Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 417
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • varna
Мисти, тя промоцията е на Хип в 109 обекта в страната, може да видиш на сайта им примерно при вас в кой магазин дават такива карти. Понеже до нас има магазин, който е включен, а така и така й свършваше млякото, се възползвах.
Пине, купуваме го, стига с тия квартири и местения, пет пъти са ми предостатъчни за един живот мисля. Е, панел, не тухла, ама толкова имаме, това взимаме.
Обадих се днес на фотографката, снимките готови, ама ми нямала мейла - пратих й го, пак нищо. Календарите зависели от печатницата, уж утре щели да ги доставят, да видим, така е, като е много търсена, не сварва - дано си струва.
Бяхме и в Джъмбо, ама нищо не харесах за малко Еми, дядо й настояваше да й купуваме йоники и други музикални, ама забраних, голям зелен пеещ Джъмбо е достатъчен, и един найлонов телефон имитация дето също пее, много им се кефи, чак ги имитира Laughing От другия дядо дъска за рисуване и айде стига.

# 601
Хера как не каза по-рано, днес в крайна сметка взех шампоан на Хип, не на Бюбхен. Дадох 11лв и стотинки, ако магазинерката беше казала щях да ги взема още нещо. Но тя не спомена, а сега видях, че участват уж в промоцията.

# 602
Привет,дами!Идвам да разкажа за вчерашното си пътуване до София и срещата с някои от вас! Heart Eyes
Имах чудесен ден.Сутринта Ани ме посрещна на гарата със сладкото Киренце.Много сладък,беее!Уникални мигли!И на всичкото от горе-послушен.Вози се в таксито без да мърда Crazy Заедно отидохме във Весето,която беше станала рано-рано,беше сготвила вкусна пилешка супа за деца и майки и още от вратата ме предупреди,че няма да си тръгна без да съм яла.Лазар ни посрещна първоначално плахо,но после се отпусна.Той е истински мъж.Весето твърди,че той е лигльо,държи се за полата й и се страхува да не го остави.Истината е че тя греши.Лазар е дал мъжка дума на баща си,че ще се грижи за дома и майка си и сега върху крехките му плещи тежи голямата отговорност да я закриля и да не я изтърва от поглед.
Малко по-късно към компанията ни се присъедини и Лили с прекрасната Василена.Лили ни направи спа процедура на ръцете.Моите груби,селски ръце токова нещо не бяха виждали.Василенка има дълга косичка,вързана на опашленце и невероятни очи. Heart EyesА Лили...Лили е точно такава,каквато винаги е била в представите ми.Мила,деликатна и с нежен глас.
Не след дълго дойдоха Геги с малката Анджи.Анджи е тоолкова мъничка и лекичка.Тежи само 8кг.Нежна дама като майка си.
Та,ей тъй неусетно,неспирайки да бърборим(най-вече аз),часовете се изнизаха и дойде време да тръгвам.Моят личен гид-Ани ме изпрати до Фемина,където ми предстоеше среща с бебето.От там си тръгнах едновременно разочарована и доволна.Разочарована от пола на бебето,но доволна от прегледа,от докторката и от факта,че всичко е в норма и нося в утробата си отличник  Heart Eyes
След прегледа ме поеха Мъхчето и Мадлен.С тях седнахме в едно близко заведение,но времето не стигна да се наговорим.След това трите поехме към гарата.Изпитахме леко затруднение в пресичането на един булевард (мисля княгиня Мария Луиза),където Мъхчето напираше да ни преведе набързичко м/у колите,но мъдрата Мадлен настоя,че трябва да има "законен начин" за пресичане и така лутайки се в подлеза,успях да зърна и софийското метро.Момичетата ме изпратиха чак до влака.Аз се качих,седнах и се усетих как неволно се усмихвам.А бях сама.Сигурно изглеждах глупаво.Бях изкарала прекрасен ден.Най-после бях видяла от близо моите приятелки с които заедно споделяхме радости и тревоги вече 2 години Heart Eyes
Вечерта си легнах заредена с положителни емоции,щастлива,долна и с усмивка на лицето.Момичета,още веднъж,благодаря ви!  bouquet

# 603
Подаръче, настръхнах докато те четях. Браво за отличните мерки. А момичетата наистина са страхотни.

# 604
Колко хубава история. Много се радвам подаръче и за това, че я сподели тук.
Предполагам, че бебето е момиче и затова не си щастлива. Пожелавам ти да ти е леко до края и най- добрите приятелки след време.

# 605
Подаръче, и на мен ми беше много интересно да прочета за изкарването ти в София. Имах чувството, че и аз съм присъствала.

Жалко е, че си толкова далеч, но виж как успя да събереш народа.

Хубаво е, че всичко е наред с бебенцето, а пък за пола... Една моя приятелка като чула, че бебето й няма да е момиче, прекарала остатъка от прегледа в тих, безутешен рев. Аз винаги съм искала момче, ама вече почвам да размислям, честно казано.

# 606
Руми,   Hug Hug Hug

# 607
Подаръче благодаря за прекрасният разказ. Най-добрата ми приятелка ако знаеш колко рев му изрева, че и второто ще е момиче, а уж беше гледала незнам какви си методи за правене на момче. Беше така откачила, че ми идеше да я набия, такива глупости наговори тогава. Сега е щастлива майка на две момичета, и помен няма от онази депресирана бременна. Така че ще я обичаш, независимо от всичко. Тъкмо ще си имаш отмяна и приятелки един ден.

# 608
  • varna
Мисти, ми то трябва да е над 20 лв покупката, сигурно за това. Но все пак е можела да ти каже и предложи още нещо, хич ги няма тия продавачки значи.
Подаръче, страхотен разказ, все едно и аз бях! Не се коси, както ти писах, така е по-добре да знаеш!

# 609
Хера, а къде ще живеете, в кой район?

Аз се чудя какво да купя на Ю. от името на майка ми, да е малко пари. Тя дава и повече, но аз не искам. Но проблема не е в парите, ами че тъй като гледам, нищо не ѝ трябва.  Thinking  Загледах се по тия магарета за подскачане. Въпроса е да си го причинявам ли да ми се прехвърля из къщи и това......... 

Подаръче, много интересно, наистина! Аз пък бих имала още едно момиче с кеф. Момче също. Аз докато бях бременна ми беше напълно безразлично какъв пол ще е, сега ми е много драго, че е момиче. Замислям се хипотетично и ми се струва, че пак би ми било все едно.  Thinking

# 610
Пине не си го причинявай, още едно магаре...хммм аз не бих взела нещо от което най-много да падне и трябва и от това да я пазиш. Мен пък бабите не са ме питали.
При нас се оказа, че не е било от хапчето за сън, просто е решила една нощ да ме остави да заредя батериите. Снощи пак става на всеки час, пак се разсъни в 5:30, рева като магаре докато не дадохме АМ, дето уж го беше отказала, абе дивак абсолютен.

# 611
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
пине, имаме такова магаре. Маги се забавлява, обаче проблема идва, когато реши да стъпи на него. Това чудо се гъне и вероятността да хвърли детето на земята е голяма. Засега не е падала, ама всеки път като го ползва за стълба изтръпвам. Въпреки, че дали от него ще се катурне или от някой стол, диван, легло, май е все тая. Но като цяло е забавно като подскача с него  Simple Smile

Руми, страхотен разказ. Надявам се следващия път да присъствам в него  Simple Smile От днес и двамата са много сополиви, направо ми дойде до гуша. Мисля, че е време Марти да си почине до януари от детската градина.

# 612
  • varna
Пине, зад трета гимназия ще сме, надявам се, че още не са си оправили документалните бакии, а ако не успеят, хич няма и да го вземем.

# 613
Честит Никулден на всички празнуващи! Специално на Ники и на Мартина!

# 614
Катенце и аз се надявам следващия път да присъстваш в разказа ми.Много ще се радвам!Бързо да ви минават сополкоте.Аз също мисля,че е добре Марти да си почине малко от д.г.

Пине,ние имаме такова магаренце.Аз й го купих и това е първата и доскоро вдинствената играчка,която аз съм купувала.Оказа се добра покупка.Ади много си играе с него.Но пък вие нали имате лос.Може да й вземеш нещо музикално.Поне моето сега много се радва на такива издаващи звуци и пеещи.

Общи условия

Активация на акаунт