Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 416
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Честит Празник на всички празнуващи днес   bouquet

Пине в Лидл има много хубави дървени играчки. Знам те, че си фен точно на такива и за това ти предлагам да я пратиш направо жената там и да купи нещо на Ю. Играчките са до към 20лв. Има и дървен влак с релси, той е по скъп, но предполагам няма да вземе точно него. А и не знам във вашите магазини какво е останало изобщо. Повечето играчки се разграбват мигновенно. Провери каталога с играчки на магазина в нета и виж дали нещо ще ти хване погледа.

Аз такова магаре в нас не искам. Имаме една топка за подскачане, която и нея не исках, но беше подарък. Зар уж беше голям, но на първото и ползване и си сцепи главата и що кръв изтече, чак лошо ми стана. Че и гости имахме тогава. Сега топката така е прибрана, че и аз не знам къде е и не искам и да знам.

# 616
Честит имен ден на мама Ники, на Ники на мама Мартина, да са живи и здрави и само хубави неща в живота да им се случват.

# 617
  • София
Пине, имаме го магарето. Подариха им го за рождения ден. Много го харесват и постоянно играят с него. Вярно, че се катерят, но не особено често. Не се гъне, ако е напомпано хубаво. Ю. язди ли лоса?

У нас най използваната играчка е една музикална къща. Всеки   божи   ден!!! Как не им омръзна, бе!  Mr. Green

Честит имен ден на именяците, а също и честит празник на банкера на Джина!

# 618
Подаръче прекрасен ден си имала и прекрасни хора си срещнала   Hug. А еднополови деца с малка разлика е най-добрата комбинация според мен.
Пине такова магаре имаме от разпродажбата на Лидъл го взех за 1лв. Предназначението му е да ми запълва още един ъгъл в стаята, ползва се толкова рядко, че спокойно може да минете без него.
Мисти услушвам се дали ще намериш вълшебство за спане, че и аз съм на твоя хал.
Не на последно място Честито на всички именици, честито и на мен, че е празник на Бургас и на банкерите Simple Smile. Джине честит празник и на теб, Мъхче и ти не беше ли банкерка? Времето е отврат вали, мъгли.. а щяхме да ходим на паленето на елхата. Елхата у нас все още е мираж  Grinning
Каква е тази музикална къща?

# 619
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Честит имен ден на всички празнуващи.  bouquet
Мъхче дай линк на тази къща че все още на съм подсигурила мойто дете  Thinking

# 620
Благодаря, момичета. Честит празник на Ники на Мартина. С много радост да си носи името. Честит празник и на банкерите.

Пина, катерят се по тях, да. София още се катери по един кон, В. я копира - изправя се права на гърба му. И от мен- не за подобна покупка, още повече, че имате лос. Можеш да й купиш и коледна играчка за елхата с година.
Те не разбират от коледни подаръци още, на 5 виждам също, че не ги вълнува много също. Чистя периодично (изхвърлям, дарявам и прибирам играчки) и до гуша ми е дошло от стока у дома.

# 621
Здравейте момичета!
Честит празник на всички празнуващи !!!
Подаръче - страхотен разказ, настръхнах ! Благодаря ти за милите думи  Hug

Прегръдки на всички ви !

# 622
  • varna
Ей, че съм проста, честито на всички именици! Живи и здрави  bouquet Най-после снимките на Емито, много са хубави, ще ги постна във ФБ  Heart Eyes

# 623
В нас също най-използваната играчка е една музикална къща, или играе с покрива, който издава звуци на животни, или бърка животните в къщичката. Всъщност представлява сортер, който Ивета и подари за РД, но е толкова сложен, че скоро няма да се ползва по предназначение. Линк не мога дам, защото не знам откъде го е купила, от София де, но не знам откъде точно. Търсила съм я тази къща онлайн и не съм я намирала никъде.

# 624
  • София
Доне, явно е същата къщичка, за която говориш. И аз не я намирам. От половин час я търся.

Хора, това моето Д. брои. Честно!!! Днес я сложих на стола до мен, докато правя АМ, дадох й лъжичка и една кутия. Тя обича да ме имитира. Винаги, докато правя млякото броя лъжичките, които слагам на глас. Та взима тя лъжичката и казва: "Но". Аз: "Едно", тя: "Де", (загребва наужким) "Ти" (сипва наужким в кутията), аз: "четири", тя: "Пе"! Щях да падна!

# 625
Възможно е Мъхче, кръщелника ми се научи да брои до 10 в яслата на 1,6г мисля беше. Браво на девойката!

# 626
Мъхчееее,ще крия форума далече от свекито,че ако те прочете...не ми се мисли какво ще ми чуе главата. ooooh!Ние цял ден учим таблицата за умножение и перем червения килим,пък то се оказа,че не утре,а в понеделник щяла да идва.Та значи имаме още един ден да учим,ама то пък..файда!Диването не схваща нищо.Браво на Дени!Умници са ти,аз съм ти го казвала.

# 627
Мъхче честито! Много умно Д. До краят на годината може и азбуката да научи.
А моето още не може да говори, камо ли нещо друго. Обаче пък като и кажеш нещо, много задълго помни. Преди 3-4 дена ММ ми обяснява, как минали покрай комшиите от долният етаж, тяхното дете /3г/ ревяло, и нашата викала бебе и имитирала как плаче. Вчера качваме се към нас, нарочно я оставям да качва стълбите, че да я поизморя, тази нашта спира пред тяхната врата сочи и ми вика "бебе ааааа". Та сега сме се разбрали с ММ много да внимава, като говори нещо, че да не се окаже, че като проговори първата сложна дума ще е някоя простотия.
Иначе май само глупостите запомня от първия път, научила е рекламите по тв да ги разпознава без да гледа. Нали все отворени вратите у нас, за да обикаля, слушам я, че като е в спалнята, където не работи тв, чува от хола рекламите и на всяка реклама обяснява, която е с куче "бау-бау", която е с деца "бебе", викам си как не се заинтригува от нещо по-смислено, а то от реклами  Crossing Arms

# 628
Вчера отивам на обяд при нашите и Еми ме отчете само в началото, каза мама и се затича към брат ми да си играе с него. Суууупер:-)  казала вчера ясно вуйчо:-)  два пъти:-)  май й се отразява много добре при родителите ми. Но то вкъщи само двете й е скучно - там е пълна къщата и всеки й обръща внимание. Снощи пак е спала добре, а аз излизах с приятели.
И аз я уча да брои, но успех никакъв. Не обича да имитира животните, само лъва знае много добре. Казваше си името по едно време, но вече не иска. Ще проговори, защото непрекъснато нещо си бръщолеви и се опитва да казва някакви думи. В момемта иска да й чета книжки, това е на дневен ред - носи ми ги и сяда кротко до мен:-)  днес вече ще си я прибирам и от утре съм сама с нея, защото майка ми си има много задачки тази седмица. А на мен така ми хареса без нея....
Купих всичко за бебето вече, остана само да си оправя багажа за родилното и съм готова. Сега ще шия порт бебе за количката и всичко е готово. Мислех, че няма много дрешки от Еми, но се оказаха достатъчно. Само за изписването взех новички неща и това е. Набелязах си и няколко неща, които не са от първа необходимост и ще кажа да ги вземат за подарък ако ме питат какво искам - одеало и едно комплектче дрешки. Не са скъпи(до 20лв) така, че са супер за подарък.
Обаче бебето е с краката надолу и ме плашат със секцио, а с това диване вкъщи хич не искам да е секцио. Не, че ми пука, но нали после не мога да вдигам тежко.
Отивам да си изчистя къщата и посше да си прибирам детето:-)
Хубава неделя от мен!

# 629
Здравейте,
да  кажа и аз нещо по темата с бибите: преди около седмица майка ми откри, че Йоан си е сложил бибата в тостера и ние без да видим сме си препичали филийки. Бибата беше придобила странна форма и вкъщи решехме, че това е момента Йоан да се отучи от нея, все пак след има няма 4-5 месеца ще стане батко и няма как да се занимавам с биба на малкото и биба на голямото бебе. Отучването мина бързо и безболезнено. Laughing
Мъхче възхищавам се на твоето малко сладко момиче, много е умна, аз мога само да си мечтая малкия да се научи да казва нещо смислено.
Жалина и аз на моменти искам да прекарам малко време вкъщи без малкия, но уви няма как да ми се случи. Какво стана с обрива на малката и болежките ти?
Пина и ние имаме това магаре на село, но на малкия му е трудно да се качва на него иначе му се радва.

Общи условия

Активация на акаунт