Инвитро в Истанбул-тема 11

• 98 308
  • 767
  •   1
Отговори
# 555

Въпроса ми към миналите по този път - на български мога ли да го напиша?
Да

# 556
Lilli_milli , честита бременност и благодаря, че сподели с нас  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам ти лека бременност и безпроблемно раждане  Peace Peace Peace Peace Peace Peace

Аз вече си сложих първата блокираща инжекция Лукрин, така, че вече съм с една малка стъпка по-близо до започване на опита. Обхваща ме вълнение все едно ми е първи опит   Laughing

# 557
  • София
Lili_mili Hug  bouquet

# 558
  • При вещиците
Благодаря за пожеланията, мили момичета.
uonii, не знам дали писах някъде, че никога не съм се чувстсвала по-добре след стимулация-нито подпухване и подуване, нито умора. Майка ми каза, че изглеждам даже свежа. Не знам-лекарствата ли са по-качествени, какво е, но факт е че в Мемориал не са открили топлата вода с гонал ф. Успех през март и да се върнеш с +резултат.
luce успех и ти желая братче или сестриче за теоето съкровище.

# 559
Честито Лили, лека до края.

# 560
Честито Лили, безпроблемна бременност ти желая!  Hug Направо се изумих как са ти извадили 19 яйцеклетки, това само с Гонал ли, какъв точно Гонал и колко дни те стимулираха?

# 561
  • При вещиците
Честито Лили, безпроблемна бременност ти желая!  Hug Направо се изумих как са ти извадили 19 яйцеклетки, това само с Гонал ли, какъв точно Гонал и колко дни те стимулираха?
Гонал Ф 450 за 11 дни по 375 единици на ден, но аз съм с ИР и наднормено тегло. Явно с математиката са добре. Но, в Мемориал не държат на това да правят много, а да са качествени. На ден 3-бяха 10 ембриона и на ден 5 късно-4 бластоциста, които ембриолога ни каза че ако трябва да ги оценява дава 8-9 по десетобалната система.
Не знам как да прикача снимка за да покажа приблизително как изглеждаха преди трансфер. Ето сега дано стане http://prikachi.com/images.php?images/364/7940364B.jpg
Мила, благодаря!

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 13:16 от Lili_mili

# 562
Аз ще ти кажа, отиди на сайта http://prikachi.com/, даваш качи, после browse, пак качи и после копваш линка.
Много ми се иска и при мен да станат повече ембриони, не знам защо не стават. От първия опит само един беше хубав, сега мисля да помоля лекарката за имси, друго не се сещам.

# 563
  • Варна
Момичета, искам да попитам тези които са имали неуспешни опити в БГ, когато си поискахте документацията върнаха ли ви протоколите от стимулацията, на мен ми отказаха
На мен също ми бе отказано, но след като се прибрах се разрових в документацията и установих, че в епикризата е описано всичко: стимулация, брой яйцеклетки, лекарства и т.н. Така, че провери и при теб може да е така.

# 564
благодаря Ви

# 565
Здравейте. Някоя правила ли е цветна снимка при Щерев за Мемориал? Ако да, удобриха ли Ви я там? Благодаря

# 566
Здравейте. Някоя правила ли е цветна снимка при Щерев за Мемориал? Ако да, удобриха ли Ви я там? Благодаря
Да,аз правих миналата година,ноември месец.Одобриха ми я снимката,даже и проф.Кахраман я погледна.Успех!

# 567
Момичета, които сте пили противозачатъчни преди процедура, на кой ден след последното хапче. Опитвам се да планирам пътуването, но не знам на кой ден след последното хапче да резервирам билет

# 568
Да,аз правих миналата година,ноември месец.Одобриха ми я снимката,даже и проф.Кахраман я погледна.Успех!
Благодаря много!

# 569
Момичета, още едно чудо, а може би две от Мемориал.  Joy Joy Joy Hug Hug Hug
Говорих с момиче ( няма да споделям име, защото тя не пише във форума), с което се засякохме в болницата по време на стимулацията, има положителен тест  Laughing Laughing Laughing.
Пожелавам безпроблемна бременност и успешен финал  Hug

P.S. В неделя oчаквам още една двойка да се похвали  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт