Re: Юлски бебета 2013 - тема 27

• 49 878
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Честит имен ден на Анитата!
Аз на Ясен давам по една  мандарина на ядене, веднъж или два пъти на ден. Обикновено гледам да давам различен плод. Вчера му давах грейпфрут и яде. След това имах печени ябълки и круши и от тях яде.

# 676
Честити Анита  Hug

Ого, Пине, иска да му слагам разни неща по ръцете. От някъде се появи една мартеница та ми я носеше да му я връзвам и той си я махаше и пак ми я носеше да я връзвам. Голяма игра. Но на вратът си не съм забелязала да проявява интерес да се кичи. Зар беше вързал едно коланче от моя туника на врата на едно плюшено куче и каза, че това му е каишката и го разхождаше, а сега Ого си го замотава на врата. Аз не разрешавам, понеже коланчето е платнено и тънко и най много да стане някоя беля.

Плодове давам колкото искат. Предимно на закусна и вечеря. Някой път за закуска слагам в чопъра ябълка и какъвто подходящ плод имам и една бисквита Закуска и това му е закуската. Обича плодове. Портокали обаче трудно яде и нещо май не им е фен, но грейфурт обожава. Банан също, но аз рядко купувам, че и аз ги обичам.

# 677
Честит имен ден на Ани88 Simple Smile

Пина, влачи да. Дрехи, гирлянди, чанти. Агнес ме подсети, че и моите играят на куче. С връвта на един балон. Малката водеше голямата.

# 678
  • varna
Честито на Анитата!
Пине, майка ми има една кутия с всякакви големи гердани и гривни, Ема само като я види и я отваря и се накачулва с всичко, което може, после си я затваря сама и ходи така гордо накичена Simple Smile)) Чанти също разнася доколкото може щото нашите са доста пълни и тежат.
Ох, днес освен терапията с лазер, ми почисти и предните два зъба, защото има огромна дупка на единия, а е почнал и другия, имам чувството, че ми дълба в мозъка направо Confused Много ме е яд, защото тия зъби са скоро правени, а се оказа, че е било некадърно - та така, не ходете при пенсионирани зъболекари, колкото и да са ви близки Stop

# 679
  • София
Честит празник на Ани-татата Simple Smile   bouquet Бъдете здрави и щастливи!

Пине, и моите се кичат, че и висят по огледалото да се оглеждат. То не са гердани, пък гривни, пък шалове, шапки, диадеми, чантички, до каквото се докопат.

Мандарини не им давам, защото ме мързи да им махам ципата. Опитаха няколко пъти и много им хареса. Бих давала най-много по една на ядене (но не заедно с другото ядене). Имай предвид, че предизвикват газове.

Иначе се оказа, че Д. обожава лимони. Изяжда по половин лимон (без кора) на ден.

# 680
Момичета,не мога да ви изчета и съжалявам ако пропускам да коментирам нещо важно!
За сега държа фронта,още няма ексцесии.

Пине,мандарини давам колкото иска.Изяжда по 2 наведнъж и по около 6 на ден.Обожава ги.Аз не мисля,че с плодове може да се прекали.
С портокалите не се справя  много добре и за това не ги харесва особено.Не знам дали да не й правя фрешчета.Иначе много харесва лимоните.Яде си го като ябълка.Няма мръщене,няма физиономии.Без ябълка и банан почти не минава ден.Изобщо в последно време бих казала,че много се отпусна на плодове и аз съм много доволна.

Руми и Ади си скъса бибата преди седмица,но аз й дадох другата.Опитах да я пробвам да не давам изобщо,но не ми се получи.

# 681
  • София
Руми, браво, дръж фронта здраво и безкомпромисно и хич да не й се връзваш! Стискам палци бързо-бързо да си заминава Simple Smile Ще чакаме и да ни развеселиш с куриозни реплики и постъпки  Mr. Green

# 682
Пине освен една мартеница за врата, слага и на баща си едно дето си носи на него баджа, гердани не съм и давала, че да не ги скъса и да стане беля. По едно време мъкнеше чантата на количката за кукли, но напоследък я е зарязала.
Ники внимавай с тези игри, че аз навремето вързах сестра ми с тиранти, да ми е куче, чак беше посиняла, добре че майка ми навреме ни провери какво правим  Rolling Eyes
Подаръче браво на теб, хич да не си слагаш нищо на сърцето.  Hug

# 683
Що ли се похвалих..Не трая дълго мирът.

# 684
Мъхче, че що да белиш ципи? Нищо не беля, давам директно.

Подаръче, кога се очаква да изпращате гостенката? Дано да е скоро.

Коледна доза  -  1..  2..  3..  4..  5..  6..  7..  8..  9..  10..

# 685
След НГ ще си ходи,Пине.

# 686
ПиснА ми да готвя бе  ooooh! Ужас! Всеки ден готвя, всеки! Имам задушено свинско и два пилешки бута от домашен пИтел. Вчера забърках грах, а днес какво? Изчерпах се, честно. Фрикасе не се яде в нас, а и бутовете не са подходящи за такова ядене. Гъби нямам да направя със сос. Ориз скоро готвих. С картофи скоро готвих, бамя скоро готвих. Сетих се за леща, но не знам имам ли, а и при наличието на двете сварени меса не ми се решава съвсем проблема. Хеееееелп  Praynig

# 687
Леле, Подаръче, ама тя във вас ли живее?!

Агнес, няма по-неблагодарна работа от слугинската!

Ама как ще давате децата да ви влачат герданите и шаловете! Това никога не бих го направила, никога.

# 688
Агнес,със зеле ми идва сега на първо време.

# 689
  • Перник
Леле Подаръе, напражо не ти завиждам. Надявам се да не те нервира много, поне помага ли ти с малката

Агнес аз бих направила една супа или някаква яхния с картофки, моркови.
И на мен ми писна с това готвене всеки ден. Много ми е трудно да го измислям, само ета по някакви форуми  #Crazy . Днеска ще сме на сирене по шопски, което ще рече, че и утре пак трябва да се готви нещо.

Общи условия

Активация на акаунт