Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 415
  • 758
  •   2
Отговори
# 450
Вече има тема за Enzo.. Аз съм поръчвала един парфюм на Азаро от там и е оригинален. Който има съмнения и не желае, да не поръчва от там.

# 451
последните ми два парфюма са от там - шалимарската мексиканска ванилия на герлен и извънземното есенс абсолю на тм - и двата са абсолютно оригинални

# 452
Да за Ванилията потвърждавам и аз, защото я пробвах, абсолютен оригинал е.

# 453
Дени,  Hug
а Извънземният е сравняван с молски тестер, защото цената му е точно 2 пъти по-ниска от молската и доста му треперих докато дойде дали ще бъде оригинален или менте  Grinning

# 454
Радвам се, че парфюмите са ти оригинал, защото е много обидно да ти доставят менте. Не че ще го приемеш, но няма нужда човек да хаби излишни нерви, за парите си, които всеки изкарва трудно. Hug  bouquet

Шалимара е много хубав парфюм и това го казва човек, който ненавижда оригиналния Шалимар знаеш. Много любов и пролетни емоции да ти донесе. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 455
Аз от Ензо не смея да поръчам парфюми - виждала съм и оригинал оттам, и менте , и то пълно. Те щом вече в Лили и други вериги има ментета, не знам как да се довери човек  Mr. Green
Иначе най-прясното ми впечатление от Ензо - продукт, който струва преди около две седмици 44 лв, сега е НАМАЛЕН на 48 - как става това?  Mr. Green
Иначе козметиката оттам е  6 - поръчвала съм само продукти за коса.

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 16:06 от Holly Pink

# 456
  • София
Засега нямам нито едно отрицателно мнение за Ензо. Поръчвала съм както продукти за коса и козметика,  така и парфюми. Винаги всичко беше точно. Това, че не пише нищо на  български е напълно нормално, понеже нещата се докарват от Чехия, затова и доставката при тях е малко по-дълга. И аз съм на принципа смущава ли те нещо - не поръчвай. Има магазини бол, цени най-различни, можеш ли да си ги позволиш - пазарувай на воля  Peace

# 457
Засега нямам нито едно отрицателно мнение за Ензо. Поръчвала съм както продукти за коса и козметика,  така и парфюми. Винаги всичко беше точно. Това, че не пише нищо на  български е напълно нормално, понеже нещата се докарват от Чехия, затова и доставката при тях е малко по-дълга. И аз съм на принципа смущава ли те нещо - не поръчвай. Има магазини бол, цени най-различни, можеш ли да си ги позволиш - пазарувай на воля  Peace

Да, така е, но в някои парфюмерии прекаляват.. с 30-40% по - скъпо в сравнение с цената в други магазини

# 458
  • Пловдив
Искам да попитам parfimo правят ли някакви намаления и пускат ли кодове? Искам да поръчам един парфюм, но се чудя, ако изчакам до 8 март да видя, дали ще има промоция, той може и да свърши?

# 459
  • София
Здравейте,
да попитам, това ли е сайтът на парфимо?
http://www.parfimo.bg/

# 460
  • Варна
Здравейте,
да попитам, това ли е сайтът на парфимо?
http://www.parfimo.bg/
да Peace

# 461
Много съм доволна от parfimo.bg. Миналата седмица поръчах и днес поръчката беше при мен. Оригинален парфюм и мостричка на друг парфюм към него. Пак ще поръчвам от тях въпреки малко по-дългото чакане.
Няма място за сравнение на цената от сайта и цената в бюти зоната. спестих голяма сума и получих прекрасен парфюм. Препоръчвам сайта!

# 462
Харесвам Репето и го имах купен от Бюти зона с двойна цена и отгоре, но сега с чудя дали няма да сгреша ако го поръчам от този сайт
http://www.parfimo.bg/koshnica

# 463
Писала съм един пост нагоре, освен моя пост има още поне петдесетина положителни. Не виждам къде е проблемът? Поръчах много скъп парфюм. Пристигна си оригинал и наистина вече нямам съмнения в сайта.

# 464
  • Бургас
Поръчвала съм многократно от Ензо парфюми и козметика и три пъти от Парфимо. Всичко винаги е било наред. Всички парфюми, които получих са абсолютно оригинални. Това, че стоките нямат стикер на вносител е напълно нормално, защото и двата сайта са чужди. Ако зареждаха от български вносители, цените далеч нямаше да са такива. Според мен и двете фирми са много по-големи от българските сайтове за продажба на парфюми, затова и могат да си позволят да продават някои неща на такива цени /много често изключително ниската цена на даден продукт се компенсира с леко завишаване в цените на други предлагани неща/. Ако следите цените в Ензо например, може би сте забелязали, че постоянно се променят с малко нагоре и надолу.
Единственото, което не ми хареса в едната поръчка от Парфимо е, че тестерът, който поръчах L'Agent Agent Provocateur, беше ползван или може би връщан, не знам. Освен това бутилката не е прозрачна и не мога да преценя дали е пълна до горе, останах с неприятното чувство, че не е Simple Smile Въпреки това парфюмът си заслужаваше.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт