Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 164
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Има всичко има! Peace
Този сайт не го знам, гледам че усилено го препоръчваш от вчера.

# 61
  • на терасата
Позволявам си в подкрепа на казаното то densi да цитирам това:

"Аз и на други места писах, а и с конкретни потребителки съм го обсъждала - преди няколко седмици бях в Дубай, имах възможност да се разходя из най-разни, скрити от масовия турист места, където се предлагат различни първокачествени ментета (наричат ги на умилително развален английски "same same copy", въобще, в главата ми се е вдълбала репликата "ma'am, please, hada same same copy, true same same perfume!"). Ментета имаше на всичко - парфюми във всякакви размери, включително минита, 30 мл бутилки, purse spray, подаръчни комплекти, спрей за коса, лосиони и дезодоранти, limited edition големи бутилки. Всички limited edition парфюми бяха успешно изкопирани, а на по-долнопробни места имаше и лимитирани версии, които дизайнерите едва ли знаеха, че съществуват. 

Имаше ментета на ексклузивите на Герлен, Шанел, Молинар, Долче и Габана, Армани Приве, особено много ме грабна едно менте на Lancome Mille et Une Rose, което беше прекрасно направено. Наред с обичайните заподозрени дизайнерски аромати и парфюми на известни личности (които просто те заливат отвсякъде), имаше ментета на Diptyche, Trish McEvoy, Yves Rocher (!?! честно, май го имаха за твърде квалитетен бранд, стоеше точно до Cruel Gardenia  ), Byredo, Creed, Jo Malone, Terry de Gunzburg, Acqua di Parma, Atkinsons, JHAG, M. Micaleff, Esteban Perfumes,  Etat Libre d`Orange, Memo, Histoires de Perfums. Лалето на Биредо, гаранция, не бих го различила от оригинала, а не съм ампутирана от обоняние. Кутия, аромат, развитие и трайност бяха съвършени.

В този ред на мисли - преди много ме изкушаваха монталите в parfumi-shop и разните нишови в parfimo, но вече не бих купила парфюм на смущаващо ниска цена от паралелен внос. Има наистина добри ментета на този свят, а до миналия месец се ласкаех, че бих разпознала менте поне на мои любими парфюми като J'Adore, Pure Poison, La Tulipe, шансовете на Шанел и пр. Не толкова защото държа да използвам точно марков парфюм, а защото искам да знам какво имам върху кожата си...

Подозирам, че след този ми пост ще стана персона нон грата в темата за размяна, предвид колко е възможно да съм придобила и разменям една торба same same copies  "

Ако прецените може да стои на първа страница на темата  Peace

# 62
Има всичко има! Peace
Този сайт не го знам, гледам че усилено го препоръчваш от вчера.

Така е densi, а сайта го препоръчвам защото последния случай, който видях, беше комшийката ми, която поръча парфюм за подарък на дъщеря и, а получи пълен ужас Sad кафява картонена кутийка, течаща пръскалка и какво ли още не ... наистина е много неприятен факта, колко ментета се продават и колко хора си дават парите на вятъра ...

А този сайт наистина го препоръчвам, защото няколко пъти си купувах от там и всичко беше чудесно !

# 63
За мен стикерите не са "сертификат".

Едно, че всеки може да си го принтне цветно и да го лепне на целофана. Ако пък е истински, вносителят може да е Бай Ганьо стайл по парфюмна компетентност и пак отидЕ...

В случая с мъжкия Дюпон - тежката дума ще има качеството на самия парфюм.

# 64
  • Sofia
   А, момичета, да допълня по-горното си питане – някой поръчвал ли е Hermès Terre d'Hermès от някой сайт? Ако може, да сподели впечатления, че мисля да го взема от Venera, както споменах вече. Praynig Simple Smile

Благодаря предварително!  bouquet

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 00:02 от Black Cat 13

# 65
Отваряйки темата, с изненада намерих свое мнение в нея, което умишлено не бях публикувала в тази тема, и бих предпочела то да не бъде заковавано на първа страница или въобще да бъде интерпретирано като целящо да разубеди потребителите на темата да пазаруват от български сайтове за парфюми. В това си мнение изразявам недоверие към продукти в паралелен внос и държа да се обоснова защо.

Продължавам да пазарувам от чужди онлайн магазини, предимно такива в Англия, но и от Щатите. Доверявам им се преди всичко защото се доверявам на органите на тези държави повече, отколкото на родната гранична и разследваща полиция. Относително по-трудно е в Англия да влязат голям брой ментета и да се продават от редовен магазин - ментета там се продават в ибей от частни продавачи, улични търговци и т.н., но не в голямо количество. Вярвам, че повечето от цитираните тук проверени сайтове за парфюми - Венера, Парфюми Шоп и др., продават основно оригинални продукти, но не знам коректни ли са доставчиците им например. Т.е. намирам, че на българска територия е относително лесно да се озове тир с парфюмни ментета, които после и да се продават на крайния потребител дори ако приема, че търговецът се стреми да предложи оригинален продукт. Недоверието ми към в българските органи ме кара да не се доверя на българските търговци - тъжно, но факт.

Надявам се обаче, че онлайн търговията за парфюми ще се развива и то в положителна насока. Апелирам при подозрение за получено менте да се сигнализира не само в КЗП и да се търси връщане на парите, а и да се подаде сигнал в Прокуратурата. Продажбата на ментета е съставомерно деяние и ако за някой търговец морковът не е достатъчен стимул, то пръчката може и да подейства.

Ментета има на всичко. Най-малко ментета видях на парфюми 30 мл, имаше ужасно много сетове и много сетове от минита. Най-масови са ментета на парфюми от 100 мл или най-голямата разфасовка от аромат. Някои ментета са ужасно добре направени, но не знам какво съдържат освен спирт и какво би станало, ако ги пръскам по шия и близо до лимфни възли.

# 66
Знам, че темата е за САЙТОВЕ за парфюми, а не офф-лайн продажба, но ще си позволя да задам въпроса си тук Hug
В Пазарджик и Пловдив/само за тези градове знам/ има магазини за селективна парфюмерия Le Fleur. Посещавала съм и двата. Продават сетове, тестери и мл: 30,50, 100. Не съм сигурна обаче колко са читави, консултантките са момиченца без всякакъв опит и компетентност. Казват, че вносителят е Евърет груп, но дали е така..
Купували ли сте нещо някога от въпросните магазини?
Имат и ФБ страница..

# 67
Здравейте предстои ми да направя покупка на мъжки парфюм за подарък. Искам да бъде комплект. Ориентирала съм се към http://www.parfum-bg.com/paco-rabanne-black-xs-majki-komplekt-se … -ml-sh-gel-100-ml според вас дали е надежден сайта и дали ще  е оригинален парфюма ? Моля също и за други хубави мъжки парфюми Simple Smile Simple Smile

# 68
  • Sofia
Здравейте предстои ми да направя покупка на мъжки парфюм за подарък. Искам да бъде комплект. Ориентирала съм се към http://www.parfum-bg.com/paco-rabanne-black-xs-majki-komplekt-se … -ml-sh-gel-100-ml според вас дали е надежден сайта и дали ще  е оригинален парфюма ? Моля също и за други хубави мъжки парфюми Simple Smile Simple Smile

На мен любими са ми Hermès Terre d'Hermès и Lalique Encre Noire, но не знам дали ще съвпаднат с вкуса на твоя човек, определено са по-особени аромати.

Иначе – относно сайта, да, води се реномиран. Peace

# 69

На мен любими са ми Hermès Terre d'Hermès и Lalique Encre Noire, но не знам дали ще съвпаднат с вкуса на твоя човек, определено са по-особени аромати.

Иначе – относно сайта, да, води се реномиран. Peace

Благодаря за мнението Simple Smile Много ми е трудно да избера понеже момчето е на 20 г.  и засега няма точно определена марка или определен вкус. Може да се каже,че аз ще съм тази,която ще го вкара в хубавите маркови парфюми.  Wink

# 70
  • Sofia
Благодаря за мнението Simple Smile Много ми е трудно да избера понеже момчето е на 20 г.  и засега няма точно определена марка или определен вкус. Може да се каже,че аз ще съм тази,която ще го вкара в хубавите маркови парфюми. Wink

Ами, препоръчаните от мен парфюми са малко по-нетипични, не знам дали биха били предпочетени от момче на възраст 20+, но нищо не пречи да ги "прослушаш", когато наминеш през някоя парфюмерия, и сама за себе си да прецениш дали биха му се понравили. Peace

Иначе, нещо често срещано като подарък за младо момче е Bvlgari Aqva, но ти вероятно, така или иначе, познаваш този аромат. Simple Smile

# 71
  • София
Знам, че темата е за САЙТОВЕ за парфюми, а не офф-лайн продажба, но ще си позволя да задам въпроса си тук Hug
В Пазарджик и Пловдив/само за тези градове знам/ има магазини за селективна парфюмерия Le Fleur. Посещавала съм и двата. Продават сетове, тестери и мл: 30,50, 100. Не съм сигурна обаче колко са читави, консултантките са момиченца без всякакъв опит и компетентност. Казват, че вносителят е Евърет груп, но дали е така..
Купували ли сте нещо някога от въпросните магазини?
Имат и ФБ страница..

Продуктите с вносител "Еверет груп" винаги имат стикер.

# 72
Търся парфюма Митик ойл. Не го намирам он-лайн никъде. Някой да знае от къде мога да го поръчам?

# 73
  • Стара Загора
Mики, за български сайт не зная, но виж тук:
https://www.beautyflash.co.uk/cat-hair-care/hair-kits-and-gifts/ … -parfum_75ml.html

# 74
Пиша по повод сроковете за доставка на парфимо.бг, които се обсъждаха до скоро тук. На мен ли ми се струва или са започнали да си спазват сроковете newsm78 Миналият понеделник поръчах на мъжа ми парфюм, в петък ми се обадиха и в понеделник получих смс от Еконт. Това е 6-ти ден от поръчката, което предвид предишните им закъснения си е много в срок Thinking

Общи условия

Активация на акаунт