Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 432
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
Да,май го обърнаха на това някои тук- реклама и хвалби на парфюмите на колежките #Cussing out.Вчера попитах дали в Arlen.bg са оригинални парфюмите и веднага имаше опит за реклама на друг сайт...Та пак да си побутна питането за Арлен ...Има ли доволни от парфюмите им,някой пазарувал ли е?

# 436
Щом имате съмнения за реклама информирайте модератор. Peace

# 437
Mомичета,как става поръчката в енцо,не виждам никъде телефони,и за колко време доставят в провинцията?
Има телефон-  +359 24 928311.
Иначе аз поръчвам през сайта. Доставяли са ми и за два дни, и за седем дни (в София).
Поръчах понеделник и днес си ги получих в "провинцията".

# 438
Моля, препоръчайте ми сайт за тестери  Rolling Eyes

# 439
Здравейте! Чудя се дали да поръчам от Get.bg? Може ли мнения за парфюмите там?  А има ли мнение за този сайт
http://-spam292-/ ? Благодаря

# 440
  • София
Здравете! Grinning
Искам да поръчам от този сайт http://www.fragrancex.com/ ,но не разбирам американски ли е или какъв?Ще има ли мито?Ако има някаква друга тема ме извинете!Ще ви бъда благодарна, ако ме насочите. Heart Eyes

# 441
# 442
  • София
Благодаря! Heart Eyes

# 443
На мен ми бяха препоръчали този сайт- enzo.bg . Мои приятелки го препоръчват за козметика и се интересувам поръчвали ли сте си от него? И доволни ли сте най-вече? Thinking

# 444
  • София
Аз имам съмнения относно него.Според мен са китайски нещата. Peace

# 445
  • Велико Търново
Козметиката си е съвсем наред, поръчвала съм нееднократно Peace Парфюми не съм.

# 446
Козметиката си е съвсем наред, поръчвала съм нееднократно Peace Парфюми не съм.

А мислиш ли, че са оригинални, а не реплики?

# 447
  • София
Цените са малко не реални, аз поръчвам марка която се предлага там на доставни цени....а те продават на тези цени,тогава се питам къде е печалбата?Другото,което е няма етикети на български,произход.Никъде няма гаранция и кой е вносителя?
Някой , ако има информация и греша нека я предостави,ще му бъда благодарна.

# 448
  • София
Цените са малко не реални, аз поръчвам марка която се предлага там на доставни цени....а те продават на тези цени,тогава се питам къде е печалбата?Другото,което е няма етикети на български,произход.Никъде няма гаранция и кой е вносителя?

След като мислиш,че са китайски и не ти изнася нереалната цена,липсата на етикет и вносител, просто не си поръчвай!

# 449
  • София

След като мислиш,че са китайски и не ти изнася нереалната цена,липсата на етикет и вносител, просто не си поръчвай!
Аз не си поръчвам, поръчвала съм веднъж и това са моите наблюдения.Момичето попита за мнение..дадох си го.Това е няма да спамя повече.Всеки може да си поръчва от където си иска, но трябва да си има едно на ум когато цената е по-ниска...за всичко е така.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт