"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 848
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
...и за да ни докажат, че щом са решили, чай нема да се пие и туй то.

Йок, джанъм!  Naughty Лафа на 23 болюм - "Да, пак чай и винаги чай"! Тъй рече ком`сар ефенди, а той си изпълнява обещанията.  Wink Grinning

# 331
  • софия
newsm45 Спиритче, не думай такива неща джанъм.  ooooh! Той е Йо каза, че чаят е много полезен. Mr. Green  А и фенките няма да го преживеят.  Laughing
не бееее, споко, то само за няколко серии.... пет, шест, десет, максимум дванайсет, зависи кога е финала... Grinning Grinning

но сериозно, ако ще свършваме около юни, с какво ще пълним толкова серии ич се не сещам  newsm78
 кримито е  изчерпано откъм изненади  Thinking

# 332
  • Burgas, Bulgaria

но сериозно, ако ще свършваме около юни, с какво ще пълним толкова серии ич се не сещам  newsm78

Амиии, за каките няма изчерпване Grinning Grinning! Ще ни изненадат пак, както само те си знаят #Crazy. Щом на КД сътвориха и трети сезон... Joy

# 333
  • софия
Йок, джанъм!  Naughty Лафа на 23 болюм - "Да, пак чай и винаги чай"! Тъй рече ком`сар ефенди, а той си изпълнява обещанията.  Wink Grinning
викаш Ел ще поддържа чайника топъл  Thinking ок, нави ме  Peace

Скрит текст:
вашия убавец колко серии го лекувахте?

за нашта история не ми се вижда подходящо да се лекуваме из разни болници, ама па ако и Чиче е в несвяст на другото легло, знам ли, може и интересно да стане.  Thinking особено ако и двамата са с амнезия.
Големи приятели може да станат. По цял ден ще играят на асоциации, на табла.....

# 334

От към изненади не знам дали е изчерпано, но от към разплитане не е. За сега нямат нищо като за пред съд за Чичи. Костенурките тепърва ще трябва да ги вадят от черупките. Сами беше казал, че освен трафика на хора и нелегалното донорство има и още, и по-големи престъпления.  Thinking

Скрит текст:
Нашият убавец - същата работа.  Peace Куршум в сърцето отклонен от часовник. Севгилито го целува кога беше пътник и му говори да не я оставя. Това след операцията. Бързо го вдигнаха. За един болюм някъде.  Peace И най-хубавото беше, че имаха еротична сцена в която превръзките не пречиха, а внесоха допълнителен чар.  Wink

# 335
До сега гледах епизода! newsm10 Минах да проверя за фрагман и се оказа,че има! Laughing

Селфи,Ринка,Лили,благодаря! smile3525 smile3525 smile3525

Кескинова Hug с малко закъснение,Честит имен ден!Много здраве,щастие и любов! newsm51 smile3525

smile3524

# 336
  • Разград

# 337
  • софия
кримито е  изчерпано откъм изненади  Thinking
От към изненади не знам дали е изчерпано, но от към разплитане не е. За сега нямат нищо като за пред съд за Чичи. Костенурките тепърва ще трябва да ги вадят от черупките. Сами беше казал, че освен трафика на хора и нелегалното донорство има и още, и по-големи престъпления.  Thinking
Скрит текст:
Нашият убавец - същата работа.  Peace Куршум в сърцето отклонен от часовник. Севгилито го целува кога беше пътник и му говори да не я оставя. Това след операцията. Бързо го вдигнаха. За един болюм някъде.  Peace И най-хубавото беше, че имаха еротична сцена в която превръзките не пречиха, а внесоха допълнителен чар.  Wink
тогава се надявам, точно в тая част в спойлера да имаме  повторение  Wink

за разплитане и доказателства много има, вярно, но интригата ми се губи вече.
всичко е ясно, а не виждам Йомер и Тайар да се надлъгват още половин година сериално време  newsm78
то по принцип Чиче отдавна трябваше да е премахнал Йо, ама нали е нежна душа..... ooooh! ooooh!
но ножа вече опря до кокала, та единия от двамата ще трябва да излезе от обръщение поне за известно време, мисля си....

# 338
Кескинова, май закъснявам с персоналният си поздрав, но въпреки това, да ти е честит именния ден, да носиш със здраве и радост името си.

Лили, Ринка, благодаря за трея.

Изгледах и аз серията. На всички вас много ви хареса по време на излъчването. Аз да си призная имах резерви и те си останаха и след превода. От една страна крими нишката се разви доста, отчасти дори беше добре замислена, но имаше и много неизпипани неща. mamsity вече е споменала някои от тях. Голяма смешка беше това.

То аз съм свикнала да не се заглеждам във всичко, да не обръщам внимание, но когато нещо е замислено уж добре и накрая не се докарва добре, боде в очите.

И мен като Детелинка ме изненада Хатиджето. Това си е наистина признание, че са знаели.

Малко прекалена ми се видя и реакцията на Пелин по отношение съмненията на Арда. От човешка гледна точка мога да я разбера. И Спиритчето сигурнно на нейно място би реагирала така  Joy Joy Joy , но Пелин е полицай, трябва да мисли като такъв и да остави чувствата настрана.

Финалната сцена ставаше за финал на сериалът, но това не е финал и според мен можеха да ни спестят тези забавени кадри. Сякаш всичко щеше да ми изглежда много по-драматично без тях. Падането на Йомер не ни го дадоха в далечен план, непрекъснато в едър план се сменяха лицата на героите, Елиф беше застанала зад главата му. Заложи се само на играта с очи от страна на Йомер, вероятно защото кадърът е забавен и вероятно трябва да става дума само за няколко секунди, но прекалено много реплики за тези секунди и никакъв друг трепет или стон. А бе като цяло сцената ми заприлича на индийските сериали, които напоследък забелязвам, че дават по Нова тв. Само оставаше да пуснат и другата музика.  ooooh! И много тъпо изглеждаше частта, в която престъпникът бутна Пелин и ѝ взе пистолета.

Също така се запитах дали Елиф най-после схвана, че Левент е влюбен в нея? Защото ние жените имаме нюх за такива неща. И как така Елиф не се усеща?  newsm78 Надявам се все пак, че се е усетила най-после, защото, когато Левент ѝ спомена, че иска да ѝ каже още нещо, тя не се обърна да попита директно какво, а се шмугна покрай него и започна да снима и да споменава Йомер.

И после като го изпращаше, ни в клин , ни в ръкав, пак споменава Йомер.

После пред севгилито не даде повод да си мисля, че е вденала за какво става дума, но иначе много бързо се сети откъде Левент може да знае тези подробности за нея.  newsm78

И по принцип филм да става. Отново Елиф се вре, където не ѝ е мястото.

Не ми хареса и това, че когато Йомер дойде в ателието, още преди да разбере за Левентчо, не целуна страстно Елиф. Тя и без друго му се метна. Една страстна открадната целувка без свидетели или опасност от такива, си беше точно на мястото в този момент.

# 339
Аз друго се чудя. Сега като спасиха Невин, Мето всичко ли ще изпее?  newsm78 newsm78 Че той ако им каже всичко няма да е интересно. Все ми се иска някои неща да ги открият сами.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 00:45 от daizy_g

# 340
Мето едва ли ще пее пред друг. Той ще иска Йомер. А времето за задържане му изтича. Йомер трябваше в 7ч да предаде рапорта на прокурора, но те в 6ч. бяха при червената къща. После съответно събитията. Може Сами да измисли нещо, за да удължат задържането на Мето, но едва ли ще пропее пред друг. Дано поне подметне на Сами да се загледат в Хюсеин, защото му се е сторил съмнителен.

# 341
  • Разград

Днес Рожден ден празнува актьора Шахин Ергюней (Сами) ! Да е жив и здрав.

# 342
Мили момичета,благодаря на всички за хубавите пожелания! Hug Hug Hug
С чудесните ви постове,преведения епизод,трея,който не ни ракри почти нищо и с чудесното настроение, в което съм приключвам този ден и ви пожелавам лека и спокойна нощ!

# 343
Момичета, благодаря за трейлъра! Hug newsm51 newsm51

Аз съм доволна, че не показват какво се случва с Йомер, така после ще е по-интересно. Simple Smile

за нашта история не ми се вижда подходящо да се лекуваме из разни болници, ама па ако и Чиче е в несвяст на другото легло, знам ли, може и интересно да стане.  Thinking особено ако и двамата са с амнезия.
Големи приятели може да станат. По цял ден ще играят на асоциации, на табла.....

hahaha hahaha hahaha

Спиритче Hug   Йомер както помогна на Метин в болницата, сега и Чиче
ще си го води под ръка на разходки. Joy Joy Joy Joy Joy

Аз друго се чудя. Сега като спасиха Невин, Мето всичко ли ще изпее?  newsm78 newsm78 Че той ако им каже всичко няма да е интересно. Все ми се иска някои неща да ги открият сами.

Дейзи Hug  Метин трябва да го пуснат. Нямат доказателства и не може повече да го задържат.
Той имаше уговорка с Йомер, пред Сами не може да дава показания, понеже той е от друг отдел.

Димони Hug  написала си същото.  bouquet

И да ви кажа защо не му провървя на Йомер. Ето - котка му е минала път. ooooh! Joy Joy Joy

# 344
  • софия
вместо на кримито може да наблягаме на драмата, знам ли  newsm78 възстановяването на Йо, драмите около Аслъ, отношенията Ел/Левент, Бах отново в обръщение, нещо около Нил и Мето/Мерт.....

а Мето нали го хванаха нелегално да бяга през граница? Такива не ги ли обвиняват?

п.п.
Цитат
Ето - котка му е минала път
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт