"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 327
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Сабина,е тук вече стъпи на криво,ще знаеш.Как може да кажеш,че обича повече мама,ами че той човекът от любов в къщи не се прибира,манджичките на мама забрави и маа симидчета с чай.Каква мама какви 5 лева. Joy

# 631
   От туитъра засекох някаква критичка. Дала е линк за писанията й, които аз естествено само имената разпознавам;
http://www.ekranella.com/ozet/8006/kara-para-ask/namlunun-ucunda-bile-ask-var

# 632
Димони Ел вече е много добро момиче,чак втрещи комисаря как всичко си казва.И на него му хареса.
Не мисля,че вече ще има лъжи и премълчаване между тях.

Дори,  Hug от твоята клавиатура в ушите на сценаристките.  newsm17

Елифче може и нищо да стори на чиче, а той да й спретне катастрофа за да настъпи Омер по болното място - тази, която най-обича(след мама естествено).

Ето това е възможно.

# 633
Сабина,е тук вече стъпи на криво,ще знаеш.Как може да кажеш,че обича повече мама,ами че той човекът от любов в къщи не се прибира,манджичките на мама забрави и маа симидчета с чай.Каква мама какви 5 лева. Joy

Той не се връщаше заради работа, а не от пиене на чай в хотел Денизер. Peace

# 634
  • софия
Добре, обясни ми как си я представяш тая работа с триъгълника  newsm78
Така като го гледаш Йо, виждаш ли го някъде да седи и да си ближе раните и да наблюдава отдалеч Joy
По-скоро ще му оправи вратовръзката на Лево бой веднъж и завинаги и ще завлече вироглавото севгили да му налее чай в главата или както там се казва.
не мога да ти обясня никва работа  Joy Joy
споделям ви само, че усещам Сенки зад гърба ни  Heart Eyes Heart Eyes

# 635
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/70C54ECC761143336517780267008_317ff9216fa.0.1.15827062567807183074.mp4?versionId=dbo9uLMeSK0oRNE_WGV0kokqgfXfYfOR

# 636
Е, Сабинче, не си права. Той не ходеше да пие чай заради работата. Със сигурност чаят при един мъж е приоритет.  smile3521 Мама си е друга работа, тя е вечна и се обича вечно, дори и когато я няма. Но с мама не може да се пие така чай.  hahaha hahaha hahaha

# 637
.......

Според мен решението на Елиф не е да накара Йо да се откаже от професията си. Та нали по-късно , когато той вече си е в къщи и тя го обгрижва, той казва, че май му е харесало така и ще си помисли дали не трябва пак да го прострелят. Но да речем, че това не е доказателство, че не е това решението. Аз просто си мисля, че тя знае какво означава професията за него и не би го молила такова нещо.

Може пък да е решила сама да търси доказателствата срещу Таяр. Може да се опита да използва Мерт например.
И ако скрие това от Йо, започва се пак с лъжите.

+1 Peace

# 638
# 639
# 640

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ох, това наистина ме разсмя.

# 641
Е, Сабинче, не си права. Той не ходеше да пие чай заради работата. Със сигурност чаят при един мъж е приоритет.  smile3521 Мама си е друга работа, тя е вечна и се обича вечно, дори и когато я няма. Но с мама не може да се пие така чай.  hahaha hahaha hahaha

чаят е друга приказка, но мама е винаги на първо място. Laughing Която не го е разбрала, може да си създаде много лош враг. Laughing

# 642
   Още си туитват феновете, но аз ще лягам почти така:

Има пиене на чай и с баджо:

# 643
   Сравнения:
Скрит текст:

# 644
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт