Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 375
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде в Европа...
Здравейте!
За пръв път влизам в темата ви и според мненията ви се навивам да купя парфюм през сайт.
Много харесвам ето този:
https://fragrances.bg/ferre-in-the-mood-for-love-edp-100ml-for-w … o+Ferre&C=BGN
Питах в Бюти Зон, нямали го отдавна..
От предложените сайтове в Енцо го няма...
Някой да го е ползвал? За самия сайт на Венера вече разбрах, че сте се доверили и сте доволни..

Мнение а магазина на Бг-мама? Там го намирам парфюма:
http://www.bg-mamma.com/shop/76523-damski-parfyum-gianfranco-fer … ve-edp-50-ml.html

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 22:13 от AIR

# 226
Аз лично съм доволна. Много приятно ме изненадаха. Очаквах ,че  поръчката ми ще дойде около 05.01, както е обявено в магазина,но ми я доставиха преди малко, което ме прави много щастлива, защото дотук ужасният ми ден, изведнъж се разведри.  Simple Smile Не съм такъв познавач на парфюми,  като голяма част от пишещите тук (за мое съжаление), но смятам че парфюма е оригинал.

# 227
  • Бургас
Здравейте момичета!
Отдавна искам да си поръчам парфюм от някой сайт, заради цените, които са доста по-ниски от тези в магазините, но все ме беше страх. Изчетох всичко, което сте писали по темата и днес се престраших Simple Smile Поръчах от parfum-bg, защото видях, че не сте дали отрицателни коментари за тях. Поръчах парфюм с транспортен дефект, който беше на много добра цена, за да не ме е яд, че съм похарчила по-сериозна сума, ако се окаже нередовен. Трябва да кажа, че съм приятно изненадана от обслужването. Обадиха ми се за потвърждение и настояха да ми обяснят какви проблеми има парфюма, за да е на тази цена, но ме увериха, че продуктите им са оригинални и даже ме поканиха да разгледам склада им, ако имам път към София.
Имам добро предчувствие, дано се окаже вярно, че не ми се дават повече безбожни суми за парфюми.
На 6-ти ще пристигне и нямам търпение да видя дали мога да им се доверя, за да си поръчам любимият парфюм.
Благодаря Ви, че споделяте мнения, чета Ви с интерес  Heart Eyes
Никога не съм имала проблеми с parfum-bg. Поръчвала съм множество парфюми от тях, включително няколко с транспортни дефекти. Винаги обясняват точно какъв е проблемът. Освен това са изключително бързо и любезни. Всичко, получено до момента е било оригинално. Единствената причина да не ползвам само тях е, че не винаги имат това,което търся.  Peace

# 228
Ох, айде и аз да си кажа мъката. Надявах се да ми мине, но не....
На 17.12. поръчах от parfimo.bg един парфюм. В следващите дни прочетох на сайта им, че ако искаш да си получиш поръчката преди новата година,трябва да поръчаш до 21.12 включително. Еми, чудесно! За новата година щях да съм с нов парфюм..., въпреки че при стриктно броене на официалните 7 работни дни, пратката ми трябва да пристигне може би на 05.01, ако не бъркам броенето. Както и да е, парфюмът не ми трябваше спешно.
Преди Коледа прозвъних да проверя как се движи поръчката ми. Любезно ме уведомиха, че получават стока в момента....но "не Вашата поръчка я няма. Ще дойде на 29.12 съответно на 30.12 е при Вас." Устройва ме и все още съм доволна.
На 29 никой не ми се обажда, каквато е обичайната им практика, когато пристигне поръчката при тях, поради което аз звъня отново - "Няма я. Ще дойде на 30 и на 31 ще Ви я доставим. Изберете си офис на Еконт, ако желаете, за да не плащате допълнително 2,50 лв., защото е празничен ден".
На 30 никой не ми се обажда и аз звъня ОТНОВО. "Ааа, няма я поръчката. Очаквайте я между 5-10 януари" Е, защо, бе хора!? Нали ми казахте 29, после 30 съотв. 31 при мен, сега що 5-10.01!? "Ами лошо е времето и имаше много почивни дни!" Не думай! През декември да има лошо време!? А почивните дни...Ама те така внезапно ли се появиха, та объркаха плановете Ви, поръчките направени до 21.12.2014, включително да бъдат доставени преди Нова година!?
Всъщност, едно "Извинявайте! Много съжаляваме, но стоката закъснява по независещи от нас причини" би ме задоволило напълно, но не чух нищо подобно - нито извинение, нито съжаление за неизпълнен ангажимент! Като цяло съм разочарована, не толкова, че доставката не пристигна, а просто защото се почуствах мотана с уверения за доставка днес, утре, по-нататък някой ден. Ами, ако парфюмът ми трябваше за подарък и разчитах на всичко, което ми пишат и говорят?

Явно на много търговци им липсва добра организация, информираност, отговорност за поети ангажименти и честност с хората насреща - техните клиенти. Ама пък и аз какво се размечтах за коректни търговци  Whistling

Вчера - 01.01 поръчах от енцо козметика и днес имам съобщение, че е изпратена. Не знам защо, но имам чувството, че ще пристигне преди парфюма ми...

# 229
Според мен си поискай някаква компенсация,на мен ми забавиха поръчката с ден и ги направих луди,вярно,пратиха ми само 2 мости повече,но все е нещо,докато при теб си е огромно забавяне.Ако минеш с номера,че ти е трябвал за НГ,а не са си спазили срока,може и да ти пратят нещо повече(естествено ако си го поискаш),нищо не губиш да опиташ   Laughing

# 230
Да бе, компенсация! Те са толкова некадърни и неграмотни търговци, че така ще си затрият повечето клиенти. След тъпата история, която ми организираха от парфюми-шоп.нет, цял парфюм трябваше да ми пратят компенсация, но те не са чували за такова нещо. Не че съм се и надявала, просто така се прави от нормалните хора. Напълно приключих с тях и завинаги, даже да са единствените на света, които продават най-любимия ми парфюм. Stop

# 231
Да бе, компенсация! Те са толкова некадърни и неграмотни търговци, че така ще си затрият повечето клиенти. След тъпата история, която ми организираха от парфюми-шоп.нет, цял парфюм трябваше да ми пратят компенсация, но те не са чували за такова нещо. Не че съм се и надявала, просто така се прави от нормалните хора. Напълно приключих с тях и завинаги, даже да са единствените на света, които продават най-любимия ми парфюм. Stop
Извинявам се,не съм уточнила,че коментара ми беше конкретно за parfimo.bg,някакси се отнесоха добре,въпреки че ги насолих здравата и си получих обещаните повече мострички Wink

# 232
Моят коментар е за всички некоректни интернет търговци като цяло и лично добавих, че приключвам с най-некадърните от тях, с които съм имала разправия, а именно парфюми-шоп.нет.

# 233
От български търговец, не очаквам култура в обслужването!
Не ние трябва да си искаме компесации, а те трябва да ни ги предложат, при това такива, че да ни накарат да забравим напълно неприятно общуване и отново да сме първи там, когато решим да пазаруваме. Това е въпрос на достойнство, авторитет и престиж.
Бих приела в случая и безплатна доставка, поради неспазване на поетия ангажимент, струва ми се справидливо.... Crossing Arms

# 234
  • София
Въпреки, че съм регистриран и сериозен клиент и съм пазарувала немалко от парфюми-шоп.нет, за не знам коя поредна година не ми изпращат промоционалната си коледна листа  Crossing Arms Отпадат от списъка на предпочитаните от мен сайтове категорично.

# 235
  • Бургас
Да споделя личните си впечатления от Енцо. Те пък последно ме изненадаха приятно. Преди Нова година поръчах някои парфюми, които трябваше да дойдат на 05.01.,а пристигнаха на 31.12. сутринта. Знам, че това зависи от куриерската фирма и изписаните срокове са ориентировъчни, но успяха да ме зарадват за новогодишната нощ с много желан от мен парфюм - Жан Пол Готие,  Класик Интенз. Новата версия е просто супер.  Very Happy
Направи ми лошо впечатление обаче фактът, че точно преди празниците, когато имаше шанс за доставка на време, цените на много от продуктите, които следя, бяха завишени с по няколко лева!  #Crazy След няколко дни, когато доставката щеше да бъде след Нова година, съответно паднаха!  Laughing
По отношение на оригиналност никога не съм имала проблеми с доставките от Енцо. Поръчала съм над 70 парфюма за мен и мои близки и мога да твърдя със сигурност, че са оригинални. Даже не мога да повярвам, че има толкова противоречиви мнения. Трябва да уточня обаче, че сред тях не е имало Диор,  Шанел или нишови.
От сайтовете, които се споменават тук като надеждни,  не съм пробвала само parfimo.bg, защото до момента не съм видяла нещо,което търся да си заслужава да се поръча от там. Мисля при удобен случай да ползвам и техните услуги. Не смятам обаче, че те са много по-различни от Енцо, както се създава такова впечатление тук. Според мен имат много сходства, включително и това,че фирмата е  чешка. Не мисля,че продуктите им са по-оригинални от другите. За мен недостатък в момента е бавната доставка, но съм сигурна, че това ще бъде подобрено в бъдеще. Peace

# 236
  • София
Даже не мога да повярвам, че има толкова противоречиви мнения. Трябва да уточня обаче, че сред тях не е имало Диор,  Шанел или нишови.
Това за Диор и Шанел са градски легенди. Няма никаква причина сайт, продаващ оригинални парфюми, да предлага ментета САМО на тези марки, това е смехотворно.

# 237
Според вас дали предлаганите от парфюми шоп нет нишови парфюми са оригинални? Виждам, че предлагати Каламити,но цената при тях е 126 лева за 50 мл. ,а в сайта на Juliette has a gun  е 85 евро ? Според вас това възможно ли е ? Thinking

# 238
  • Варна
И аз забелязах, че енцо вдигнаха цените на парфюмите точно за празниците ooooh! следях един, който скочи от 88лв на 107лв Shocked Сега видях, че лека полека ги смъкват. Точно този номер ме отказа да си взема парфюма от тях. Споделете за парфюмите от парфимо наред ли са, когато ги получите.

# 239
  • Бургас
Даже не мога да повярвам, че има толкова противоречиви мнения. Трябва да уточня обаче, че сред тях не е имало Диор,  Шанел или нишови.
Това за Диор и Шанел са градски легенди. Няма никаква причина сайт, продаващ оригинални парфюми, да предлага ментета САМО на тези марки, това е смехотворно.
Честно казано винаги съм била на същото мнение, но тъй като прочетох най-различни неща, не знам какво да мисля. Може би до момента съм изкарала късмет да нямам неприятни изненади. В интерес на истината обаче, не съм поръчвала чак толкова масови парфюми, както и споменатите Диор, Шанел или нишови. Написах ги, за да бъда коректна и да не твърдя нещо, за което не съм сигурна.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт