"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 908
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте елмазки.  Two Hearts Two Hearts

Необичайно тихо е в темата, ама така е като няма трей.  ooooh! Да го пускат по-скоро сценаристките, че феновете вече нямат търпение.  Simple Smile

Аз ще използвам затишието да напиша нещо за Енгин, че установих, че напоследък не съм го хвалила....голям пропуск.  ooooh! Grinning

Някои отчетоха, че Енгин изглежда най-красив в последната серия. Аз забелязах, че косата му е скъсена и някакси изглежда доста по-пригладена.  Стилистите се справят страхотно с визията на героите, така , че Йомер е облечен много добре. Всъщност това ми е любимата мъжка визия- спортно-елегантната.  Simple Smile

Освен това някой преди няколко серии беше споменал, че Енгин му изглеждал уморен.Може да е било мометна преумора, но аз не забелязах подобно нещо. Според мен сериалът е доста динамичен и това ги държи в кондиция. В КВФ накрая наистина се усещаше, че актьорите са уморени, но пък там и сериите бяха 80.

На мен тази серия ми напомни защо обичам Енгин.  Heart Eyes Финалната сцена беше силна и драматична, а Комисарито до момента не е имал много такива сцени. Та Енгин имаше възможност да покаже колко добър е в драмата, замъглените очи, болката, празнотата, гаснещият поглед, любовта му към Елиф. Всичко това Енгин успя да покаже в няколко секунди. Йомер наистина се сбогуваше със живота и аз го усетих. Не бих се учудила, ако загуби съзнание преди да дойде линейката. И след това ще го свестяват- операция, системи, командно дишане и тн. Ще оживее, но това беше близката му среща със смъртта. Може би като преодолее това препятствие, Йомер ще излезе още по-силен и с повече хъс да докопа Тайар и да разплете случая.  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 22:10 от daizy_g

# 226

Още от сета 5.11

# 227
# 228
  • In the light side of the Moon!
фрагман утре следобяд или най-късно в 21:00  Peace

# 229
обожавам тази песен , няма сериал без клип по тази песничка но е страхотна

# 230
  • В Града на Липите
обожавам тази песен , няма сериал без клип по тази песничка но е страхотна

ooooh!   ooooh!   ooooh!  ужасно ме подтисна този клип, сори  Sad направо е като някаква мрачна прокоба. Дано не се сбъдне  Sad

Меги  Hug мерси, ще надничам утре. Никога не съм очаквала трей, с по-голямо нетърпение.

Дейзи  Peace

# 231

Не се разстройвай,Хриси-това е само актьорска игра,макар и перфектна.

# 232
  • В Града на Липите
Не се разстройвай,Хриси-това е само актьорска игра,макар и перфектна.

Не, не съм се разстоила  Grinning просто клипа е толкова умело сглобен, сякаш Йо наистина е умрял, а Ел е потънала в скръб и ридае на гроба му.

Верулка  wavey я кажи, успя ли да размениш две думи с Енго?  Grinning

# 233

Hug Hug Hug

Меги, значи викаш сюрпризе-мюрпризе ярън.  Peace

Ако от мен зависеше хич нямаше да пусна трей да се нажежи съспенса и да се вдигне рейта. 

# 234
  • In the light side of the Moon!

Hug Hug Hug

Меги, значи викаш сюрпризе-мюрпризе ярън.  Peace

Ако от мен зависеше хич нямаше да пусна трей да се нажежи съспенса и да се вдигне рейта. 
ярън, ярън  Crossing Arms

ама те и да го пуснат ние може да не го гледаме, 4е да се нажежим яко до сряда   Joy Joy Joy Joy Joy

# 235
  • Бургас

Нели,това е от сета на 5.11-така че Комисарио си е жив и малко здрав. JoyДава автографи човекът.

Жив е той, жив е, нищо, че в сряда
лежеше проснат там, на площада,
с куршум пронизан почти в сърцето
и поглед гаснещ, молещ небето...

В кахъри хвърли сума ти фенки,
реват мильони и сълзи трият,
главите блъскат, косите скубят,
зер КомисарЮ ши го затрият...

Да, ама йок, щот Елифче иде,
баш е лечител таз Синьорина,
ще го прегърне, ще го погали,
ще го целуне иииии.... Той ще стане!

Ще я погледне страстно-копнежно,
и ще я води с чай да я сгрее,
ще й налива дълго и бавно
и като буря ще я отвее  #Silly

ooooh! Сори, ама днес ми е поетично  Joy   Привет, банда!   Heart Eyes   Hug Hug Hug

Пепелче  Hug честита придобивка! Каква е марката ?  Rolling Eyes 

# 236
ама те и да го пуснат ние може да не го гледаме, 4е да се нажежим яко до сряда   Joy Joy Joy Joy Joy

Представи си един трей с Мето, Чиче, Хю, НиЛо... и нищо за Йо.  Shocked hahaha Joy Наистина може да не гледаме.  Crossing Arms Joy Joy Joy

# 237
shoppич  smile3501 smile3501 smile3501 Joy Joy

# 238
  • В Града на Липите

Представи си един трей с Мето, Чиче, Хю, НиЛо... и нищо за Йо.  Shocked hahaha Joy Наистина може да не гледаме.  Crossing Arms Joy Joy Joy

Е, ако не гледаме, как ще разберем, че е с тях и без него    Joy  Joy

Шо  newsm10 супер си  Hug  Joy  Joy
Абе чая ще се окаже чудодейния елексир на сезона  Wink

# 239
shoppич невероятна си, дано по често те спохожда музата! newsm10 а ние сме на педала, а се появи трей и лупите и биноколярите ще извадим дори и трея ще разсфасоваме както чиче пациентите си особено тези които сгазят лука

Общи условия

Активация на акаунт