"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 925
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Сливен
                 Мили момичета, от сърце благодаря на всички, които поздравиха майчето ми! Много сте мили! Дано , да ми е жива и здрава още дълги години, че имам нужда от нея не само физически, но и от моралната и  подкрепа! Peace Peace Peace Благодаря Ви от сърце! Hug
                                           За всички вас!  Hug

Чакам с нетърпение гълъбчетата отново да си гукат  така сладко!

Лека нощ, момичета!

# 196
Уф... вече не знам  Wink Но съм съгласна, че е крайно време вече и спец Сами да се активизира - да нахлюпи мъдрото каскетче и да действа  Simple Smile Не стига другото, ами сега и Фатих да го мислим  Wink Аз още храня някакви надежди за него - в смисъл, че може пък и да налучка правилния път - не без помощ, разбира се.

# 197
# 198
  • Разград

# 199
  • София
Серията беше много,много силна...Енгин,Туба...ОМАЯХА МЕ,ТЕЗИ СЛАДУРИ! Залепиха ме 2 часа пред екранчето и не мръднах...Браво,страхотна игра направиха.Да му мислят сценаристките...длъжници са им. 

# 200
Привет на компанията. wavey
Изгледах преведените части на английски и мога да кажа,че серията бива. Wink
Определено, брадатото ченге има проблем и единственото което може да го спаси в ситуацията е разстоянието,а не часовника!? Thinking При изстрел от близко разстояние и бронежилетка в зависимост от калибъра не би спасила човек и не би го предпазила от тежка травма водеща до летален край! В този случай разстоянието е средно и съчетано с часовника може да се окаже спасителния фактор за брадатия! Peace
Като казах часовник,да не забравя да споделя,че ако ченгето оживее и двамата с бижутерката спешно ще имат нужда от добър часовникар! Той да си оправи пантичката на затварящия капачето механизъм,а тя работата на биологичния си часовник! Mr. Green Докато в предния епизод той работеше с голямо изоставане- имам в предвид целувката и реакцията и в столовата,то в тази избързваше от всякъде! Mr. Green В последната серия той работеше като стенен часовник с кукувичка,като птичката постоянно кукаше и правеше бижутерката нетърпелива и страстно находчива,да притиска ченгето където и както и падне! tooth Mr. Green tooth Добре,че брадатия е железен и не се поддаде,но ще хвърчи скоро перушина,а може и пижами и жартиери още в болницата,ако двамата останат и за секунда насаме! Ако продължи ченгето да се дърпа,нищо чудно бижутерката да му седне на системата и бягане и мърдане повече няма да има за радост на всички вас! Joy Mr. Green tooth
Лек и спорен ден на всички и стискайте палци в неделя моя човек отново да спечели на Интерлагос,а в края на месеца за втори път да стане шампион във Ф1. Peace

# 201
# 202
  • В Града на Липите
Добро утро, желая ви прекрасен ден  Hug и евентуално трей, ако тия скръндзи от екипа се сетят за нас.

Тим Grinning мерси че ме разсмя. Беше ми едно кисело, но поне до обяд ще си представям сцената със системата  Joy Късмет на твоя човек на Интерлагос  Peace

Тук искат да кажат, че убиеца е бил вече застрелян ли  newsm78
Ами дублите вероятно не са били един и два  Grinning По-важно е според мен якето на комисаря. Ако там бяха объркали дупките вече щеше да е сериозна работата. Не за друго ами бяха стриктно преброени още на онлайна, а после и под лупа  Grinning

# 203
Добро утро! Hug wavey  food010

Сравняване на еднакви сцени от двете Кара...! Peace

Приятен петък и от мен! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 204
# 205
Привет,диамантчета!
Дано денят ви е прекрасен с очакването на хубав есенен уикенд.Да се порадваме на последните хебави есенни дни!
Имам една малка молба към пишещите в тази тема-не ми се сърдете,но защо трябва непрекъснато да се съобщава какво станало в Хулиганите и представете си тези СЦ ни го набутват и тук,ама ето как онези изиграли сцената,пък нашите така. Peace PeaceАз ако искам да гледам Бергюзар и Кенан ще гледам техния филм,ще пиша в тяхната тема,но аз искам да гледам Туба и Енгин,нашия си филм и понеже не следя другия сериал малко ме интересува,че много неща се повтарят.Не ме разбирайте погрешно,разбира се,че всеки има право да пише всичко,което си пожелау,но все пак това е темата на КПА.

# 206
Привет и от мен! Мен не ме дразни, че пишат, че сцените в нашия сериал са почти копие на тези от другия. Мисля си обаче, че това е от значение за зрителите в Турция и може би на това се дължи на моменти по-ниския рейтинг на KPA.  Rolling Eyes Ами то да гледаш все едно и също, макар и с други актьори, си е дразнещо. Rolling Eyes

# 207
Vali_N  newsm10 +1

Дори мисля, че няма да е лошо да пишем на сценаристките така както грузинките, че ние искаме да гледаме КПА, но не като копие на Хулиганът. Че са ни неприятни тези асоциации.

# 208
Vali_N,така е,нека си пишат,че нещата се повтарят и със сигурност има значение,че Хулиганите са започнали сезон по-рано.Въпреки това нашият сериал набира скорост и си държи добър рейтинг.Моята молба беше просто да не се натяква непрекъснато,че нещата се повтарят-със сигурност е така,но някои от нас следят само КПА  и пет пари не дават за повторенията.Както се знае за всеки влак си има пътници и тези които си харесват другата двойка -О.К, дизита много,актьори много -изборът е голям. Peace
Димони,и да им се пише на СЦ те това си знаят,това си баят.Да не мислиш,че не знаят,че се повтарят,но така им е по-лесно.Влезли са си в коловоза,пишат си стереотипни неща и чакат договорът им да изтече.Пък актьорите трябва да правят и невъзможното,за да поддържат интереса на зрителя.Не почерпки в четвъртък трябва да им дава продуцентът,ами трябва доземи да им се кланя,че с таланта си му носят камарите печалби.

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 12:30 от velijana

# 209
Здравейте!
Приятен ден на всички!  Hug
Раняването е обсъждано от доста медии. Както и големият интерес към сериала!  Peace

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 13:04 от rina-rina

Общи условия

Активация на акаунт