Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 287
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте момичета,
Вижте какво намаление открих. Изключително голямо....  Thinking
http://www.parfumibg.com

Сериозно ли?  Laughing Laughing От 160 на 20  Laughing Не знам кой би се вързал на това "намаление"  ooooh!

# 151
А от този сайт пазарувал ли е някой? bgparfum.net Тъкмо бях намерила един от любимите ми аромати на добра цена и се чудех дали да поръчвам. Ще съм ви благодарна ако споделите и ме предпазите от някое неблагоразумие.....

# 152
  • София
Здравейте,

Срещали ли сте в някой изпитан сайт за парфюми My Burberry?

# 153
  • Бургас
Здравейте,

Срещали ли сте в някой изпитан сайт за парфюми My Burberry?
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/burberry-my-burberry.php - в момента е изчерпан, но го предлагат по принцип;
В Еnzo също са го заредили, вчера го гледах.  Simple Smile

# 154
купувам доста от parfumi-shop.net
но никова от т.н. Нишови-имате ли някакви наблюдения там-харесах си Robert Piguet?

# 155
Момичета, здравейте  Simple Smile
Видях, че Венера Козметикс имат магазин в Пловдив и въпроса ми е дали информацията в сайта им е актуално и наистина имат и реален магазин или са възможни поръчки онлайн? Мерси   bouquet

P.S. Намерих им фейсбук страницата, явно е актуално Simple Smile)

# 156
 Какво ви е мнението за enzo.bg? Досега съм поръчвала от там само гримове и нямам представа какво е качеството и оригинални ли са парфюмите им. Защо е сравнително по - евтина козметиката там (поне на пръв поглед така ми се стори)?
 Ако има отделна тема за този сайт, моля да ме насочите към нея.
 А кои са другите добри сайтове за оригинални парфюми, които предлагат добри коледни намаления? newsm78

# 157
# 158
  • Sofia
А кои са другите добри сайтове за оригинални парфюми, които предлагат добри коледни намаления? newsm78

Не знам дали предлагат добри Коледни намаление, но спрягани като надеждни и коректни в темата са: www.fragrances.bg, www.parfum-bg.com, www.parfumi-shop.net (за който, обаче, неотдавна имаше негативен отзив с приложен снимков материал) и отскоро доста хвален е www.parfimo.bg. Общо взето, това са.

Коментарите за Enzo са доста противоречиви – едни потребители го отричат и твърдят, че продава както оригинали, така и ментета, други не смятат така и са доволни от закупените парфюми. Аз лично не бих се доверила, но всеки си преценява. Peace

# 159
  • София
Момичета, здравейте  Simple Smile
Видях, че Венера Козметикс имат магазин в Пловдив и въпроса ми е дали информацията в сайта им е актуално и наистина имат и реален магазин или са възможни поръчки онлайн? Мерси   bouquet

P.S. Намерих им фейсбук страницата, явно е актуално Simple Smile)
Имат магазин в Пловдив, даже съм го виждала  Simple Smile

# 160
Привет, интересува ме откъде мога да купя празни шишенца с пулверизатор, от тези дето преди наливаха Рефан, по 10 мл?
В Рефан нямат.

# 161
  • София
Привет, интересува ме откъде мога да купя празни шишенца с пулверизатор, от тези дето преди наливаха Рефан, по 10 мл?
В Рефан нямат.

Джъмбо  newsm78

# 162
Здравейте, пробвах с търсачката, но не успях да намеря скорошни мнения, а се сещам, че съм чела преди такива казуси.

Поръчах сет от български сайт и съм сигурна, че е менте. Нямам намерение да им плащам доставки и т.н. за връщане, а и мисля, че трябва да бъдат санкционирани. Какво мога да направя - жалба в КЗП?

# 163
  • Sofia
   Фифи перото, сподели кой е сайтът, не е нужно да остава анонимен. Rolling Eyes

# 164
Не е от популярните като сигурни тук, рискувах поради неналичността на точно този сет Burberry London за мъже по изпитаните сайтове. Ао някой се интересува - мога да пиша на лични   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт