Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 50 412
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • varna
Ей, умно Д. си имаш, Мъхи. Я сподели каква ти е дъската за тоалетната, че мисля е крайно време да спрем да умирисваме стаите Laughing
Освен това искам да питам някоя ако е виждала пъзел като този:
http://www.detskisviat.bg/bg/product/fisher-price-dyrven-pyzel-s … -hvashtane-3002-/
обаче искам с повече животни или други фигурки, защото този го нарежда вече за секунди, ама е единственото нещо дето й зъдържа доста вниманието, сортера къща го заряза отдавна.
Мисти, какво се чудиш, те рекламите нарочно са направени привличащи. Всички бебоци, които познавам, каквото и да правят, пуснат ли реклами някъде в обсега им, замръзват и се зазяпват. Включително и Емито, даже когато я приспивам и две не вижда, чуе ли рекламния блок на Нова и се ококорва.

# 631
Еее,Дидито,чудесно!Моето скоро май няма да я отучи.Не я ползва често,но за заспиване без биба не смея да си мечтая.

# 632
  • София
Ето къщичката, за която писах вчера: http://www.sofia-bebe.com/muzikalna-k-schichka-kinderkraft.html

Хери, ето такава ни е дъската: http://www.bebelandia.bg/productv/45119/jane-adaptor-za-toaletna.html

Дидито, браво! Завижд! Simple Smile

# 633
Много ви благодаря за безбройните коментари за магарето. Гледахме го вчера, но се отказах. Взехме едно дървено мече, което се преоблича и един дървен пъзел. Агнес, правилно ме надуши за дървените работи. Аз от нета дървени кубчета бяха харесала, които от всички страни имат различни части от картинка и се нареждат като пъзел, като се завъртят, хем може и да се строи с тях. Но на живо бяха твърде малки и смотани.
За лоса - да, тя го язди всеки ден, по няколко пъти на ден. Все по- бясно! Може сама да слиза от него, но да се качва - не. Опитва се, но без успех. За момента не е падала от него, но е много страшно. Прави магарии, пуска си ръцете, вири си краката, мята се, не знам как не се е убила. Една от причините да държа на този лос е, че в Икеа си изпитват играчките и ги наблюдават. Ето имаха една люлка, която се оказа опасна, изтеглиха я от магазините си и приканиха всички клиенти, които са я купили не само да не я ползват, а да я върнат в магазина и да я сменят за друга стока или да си вземат парите. Лоса им е артикул отдавна и разчитам, че по целия свят не е имало проблеми с него, щом още се продава.
Както сте видели във Фейса, вчера внезапно се сдобихме с плюшена мечка с ръст 110см. Много изгодна цена в Карфур. От няма и къде влязохме да се мотаем и я харесахме, но Юлия просто се вхърли да я дърпа, да я гушка, да я стиска, много я искаше. Та ѝ е подарък от баща ѝ, по негова инициатива я взехме. Тя е 3 пъти по- голяма от нея, на снимката изглежда по- малка, от колкото е в действителност. Из магазина си я носи сама, както беше в количката, на касата едва я даде да я цъкнат. Вкъщи я бори, завира се в нея и............... ѝ вика мама!!  Shocked  Напомням, че тя на мен не вика мама. Никак не ме нарича. На баща си вика тата. Днес вече не, но вчера упорито протягаше ръце към нея и вика 'мама, мама'.  Confused

Хера, такъв тип пъзели има в Рая и Джъмбо със сигурност, а вероятно и по други магазини.
Зад 3-та гимназия е доста приятен район.

# 634
Пине  Joy Joy Joy детето е открило майка си след толкова търсене  hahaha hahaha
Нашата къщичка не е като на Мъхи, но е подобна, има 6 вида животни, отвътре на капака са нарисувани, а отвън ги има като фигурки и като натиснеш животното 1 път издава реален звук, 2 път пее мелодия.
Диди явно детето е било готово. А колко зъбчета има Йоан? Аз нали съм откачила с неникнещите зъбки  Mr. Green Ако не е бибата при всяко нощно пробуждане, което за съжаление е много начесто и всяка нощ, идея си нямам как да я приспя   Embarassed
Хера това че гледат е ясно, но ми беше интересно, че ги знае наизуст и без да ги гледа, само по звук ги познава.

# 635
Смей се, Мисти, смей се!  Mr. Green  Ама малко тъпо ми стана. Примемам ако намеква, че съм ниска и дебела, макар че чак 110см не съм, и чак толкова дебела не съм...., ама барем и на мен да викаше 'мама' понякога  Thinking  Laughing

Наща не познава рекламите. Гледала е изключително рядко, нали не пускам телевизия, е напоследък се случва май- май. Веднъж видя кравата на Милка и каза - 'бау- бау'. Има и някаква, дето едни пингвини се пързалят по пързалка. Но това не е реклама, май, ами трейлър на някакъв анимационен филм  Thinking  И аз не гледам и не ги знам. Но там се протяга с ръце да хване пингвина от пързалката - два пъти се е случвало, много му се радва.
Не брои като Д., Мъхче! Честита умница!  Simple Smile

# 636
  • Варна
Пина, разбирам те напълно. И Е. едва преди две седмици каза "мама", всички други ги нарича, както трябва, а мен "цъ".  Много готино ми стана, като го каза, признавам си.  Blush

# 637
  • София
Пине, моите на мечо казват "ма", сигурно това иска да каже и Ю. Мен ме мамосват от много време, но вероятно само защото аз говоря като ненормалните: "Мама ще ви донесе бисквитите; хайде, дай на мама водата; мама ще прочете приказка" и т.н. по цял ден. Като ги питаш, си казват и имената - Деди и Йейи. А Д. като я посочиш и питаш кой е това, тя казва "беби". Всъщност те говорят доста. Но засега цялостно изговарят "торта" (тоота), "ананас" (ананана), "облак" (обък), "хляб" (хляппп), "лампа" (уампа/ампа), "ябълка" (ябъа/абъ). От останалите думи избират по някоя сричка, обикновено първата (освен лимон, който е "мон" по някаква причина).

И моите не обръщат внимание на рекламите, освен ако няма деца или бебе, тогава пощуряват.  

# 638
  • varna
Пине, в Джъмбо ги видях, изключително грозни бяха, а и пак с по 5-6 парчета максимум. В Раята ще видя.
Аз имах такъв мечо навремето, като го наклонях и викаше "Мама", голяма любов беше, естествено руски, къде ти тука такива работи тогава.
Мъхи, те твойте са отличници направо - Емито само едно тата и баба знае и толкоз, отвреме на време ми вика мамам, като иска нещо - иначе и аз като теб й говоря нон-стоп. Ама разбира де, донеси това, занеси еди си кое, къде е нещо си.

# 639
Добро утро!
Да ви питам нещо, че имаме малък проблем у дома. Бихте ли яли пред децата си нещо, което те не могат да ядат и няма как да им дадете?

# 640
Мисти,крием се,няма как.Малкото е много нахално ,абсурд е да не опита.

# 641
  • Перник
 Mr. Green  И ние вкъщи се крием. Вадим нелегалните неща за хапване като си легне малкия

# 642
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ние нямаме такъв проблем,защото всички с много зор му се набутва в устата. ooooh!

# 643
  • София
Нямам този проблем, защото не ям нищо, което те да не могат да хапнат. Иначе според мен не е редно да се дразнят децата. Даже, навремето като бях малка, си спомням, че майка не ми даваше да ям пред други деца, за да не им се прияде на тях.

# 644
Аз се усамотявам и нямам никакъв проблем, но ММ не си прави този труд и в резултат на това в памперсите редовно откривам - слънчогледови семки, нар, кашу, фъстъци, царевица. Онзи ден даде и цяла фурма за глозгане. За уискито и бирата хич да не споменавам. Това е основен повод за скандали вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт