"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 891
  • 749
  •   2
Отговори
# 240
  • Сливен
                  Пепелче, Hug честито! Безпроблемно пътуване по НАШИТЕ пътища! Peace Peace Peace

Верулка,  Hug ти пак ли беше в странство, джанъм?! Какъв късмет имаш само - винаги хващаш сет! Peace ЩАСТЛИВКА!  bouquet   Чакаме подробности от срещата.

shoppич, Hug  Браво!  bouquet

# 241
  • Разград

# 242
Само да кажа,че при такъв сух режим, искам един доста горещ, парещ чай. Peace Heart Eyes Mr. Green

Макар и да ми харесват целувките на Ел и Йо, забелязвам, че толкова страсни целувки като онези в парка и хотела не сме имали.  Cry В онези целувки имаше много, много страст.  Heart Eyes То и реакциите след това си го показаха, медиите гръмнаха, туитъри, коментари и тн. Имаше коментари колко страстни целувки са направили Туба и Енгин.А на мен определено ми харесаха.  Heart Eyes

Та искам в скоро време отново да ни покажат толкова много страст!  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 23:50 от daizy_g

# 243
Здравейте! Simple Smile

Шопич Hug  много добре те е споходила музата, браво! smile3501

Пепелче Hug  честито за колата! Heart Eyes

Миранда Hug    bouquet     Дейзи Hug   bouquet

Селфи Hug и аз казвам да не ни пускат трейлъри и подсказки преди серията. Grinning
Нека ни държат в напрежение, много ни глезят - до срядата всичко вече знаем. Joy Joy Joy

# 244
  • Разград

Имам ново пуловерче от мама

# 245

Лека нощ! Heart Eyes

# 246
  • В Града на Липите
При един разговор за сериала ми попадна интересно инфо за екипа и поисках разрешение да го споделя с вас  Grinning
От една турска фенка на сериала.
Казала е, че сериалът се гледа от много хора , нейни познати и се харесва. Екипът бил доста задружен. Енгин й направил страхотно впечатление. Тълпи от фенове чакат с часове да се срещнат с него. Че този сериал явно се снима доста трудно.Снимали по цяла нощ ...имали проблеми със снимките навън. Времето в Истамбул много променливо... Налагало се да  повтарят едно и също нещо много пъти..Коментариите са, че в бъдеще ще има много катарзисни моменти. Два от тях са: разкритието на Йомер за брат му и катастрофата с Елиф.Не пише нищо друго..каква е тази катастрофа...
Каза, че в почивките била голяма забава.. Особено на нощни снимки..
Някакви познати нейни -семество преди 2 седмици присъствали на нощните снимки и гледали, как Енгин, Ахмет Тансу / Арда / и Емре / Левент/ се закачали и боричкали в една от почивките.И как Емре / Левент/  трябвало да прави нещо с Аслъ/ Хазал/ и паднали на земята. Имало веселия и смях..Таййар Дюндар /Еркан Джан/ бил страхотен шегаджия в реала. Организирал разни закачки с колегите си , казвал вицове..Но така само в почивките. Започнели ли снимки ..всички ставали сериозни и концентрирани. Туба и Енгин явно добре се разбират. Често почивали заедно и много коментирали общите сцени..Някой от операторите в почивките задремвал и Еркан Джан го намазал с червило по лицето, без той да усети..

# 247
  • Разград

# 248
И аз сега да ви призная Blush Naughty
Хич не ми харесват челувки те им,, даже понякога,,,, доста често, , ви се чудя,,,
Да имa  резисурата, ,, ама, те само се докосват устни,, или в наи Доъро положение горната или долната устна ,,, вие на това челувка ли му викате,,,, не знам,, аз ли сьм странна,,, не знам,,bilmem  bouquet  bouquet

# 249
Шопич, дано Музата те спохожда често, смях се с глас!  Joy Joy Joy

Хриси, благодаря за вестите от кухнята на сета. Почивките са най интересни за хората отстрани, защото самите снимки нямат особен смисъл за наблюдателя.

Чакам превода, та и аз да го видя този епизод. Задокеански поздрави на всички пишещи и четящи! Благодаря, че ви има! Hug Hug

# 250
  • Сливен

Добро утро, Диамантчета! Hug
                                        Днес е голям ден!

Честит имен ден на тези, които носят името Ангел, Ангела, Алина, Ангелина, Ангелинка, Анжело, Анжела, Архангел, Гавраил, Гаврил, Мила, Милко, Милка, Милан, Милен, Милена, Миленка, Михаил, Михаел, Михаела, Михаила, Огнян, Огняна, Пламен, Пламена, Рада, Ради, Радивой, Радка, Радко, Радмила, Радослав, Радослава, Радостин, Радостина, Райко, Райна, Райчо, Рангел, Рая, Руси, Серафим и производните им.

Честито да ви е името на всички! Hug Peace  bouquet

# 251
Добро утро и от мен,диамантчета!
Честит празник на всички-толкова имена днес имат празник,че май няма да има семейство без именник. smile3525
Хриси,много приятен разказ за снимачния екип и взаимоотношенията помежду им.Браво-така трябва да бъде.Кой знае колко се уморяват след тези безкрайни часове на снимки.Мислех си за Туба-как ли се справя и със снимките,пък си има и двете мънички принцески в къщи-трудна работа?Като си спомня,че бяха писали,че имала изисквания за снимки с определена продължителност Joy Предишната приятелка на Енгин се беше оплаквала в едно интервю,че той е  отдаден на работата си по 20 часа,когато снима,а на нея й било скучно и монотонно,та затова се разделили.Но както се казва това са рисковете на професията-важното е,че се получава добър резултат.
Това пуловерче много не му тичка на Енгин,но не е от модната линия на мама,а е клубния пуловер на Бешикташ.

# 252
  • Сливен
                               Първо да пием кафето, моля.

После да си изпием хапчето.

Само да не го объркате и да предозирате! Peace

Хубав ден!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 253
  • Сливен

# 254
  • В Града на Липите
Добро утро  Hug  желая ви прекрасен ден.

Честит празник на всички празнуващи   bouquet

Верулка  Joy  за теб може само да се докосват, а ние дори езици виждаме  Grinning
Нормално е на всеки да въздействат различни неща. На мен лично целувките им, ми са повече от ок, като за турски сериал. А и как се гледат само, те направо се консумират с очи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт