"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 922
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Хубаво е обсъждан сериала, въпросът е дали отзивите са положителни или не. Примерно от посочена преди статия за сцената с раняването останах с впечатление, че феновете се подиграват на реализацията й.  Може и да греша, но Гугъл така го преведе.  Rolling Eyes Нямам пред вид последната цитирана от Рина, където се посочва добрия рейтинг. Разбира се, мнения всякакви, но това означава, че сериалът не се приема еднозначно.

# 211
Здравейте, дружки,

Днес имам за черпене.
Скрит текст:
Купихме си нова стара ( осемгодишна) кола. newsm44 newsm68

По въпроса за паралелите между двата филма - аз не се дразня от това, даже ми е интересно. Все са рожби  на нашите СЦ, добре е да знаем какви ги вършат Simple Smile
Нека да направим компромис- да има инфо и за КД, и за други техни филми за любопитните като мене Simple Smile, но да са в спойлер. Става ли?

# 212
Честито, Пепел! 8-годишна направо си е като нова Wink Да си я карате безпроблемно и безаварийно по българските "магистрали"!  Simple Smile Simple Smile

# 213
Пепелче,честито!Безаварийно да си я карате и да отидете на най-прекрасните места с нея.

# 214
  • В Града на Липите
Хубаво е обсъждан сериала, въпросът е дали отзивите са положителни или не. Примерно от посочена преди статия за сцената с раняването останах с впечатление, че феновете се подиграват на реализацията й. 

Издънки стават навсякъде  Grinning затова и съществуват предавания, като Господари на ефира. Да не говорим за киното, където те са просто неизбежни. При това милионни проекти снимани за много по-дълго време от една седмица  Grinning
Ето няколко примера за това:

Скрит текст:
Близкото минало също гъмжи от грешки. "Гладиатор" спечели пет Оскара за 2000 година, но ако имаше награда в категория за гафове, мегахитът може би и там щеше да е безспорен фаворит. Според експерта по филмови грешки Бил Гивънс в "Гладиатор" има над 100 пропуска. Един от любимите на Гивънс е сцената с надбягването с колесници, където зрителите могат да зърнат нещо, което е абсурдно за древния Рим. "След като колесницата се удря, под нея можете да видите газовата бутилка, използвана за задвижването й", казва Гивънс, който е написал пет книги за филмовите провали.
Дори в "Титаник", който грабна 12 Оскара, не всичко е наред. В една от сцените Джак (Леонардо ди Каприо) предупреждава Роуз (Кейт Уинслет), че ако скочи от кораба, ще замръзне в ледената вода. Той знаел това от дните, когато ловял риба в ледените води на езерото Висота, Уискънсин. Интересното е, че "Титаник" потъва през 1912 година, а изкуственото езеро е построено през 1917! Друга комична сцена от "Титаник" е тази, в която Кейт Уинслет си удря челото, но в следващия кадър косата й е отново сресана, а веднага след това разрошена от удара.
В "Спасяването на редник Райън" взводът се състои от осем войници. Доста рано във филма убиват единия от тях, но минути по-късно взводът крачи през полето в пълен осемчленен състав. В "Хубава жена" Джулия Робъртс започва закуската си с Ричард Гиър, хрупайки кроасан. Но секунди по-късно кроасанът се превръща в палачинка!
 Любимият гаф на Гивънс е в "На север от северозапад", където Ева Мери Сейнт се готви да застреля Кари Грант. "На заден план се вижда дете, което точно преди Сейнт да натисне спусъка, си запушва ушите с пръсти... знаело е какво ще се случи и се е подготвило", коментира Гивънс, който е гледал филма много пъти и все още се смее на тази сцена.
И у нас открай време се срещат сакатлъци. Нека си припомним култовата сцена от филма "Аспарух", в която ханът върти меча с часовник на ръката?!   Grinning

Пепелче  Hug безаварийно  каране, и много хубави дестинации Wink

П.П. На мен ми е интересна съпоставката с Хулигана. Не ме дразни, а ме забавлява.
Логично е при три вървящи проекта, да преписват от единия в другия  Joy откъде време и идеи за серии с такава дължина. А и животът е пълен с клишета. Непрекъснато се случва нещо, което вече сме видели или преживели.  Grinning

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 15:01 от hrissi_sz

# 215
Пепелче безаварийно сърфиране из нашите лунни пейзажи , ще пийна и да теб довечера  Wink

Хулигана го обичам въпреки че не го гледам , някой ден и това ще стане , та за него или хубаво или нищо  Joy Joy Joy пишете каквото щете  Peace аз съм за разчупване на стереотипите в живота , във форума и навсякъде  Hug

# 216
velijana , защо така остро с бутонките по кокълчетата относно другия проект на Ay Yapim, Сема и Ейлем?  newsm78 От екипа го пускат на плазмата на сем. Демир, а тук изведнъж молба за цензура?  Thinking  Sunglasses
За гафовете и издънките наистина ги има навсякъде и са повод за майтапи и забавление.  Party И в "оня"  Wink проект последно дъвкаха, че в анимацията с която почва това, което би трябвало да е куршум е нарисувано като снаряд.  Joy

# 217
 А тази спомняте ли си?

Скрит текст:

# 218
Селфи,такава съм си аз-диктатор! Joy JoyЧестно да ти кажа специално тези двете кокошки бих ги сритала не малко,а доста белким се сапикясат и вземат да измъдрят нещо ново,ама струва ми се,че освен да им посинеят краката нищо друго няма да се случи. Peace
Може би молбата ми е породена от раздразнението именно към СЦ-заради тяхната инертност и мързел феновете вече си правят кудоши с тези колажи-сравнения.Обидно е някак си. Peace

# 219
Винаги е имало сравнения и колажи и какво ли не , фенските и антифенските мераци не можеш спря  Peace

# 220
Здравейте момичета !Дано есента ни отпусне още такива топли дни ,че зима иде и тогава нашите любимци да му мислят как ще ни сгряват ,с чай само няма да минем ,но нашето момиче и момък напет ще намерят начин да ни сгреят душичките .Аз се опитах да загледам другия сериал но ето ,че не ме грабнаха ГГ и го зарязах доста отдавна но и това е вярно ,че за всеки влак си има пътници,изгледала съм всичко с Туба и сега започвам да се поддавам и на прекрасната игра на Енгин,запали ме комисаря и ще изгледам всичко което е сътворил до сега ,но не искам да го гледам паралелно в няколко проекта ,явяш ,яваш ,ще се насладя на всичките му превъплащения които не съм успяла да изгледам до сега.Да се надяваме нашите две сценаристки да не ни разочароват и аз си искам комисаря жив и здрав и много любов между двете ни гълъбчета.

# 221

Нели,това е от сета на 5.11-така че Комисарио си е жив и малко здрав. JoyДава автографи човекът.

# 222
Здравейте !!
Ай йапъм са дали обяснение с аргументи относно "грешката при прострелването " отразени в пресата "
Не е никаква грешка , тези които пишат дори не са гледали епизода
http://www.ucankus.com/detay/127278/kara-para-ask-dizisiyle-ilgi … da-aciklama-geldi
Аз лично,не харесах финалната сцена ,с тези забавени кадрисеизгуби ефекта от емоциите и т.н .
 Носъм съгласна с обяснението,защото това чух и видях аз
,няма никаква грешка,чуват се три изстрела -двата на убиеца и един от Арда,който прострелва убиеца в гръб

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 18:56 от Maya@

# 223
Спокойна съм,  жив и здрав е комисаря, и чай ще се лее , че  Елиф  вече е нетърпелива галиба , а  и   кошмара Метин -Фатих е зад гърба им,  Нилюфер отново си е у дома, и на нас ни остава да се насладим на двамката, хем влюбени хем упорити да му се невиди , ха да видим кой на  кого ще претопи навика чай или кафе да се пие , .А аз още повече вярвам на нашите сценаристки ,че любовта им ще е голяма, няма да ни испързалят те, не може.

# 224
  • In the light side of the Moon!
Селфи, ама много ви хубава хулиганката  Laughing хулигана отдавна съм му хвълила о4е, ама и хулиганката не му отстъпва  Peace

дали ще ни пуснат едно фрагман4е днес  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт