не са му слагали двойна ваксина. По една. ЛЛ ме питаше дали да слагат две или една.
И Ясен от около половин година не иска биба. По едно време започна да се сърди още повече, когато се опитам да му я дам. И аз спрях. Никога не е спял с биба. Когато заспеше аз му я махах, защото според мен му пречи да диша, ако му е запушен носа. Въобще не ми се виждаше нормално да спи с биба.
Хари, честит слон Joy!

# 592
Хера, намерихте ли си апартамент? Изпуснала съм. Щяхте да купувате, нали? Или само ще се местите?
Аз готово обзавеждане за стая не бих взела, ама аз съм със собствено мнение там.
И аз в началото ходех да ѝ махам бибата като заспи, но после спрях и тя мисля, че си спи с нея. Аз не съм съвсем наясно как точно спи, нали е в друга стая.

# 593
Хера честито, но не разбрах кой е този магазин със стреч картите?
Тихичко да се похваля, че спах 7-8 часа без прекъсване, снощи освен сиропа за сън, реших да дам и хамомилата, дето я бях спряла за зъбите. Комбинацията подейства явно, ще разбера довечера дали е от нея, и просто като никога е заспала.
Даже сънувах Ани и Кирил, не съм сънувала от поне година. Но няма да кажа какви кошмари бяха, след 12ч може и да споделя Grinning

# 594
Естесвено се оказа, че не е шарка  Embarassed Ама аз все пак да се пофилмирам, че ми е скучно иначе Simple Smile

Хера - хайде честито, тъкмо притурка към коледеният подарък Simple Smile

Бени - супер, че е минало всичко както трябва. Като човек с опит с алергиите (като малка имах много) ти казвам - ако е преди пубертета се надраства и после може човек да води нормален живот. То не е никак хубаво, но да е по-малкото зло Simple Smile

Такааа - започна да ме гони безсъние....но от онова най-неприятно бременелското. Бях забравила колко е кофти бременноста в края. А сега като включим и едно малко диване. Вече се възхищавам на момичетата, на които им беше втора бременност. Колко ли смешна съм им изглеждала с моите глупави притеснения по време на първата бременност Rolling Eyes

Иначе при нас какво друго - крака ме боли нечовешки, майка ми е цял ден при нас. Донесоха леглото, в което сме спали аз и брат ми като бебета и то ще остане за Еми, а нейното ще отиде за малкото бебе.... В някакъв момент ме прихвана и прегледахме абсолютно всички дрешки и вече няма нужда да се купува нищичко за бебето Simple Smile
Вчера дойде един колет от ММ с дрешки за Емито. Уникални неща на цени от 2-5 евро. Наистина невероятни. Хвана ме яд по две причини - можеше да ми купи поне един шал да сложи и за мен нещо и второ - защо при нас дрехите за деца трябва да бъдат толкова скъпи?!

# 595
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 smile3501 на Вики.А дано тази комбинация помага и занапред.А после Мисти да кажеш какво сънува.

# 596
Ани сънувах че пием кафе с вас на центъра и ти ми обясняваш как вече стана Кирчо на 2г, а си е още с 4 зъба в устата, и аз те карам да му отворим устата да видим, щото не вярвам. Отваряме и какво да видя, наистина на 2г си е 4 зъба, и ти казвам, е нищо де, тя и Вики е 5, така че не се ядосвай  Joy hahaha
Взехме снимките от фотосесията, те снимките са хубави, ама модела да беше поглеждал по-често към фотоапарата Mr. Green от 1час снимки са ми дали 50 необработени, та някои не стават, като например обувките излезли, или пък половината беше уж на бос крак, но от тях почти няма снимки. Но така е, с такова диване, не трябваше да очаквам всички да са ОК. Ще пусна някоя във ФБ, да ме оплюят по-опитните мами  Mr. Green Важното за мен е, че все пак ще имаме някакъв спомен от тази възраст, а и бабите ще се радват на календари.

# 597
  • София
Мисти, аз онзи ден нали ходих да снимам едно детенце на същата възраст - 50 мин снимки - 8 читави кадъра.

# 598
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мисти натам вървим да знаеш.....тц тц.Ти критиките за качеството на снимките не ги гледай не ги правиш ти.

# 599
Мъхче, има ли начин някъде и някак да покажеш тия 8 кадъра? Много ми е любопитно? Завиждам ти чак, аз се предадох отдавна.

Мисти, най- важен е спомена, наистина. Не са ти никак лоши снимките! Е, не са като на Елена Шумилова, няма какво да се лъжем, ама не са и като на оная, дето се виждат гащите и пазарския червен куфар! То аз не мога да повярвам още, че някой плаща за това! Като присъствие е доста по- неподправено и непринудено от на Малена безбожно скъпите снимки. Това на нея ѝ е голяма слабост. Разбира се нейния декор може само да го мечатете. Но тя си е дизайнер, това ѝ е образование, професия и призвание. По- слаб фотограф е, от колкото дизайнер. Исках да кажа, че е по- добър дизайнер, от колкото фотограф, че то прозвуча съвсем друго.

Общи условия

Активация на акаунт