"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 330
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Разград

# 601
Ех, късметлийка съм - влизам и  трей. Благодаря на "виновниците"!

Не ме бийте, но има два стоп кадъра от трея, които много ме разсмиват: Елифче подпира Хапаратурата в линейката и Йо, лапнал тръбичката като наргиле. newsm43

Иначе си чакам с нетърпение срядата, предвкусвайки  мнооого ашкъ моменти. Само не ми се иска да са в къщата на Йо, където родата слухти зад вратите.

И аз като Надин си мисля, че  Хю не е стрелецът на Чиче, но и Елиф не ми се вижда способна на това. Защо забравяме Пънар, например?

# 602
  • В Града на Липите
Лично аз ще съм искрено изненадана, ако Ел намери от някъде пищов и хукне да се саморазправя с Чиче. Едно е да тичаш срещу куршумите от тревога за сестра си или любимия, друго да насочиш оръжие и да застреляш някого.
А и разбираме, че тя взема това решение, след като Йо отваря очи. Т.е. вече се е успокоила донякъде, адреналина е спаднал.
Ел е много чиста и по някакъв начин невинна душа. Не съм забелязала у нея дори и след всичко, което й се случи жажда за отмъщение. Просто иска всеки да си получи заслуженото.
За това и не мога да си я представя като убийца. Трябва да е поставена в наистина екстремни условия, за да стреля.

п.п. Според мен Хю гръмна Чиче. Направо му е паднало пердето, като е видял окървавен брат си.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 20:53 от hrissi_sz

# 603
  • Сливен
Вай бе, Бриз отново плаче-
от щастие сега обаче!!!!
Подкрепата от виртуала
сила давала в реала!

Благодаря Ви, мои мили!
Нека Бог Ви дава сили!
Бъдете здрави и добри
през всичките си земни дни!

И за да не СПАМя повече:  smile3503

Йо с Елифче се поднася
и в мечти се той отнася-

чайче май му се привижда,
пие му се две не вижда!

Заблуденият куршум
от предишния болюм
погледа му замъгли,
но не може го уби!

Туй "Сени севийорум!"
не го каза той наум
и ще трябва да доказва,
всеки ден да го показва!

Още в сряда пред Елиф
ще го видим здрав и жив
как щастливо я целува
и за чайче пак бленува!

Бризче, браво, мила!     Много кураж и сили ти желая!
                                      Ти ще победиш накрая, 
                                       това  от сърце го зная!
/ Много познавам на хората,  но на себе си - нищо! / Щом ти казвам, ще стане! Peace Peace Peace
 Целувам те!  Hug

# 604
Лично аз ще съм искрено изненадана, ако Ел намери от някъде пищов и хукне да се саморазправя с Чиче. Едно е да тичаш срещу куршумите от тревога за сестра си или любимия, друго да насочиш оръжие и да застреляш някого.
А и разбираме, че тя взема това решение, след като Йо отваря очи. Т.е. вече се е успокоила донякъде, адреналина е спаднал.
Ел е много чиста и по някакъв начин невинна душа. Не съм забелязала у нея дори и след всичко, което й се случи жажда за отмъщение. Просто иска всеки да си получи заслуженото.
За това и не мога да си я представя като убийца. Трябва да е поставена в наистина екстремни условия, за да стреля.

п.п. Според мен Хю гръмна Чиче. Направо му е паднало пердето, като е видял окървавен брат си.

След като вечерям, ще изгледам трея. Но докато "слухтях" и поствах тука, на Чиче снимките са без кръв newsm78 Да не го гътне Елифче или Мето със силни думи? newsm78 Ама пък Чиче от какво може да се трогне толкова, че да се инфарктезира? newsm78 Някой каза Пънар. Но нея какво ще я надъха? Да разбере за Омер? А оръжие за нея? Тя, каквато е хрисима с него... newsm78

Свърших с репоратжите от туитването в КПА wavey

# 605
  • В Града на Липите
   След като вечерям, ще изгледам трея. Но докато "слухтях" и поствах тука, на Чиче снимките са без кръв newsm78

Тук забелязах някакви петна, но може да са и от лютеница  newsm78
Също опита за убийство предполагам, че е с нож, не с пистолет, че вдига много шум.
Е, може и със заглушител  Grinning

# 606
Не е вярно, че на чиче снимките са без кръв.

Има пръски кръв, следователно раната е по-надолу. Защо пък да не приемем, че на Хю не му е стискало да го омъртви напълно, че просто го е наказал.  newsm78

Според мен решението на Елиф не е да накара Йо да се откаже от професията си. Та нали по-късно , когато той вече си е в къщи и тя го обгрижва, той казва, че май му е харесало така и ще си помисли дали не трябва пак да го прострелят. Но да речем, че това не е доказателство, че не е това решението. Аз просто си мисля, че тя знае какво означава професията за него и не би го молила такова нещо.

Може пък да е решила сама да търси доказателствата срещу Таяр. Може да се опита да използва Мерт например.
И ако скрие това от Йо, започва се пак с лъжите.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 21:49 от Dimony

# 607
  • Сливен

Тука няма нужда от подсказки. Всичко е ясно. Hug

# 608
  • Сливен

Хубостта не може да се скрие. Просто пробива от всякъде.  Peace

Туба е като икона! Hug Peace  bouquet

# 609

това защо е сложено от някой не знам, но нали е Бахар - копирам за вас

Сабина тове не е Бахар ,а Баде -предишна геройня на ТТ.

Привет детективки златни,стихоплетки,преводачки,аверчета и Елмерчета. Hug

# 610
  • софия
Сладуранки привет  Hug

благодаря за инфото ,преводите и снимките   Hugи на всички за постовете ви в любимата ми тема    newsm51

мацки, притеснена съм  Cry Cry
Резюмето в превод на Лили  newsm51:

Йомер, останал в ръцете на Елиф  целият в кръв, ще бъде откаран в болница. Улучен е в сърцето и рамото. Състоянието му е много сериозно. И докато Елиф бди над главата на Йомер, който се бори за живота си, тя ще застане лице в лице с горчивата истина - че докато Йомер продължава да работи като полицай и докато не остави петите на Таййар, смъртта винаги ще е много близо до него.  И когато Йомер се събужда Елиф, за да го предпази, ще вземе едно решение. Какво е това важно решение, което ще повлияе върху по-нататъшния живот на тези двама влюбени?

Хюсеин полудява, когато научава, че брат му  е бил застрелян от хората на Таййар. И докато Йомер е в кома Хюсеин, който е съсипан от угризенията на съвестта си, ще отиде да се срещне с Таййар. Този път срещата между Таййар и Хюсеин ще остави една следа, която може да коства живота на Таййар.

Пелин, която след смъртта на д-р Гирай привлече вниманието върху себе, че може тя да  е доносника в отдела, този път със застрелването на Йомер още повече засили съмненията, които имаха за нея.  Успешният й професионален живот е в опасност. И на всичко туй отгоре тя се чувства виновна за това, което сполетя Йомер.  Арда ще направи всичко по силите си, за да подкрепи Пелин. И в същото време ще продължи да се съмнява в Хюсеин.  Дали Арда ще научи, че Хюсеин е човек на Таййар?

Времето на Метин за 24 часово задържане в ареста изтича, ще го съдят  и го откарват затвора. Метин, който се разкайва за онова, което е причинил на Нилюфер, с посещението на Мерт ще бъде силно изненадан. Но по време на това посещение Метин ще разбере, че Мерт не е дошъл с приятелски чувства. Мерт ще му каже, че няма да стои далеч от Нилюфер и че докато той е в затвора ще направи всичко възможно да накара Нилюфер да се влюби в него.

уфффф, избоде ми очите сцената с Левент бееее....все ми се струва , че ще има проодължение да му се не види.... ooooh! ooooh!
а единствения начин Лево да посмее пак е ако разделят нашите.... ooooh! ooooh!
а единствения начин да ги разделят беше ако нещо лошо /пупупупупупупу  Naughty Naughty Naughty/ се случи с Йо.....
слава богу, той ще се оправи, и няма да го обявяват за мъртъв...
ама аз го предположих само заради тая сцена с Левент и тамън да се успокоя, сега тоя озет пак ме вкарва в тая линия.... ooooh! ooooh! ooooh!

какви ще ги накъдри Елифчето в желанието си да предпази Йо .....уф.....нещо кофти ще стане..... ще им промени живота.... ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 21:58 от freespirit

# 611
   След като вечерям, ще изгледам трея. Но докато "слухтях" и поствах тука, на Чиче снимките са без кръв newsm78

Тук забелязах някакви петна, но може да са и от лютеница  newsm78
Също опита за убийство предполагам, че е с нож, не с пистолет, че вдига много шум.
Е, може и със заглушител  Grinning

А може да си е разчесал бенка преди това. newsm78 Очите му не изразяват болка от огнестрелна рана. Даже такъв спокоен, да не казвам любвеобилен поглед за целия сериал дотук не съм виждала от него. newsm78

# 612
  • В Града на Липите
А може да си е разчесал бенка преди това. newsm78 Очите му не изразяват болка от огнестрелна рана. Даже такъв спокоен, да не казвам любвеобилен поглед за целия сериал дотук не съм виждала от него. newsm78

Не забравяй, че Чиче си пада садо-мазо  Grinning
В момента може да е даже в екстаз и да казва нещо от сорта: мушни ме още веднъж, мушни ме още веднъж.

Спиритче  Hug няма да го остави Ел, споко. Още не му се е наситила. Сама му го каза  Wink  Joy
Пък и не забравяй, че го придружава у тях за следоперационно възстановяване и собственоръчно го глезонти, от което на Комисариото му се приисква още веднъж да го застрелят  Grinning Не чете ли подсказката, там го пише.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 22:02 от hrissi_sz

# 613

Не забравяй, че Чиче си пада садо-мазо  Grinning
В момента може да е даже в екстаз и да казва нещо от сорта: мушни ме още веднъж, мушни ме още веднъж.

Спиритче  Hug няма да го остави Ел, споко. Още не му се е наситила. Сама му го каза  Wink  Joy
Пък и не забравяй, че го придружава у тях за следоперационно възстановяване и собственоръчно го глезонти, от което на Комисариото му се приисква още веднъж да го застрелят  Grinning

Да...и именно така да го измъчват - иска му се, а той/тя не го мушка... Laughing но с какво? Нож за писма? newsm78

# 614
  • софия
Спиритче  Hug няма да го остави Ел, споко. Още не му се е наситила. Сама му го каза  Wink  Joy
Пък и не забравяй, че го придружава у тях за следоперационно възстановяване и собственоръчно го глезонти, от което на Комисариото му се приисква още веднъж да го застрелят  Grinning
офффф, аз не от това се притеснявам  Heart Eyes
какво може да и хрумне в красивата глава, с което ще реши, че ще го предпази  Thinking Thinking Thinking

и аз се чудя дали Хю е гръмнал Чиче  newsm78 може и инфаркт да е, а Хю просто да го остави да се гърчи  newsm78 може би в този момент му наприказва и ония приказки за срещи, белот, табла и туй-онуй в ада  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт