"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 313
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Лелееее, това Решение ще ви побърка тая вечер ooooh! ooooh! ooooh!
ЧекИ и аз да се Фключим:
 hahaha hahaha hahaha Според мен Елифче взема кардинално решение ..... да се пренесе в дом Демир! hahaha hahaha hahaha hahaha И без това дом Денизер се пренасели- кво да праИ там? hahaha hahaha hahaha
А пък и това Решение ще промени живота и на двамата, щото мама Елван ще се закеркенечи, че не могат да живеят така без брак. Аип!!! Naughty И ще се наложи Йо да мисли пИлян за предложение, че и пръстенче да купи .... изобщо много работа ще му се отвори на Комисариото. newsm78

# 646
  • Разград

# 647
Анкета за избор на най-добра актриса в турските дизита понастоящем:

http://www.ratingkurdu.com/anket/Sizce_dizilerin_en_guzel_oyuncusu_kim

Туба води убедително.

# 648
  • In the light side of the Moon!

Туба води убедително.
йок джанъм , те тази води убедително  Crossing Arms

Şebnem - Selin Şekerci - Kaçak Gelinler
4197   23 %

Elif - Tuba Büyüküstün - Kara Para Aşk
3490   19 %

Лелееее, това Решение ще ви побърка тая вечер ooooh! ooooh! ooooh!
ЧекИ и аз да се Фключим:
 hahaha hahaha hahaha Според мен Елифче взема кардинално решение ..... да се пренесе в дом Демир! hahaha hahaha hahaha hahaha И без това дом Денизер се пренасели- кво да праИ там? hahaha hahaha hahaha
А пък и това Решение ще промени живота и на двамата, щото мама Елван ще се закеркенечи, че не могат да живеят така без брак. Аип!!! Naughty И ще се наложи Йо да мисли пИлян за предложение, че и пръстенче да купи .... изобщо много работа ще му се отвори на Комисариото. newsm78

Joy Joy Joy Joy те това Фклю4ване най-ми допадна....то и в сем Демир е пренаселено, какво ще правят с Фатмето и Хатиджето незнам, так 4е най-добре ще е да си наемат кварттира, тъкмо ком'саря ще е под непрекъснато наблюдение  Joy Joy Joy
4ай, 4ай, 4ай....нон стоп 4ай  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
ние хапи а те още по-хапи  Joy Joy Joy

# 649

Туба води убедително.
йок джанъм , те тази води убедително  Crossing Arms

Şebnem - Selin Şekerci - Kaçak Gelinler
4197   23 %

Elif - Tuba Büyüküstün - Kara Para Aşk
3490   19 %

Миги Hug, тази Селин от къде изникна newsm78 Ами какво чакате, гласувайте за Туба Peace

# 650

Добро утро,диамантчета!
Притиснала ни е страшна мъгла,но пък се приближихме с още един ден до срядата.Феновете са направили своето предложение за защита на Комисарио при следващата акция. Joy

# 651
Добро утро!  Hug

# 652
Добро утро и от мен!  Hug

Прегледах познатите ми форуми и установих, че вече никой не се тревожи за комисаря!  Joy
Дори никой не се тревожи за Метин, Тайяр или Пелин!  ooooh!
Основната тревога е решението на Елиф.  Sick
Много и различни предположения прочетох из форумите. Повечето се страхуват от това, че решението й ще бъде тайна от Йомер, и това може да ги раздели.
Тревогата на Елиф е, че той е полицай и докато преследва Тайяр е в опасност. Какво ще направи? Аз не знам, но знам, че има две възможности - да отстрани Тайяр, или да отстрани Йомер.
Прочетох предположения, че ще се постарае да  предаде Йомер, че да го отстранят от полицията. Това не ми се вярва да стане, защото той веднъж беше отстранен, но не се отказа от преследване на Тайяр. Значи -  отпада.
Втората възможност да отстрани Тайяр предполага физически да го отстрани (дали ще има тази смелост? Тя не е убийца - Хриси  Hug), или да свидетелства срещу него и в собствен ущърб, но да го затворят. Някой го предположи и мисля, че е прав.  Peace Но ще видим. Peace

А третата възможност е да отдалечи Йомер поне на първо време, като му предложи тя да се оженят и да заминат за малко за Рим.  Party Правя това предположение, защото решението, което взима и прилага Елиф е след като Йомер е в съзнание и опасността е отминала. Може би е отправено към него предложението?  newsm78

Не знам, бе... И аз се тревожа...  Embarassed

# 653
  • Сливен
                             Здравейте, Диамантчета!   Hug

Хубав вторник на всички! Peace Hug Hug Hug Hug Hug

# 654
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро Hug
и благодаря на всички за хубавите и интересни размисли Peace Сега, когато съм ви прочела вече за нищо не се тревожа/вие достатъчно сте се терзали по различните посоки и варианти и ме облекчихте, за което много от тези Hug Hug Hug/....Остана ми само надеждата за още повече ашк Heart Eyes

# 655
Представям си как са се хилили после на тази сцена! На Енгин му се е наложило да се подхвърля, за да имитира електрошока  Rolling Eyes, голям смях е паднало - репетиции, снимки...  Laughing

# 656
   След като вечерям, ще изгледам трея. Но докато "слухтях" и поствах тука, на Чиче снимките са без кръв newsm78

Тук забелязах някакви петна, но може да са и от лютеница  newsm78
Също опита за убийство предполагам, че е с нож, не с пистолет, че вдига много шум.
Е, може и със заглушител  Grinning

А може да си е разчесал бенка преди това. newsm78 Очите му не изразяват болка от огнестрелна рана. Даже такъв спокоен, да не казвам любвеобилен поглед за целия сериал дотук не съм виждала от него. newsm78

Добро утро! Оф, снощи изгледах серията!!! Първо я изчетох тук в темата  Joy
Някой мислил ли е какво гледа Чическу? Дали не е ликвидирал Хюсеин, докато Хюсеин е отмъщавал?

# 657
Дива-ойка  Hug не се тревожи нито за Хю, нито за чичи, ще оживеят до края.  Peace

Чичето даже се забавлява, има 9 живота той.  Mr. Green

Нашият Левент - Емре е в пресата

http://televizyongazetesi.com/emre-kizilirmak-cok-onemli-bir-sor … 4483#.VGHD4vmsX84

Възмутил се е, че навсякъде е облъчван от разни устройства...

Елифче изтрещя и какви ли ще ги надроби!  ooooh!

# 658
Бонджорно, синьорини, newsm51 smile3525

Нямате умора, значи. За утре всичко сте разнищили. Аз обаче се надявам СЦ, както почти всеки път, да са ни приготвили някоя изненада.

А сега малко забавление с 25 начина за връзване на шал:

http://www.youtube.com/watch?v=Wi-nFzLUnng
И утре всички да сте накипрени с шалчета, 'щото нали Комисариото ще отвори очи трябва да сме във форма Simple Smile

# 659
  • В Града на Липите
Добро утро  Hug желая ви прекрасен ден.

Прочетох че се тревожите за решението на Ел. Аз пък въобще.
От това, което гледам вече 23 серии, двамата наистина много се обичат. Може да се фръцкат от време на време, но това си е нормално състояние за една двойка, пък и ги държи ден до пладне.
Ако я нямаше намесата на Сами бой, даже и по-кратко щеше да е  Wink
Те не могат един без друг, като две половинки на едно цяло са. Така че, каквото и да реши Ел, от значение ще е и мнението на Йо.
Не виждам никаква логика, тя да имитира раздяла и да се дръпва от него, карайки го да ревнува от Лево. Това би го направило по-безразсъден, и невнимателен. Ще концентрира целия си гняв, болка и разочарование в разследването и не се знае какво ще стане. И така и двамата ще страдат, защото едва ли някой ще повярва, че тя ей така изведнъж го е разлюбила.
Не мога дори да си я представя и да го предаде. По-скоро би предала себе си.
И като го затворят за малко, какво. В затвора видяхме, че неудобните изчезват по-бързо, отколкото на чист въздух. И като излезе, ще се кротне ли? Ще стане още по-настървен.
Убийство да извърши категорично го изключвам. Най-много да иде на визита при Чиче, но я виждам просто да размахва пръст и да му отправя комплимани от улично естество придружени с описателен анализ на личните му качества. И най-много да го замери с някоя саксия.

На този етап, това с решението го свързвам по-скоро с гореща молба да се откаже от случая Таяр. Дано не му постави само ултиматум.
Но каквото и да направи, подсказката говори за много хубави следоперационни моменти в дома на Йо. Така че, смятам да им се насладя  Grinning а после да изсърбам попарата, която евентуално ще ни поднесат  Grinning

Представям си как са се хилили после на тази сцена! На Енгин му се е наложило да се подхвърля, за да имитира електрошока  Rolling Eyes, голям смях е паднало - репетиции, снимки...  Laughing

Хаха, голямо подскачане е паднало, да. Обаче Енго явно има опит с реанимирането, от предишни роли, та може да е минало с по-малко дубли  Grinning  Grinning

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 10:47 от hrissi_sz

Общи условия

Активация на акаунт