"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 930
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета ..
Сега изгледах епизода ---много динамичен и емоционален ...имаше от всичко.
Рейтинга е  много на ниво,имайки предвид ,че срядата е най-тежкия ден с най-голяма конкуренция за вечерта ..
 АБ е важна за рекламодателите и естествено и за сериала ,но групата АБС е просто гордост ,Защото се оказва  най- важната  група,според познавачите -това е групата на праймтайма и  АБ.
За тотала има какво да се желае ,но съгласете се ,че този сериал не е за бабите да го гледат докато вечерят, или плетат или ...
няма софри ,няма клюки ,дебнене по ключалки ,тръскане на балкони /гърди

# 181
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте момичета ..
Сега изгледах епизода ---много динамичен и емоционален ...имаше от всичко.
Рейтинга е  много на ниво,имайки предвид ,че срядата е най-тежкия ден с най-голяма конкуренция за вечерта ..
 АБ е важна за рекламодателите и естествено и за сериала ,но групата АБС е просто гордост ,Защото се оказва  най- важната  група,според познавачите -това е групата на праймтайма и  АБ.
За тотала има какво да се желае ,но съгласете се ,че този сериал не е за бабите да го гледат докато вечерят, или плетат или ...
няма софри ,няма клюки ,дебнене по ключалки ,тръскане на балкони /гърди

Вяра Hug, + 1 и от мен! За рейтинга това е и моето мнение. Peace Peace

# 182
Добър вечер,диамантчета.Продължаваме да се вълнуваме за снощната серия-тя наистина ни поднесе и екшън и ашк-прекрасни бяха всички.
Аз пък съм се замислила за  ареста на Йомер-как ли ще го бъде-в трейлъра той беше по тениска,което означава лято.Да предположим,че ареста ще е час напролет newsm78,но това пък означава,че до тогава Хюсеин няма да е разкрит.Не ми се връзват нещата.
Размислила съм се и за Фатих-как ли ще го опазят Пельо и Арда-не ми се иска да го зануляват толкова рано,пък и ще останат без единствения си свидетел.На Пельо вече много вяра в опазването й нямам-тя може да е пазила гърба на Йомер,но гърдите и сърцето му не успя да опази.Дано поне се вслуша малко в думите на Арда и да престане да е чугунена главица. Peace

# 183
  • AMS
Привет отново!

Размина ми се уволнението този четвъртък, но за другия не знам  

Имах още нещо да споделя. Много се радвам,  че Тувана/Бахар се появи макар и за 3 секунди в епизода. Аз бях тази, дето плаках, за нея
Така обичам всички да са на лице, та да съм спокойна за ГГ  
Казаха и нещо за Али, но с превода ще разбера.

mamsity,  Hug благодаря за поста, но аз ползвам преводи само на аси!!!  
Други преводи не са заслужили моето доверие и уважение, и не са ми критерий!
Написах това, което съм разбрала при онлайна.

# 184
Привет.

http://sonanketler.com/en-yakisikli-kim-murat-yildirim-vs-engin-akyurek/ --- анкета Е.А. срещу М.Й. - кой е най-красивият - в пряк сблъсък от съставилите я.

# 185
Здравейте,
Имам само една дума за епизода: ИЗУМИТЕЛЕН!!!
Енгин е истински вълшебник! А ревнивата сцена ми стана любима! Очите на Енгин са като звезди! Всичко си беше на ниво и целувката, и Елиф, и Лево, и Мето Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Слънчева Ели  Hug не съм ти благодарила - ти си знаеш за какво!
Хриси, днес те четох докато бях на работа и ми беше много забавно! Смях се с глас!  Hug Hug Hug
Благодаря за всичко, мили момичета!   bouquet Heart Eyes

# 186
  • Бургас
Привет, бандааа  Hug

Тъкмо щях да питам къде сте се покрили да страдате за комисер Йомер, та темата потънала на втора страница  Whistling и някой ме изпреварил

Боби,  Hug честит празник на майчето!  

Благодаря за допълнителните разяснения, мненията и всичко, което сте постнали   bouquet И на мен много ми хареса серийката, имаше от всичко и добре балансирано. Даже чаят беше запарен  Crazy, нищо че не стигнаха до него... Некст тайм  Mr. Green

И съвсем накратко няколко думи за последната сцена, която явно е най-коментирана, но много ме впечатли и не мога да си затрая  Peace - страхотна игра и на Туба, и на Енгин, повярвах им! Пълното с мъка "Обичам те" на Йо, сълзите в очите му и болката на Елиф и страха да не го загуби...  Страхотни бяха и двамата  Heart Eyes  Crazy

Hug Поствам ви нещо, което не е по темата, но си струва да се прочете  http://planinar.org/%D0%BF%D0%BE-%D0%B5-3-%D0%B7%D0%B0-23/

И един свежарски музикален поздрав за всички Вас с любима моя песен Laughing

# 187

Много е красива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 188
  • In the light side of the Moon!
привет  Hug
много сме тихи днес , лелееее  ooooh!

аз за комс'аря не страдам, щото знам, 4е Ел ще го освести....топли супи4ки, нежни милувки, страстни целувки.... ша стане Йо като свежарка и ще е готов да пийнат 4ай4е и да накъдри на Ел свилените коси
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 189

Питам се Е ли възможно утре да ни сюрпризират с трей?  newsm78 Вярно няма да е по традиция, която повелява тази радост в събота.  ooooh! Но сега положението е тегаво.  Sad Има извънредна ситуация.  Peace Да покажат, че комисаря е жив, че народа да дойде на мене си!  Praynig  Wink Hug

# 190
Сега при преговора на серията ми направи впечатление как Фатих проследи с поглед Хю,когато напускаше стаята за разпити.После се замисли и явно му светна лампичката за костенура.Но защо каза, че другият предател е по-главен от Али и с повече власт,нали Хю е на подчинение на Али.Малииииииииииии,когато Фати научи кой е върнал майка му в Истанбул,голяма разплата ще има.

# 191
Кескинова, ами вероятно Али само в управлението е на по-висока позиция, при Таяр Хюсеин е на по-високо стъпало. Все пак е братовчед. При чичака роднините заемат по-високи позиции.  newsm47

И на мен ми направи впечатление, че Метин погледна Хюсеин и се замисли. Обаче според мен това беше предизвикано от самото държание на костенура, от неговите погледи.

Мен сега ме притеснява Арда. Тъй като вече сериозно се съмнява в Хюсеин, според мен животът му е в опасност.

А къде отиде Хюсеин посред нощите, когато чу лъжливото съобщение по предавателя, че местят Метин в болница?  newsm78

# 192
А според мен и у Йомер се зародиха подозрения, свързани с брат му - виждам променен погледът му при разговорите с Хюсеин или пък просто така ми се струва. Иначе защо не каза на "батко" за лъжливото извеждане на Фатих... Интересно ми е и каква ще бъде реакцията на Хю когато разбере, че братчето му е простреляно.... дали ще има жал... тревога.... съжаление....

# 193
Кити,реакцията на Хю ще е да арестува брат си затова, че е нарушил правилата в полицейското с лъжливата акция.Пък и повода е удобен да отстранят Йо от Фатих,но Сами ми е надеждата.Колкото ме ядосваше в предните серии,сега все повече ми допада началник Сами.

# 194
Аз не съм убедена, че Йо има вече съмнения в брат си. По-скоро не. Той не го предупреди за фалшивото съобщение, защото оня се разсърди и си тръгна, а Йо нямаше време, беше зает да иде при Елиф, да види новото ѝ студио, но най-вече да я успокои след посещението на Таяр. А и по принцип Хюсеин възложи на Арда задачата да го информира за всичко.

Сега си мисля, че след раняването на Йомер, разпитът на Метин се усложнява. Те имат срок, в който трябва да снемат показанията му, а той не се знае дали ще се довери на друг. Дано Сами там се включи по-активно в пазенето на Метин, че хич не искам да го зануляват.

Общи условия

Активация на акаунт