Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 506
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Момичета, още не мога много да се оправя с писането във форума, защото го правя от скоро (вчера даже без да искам пуснах нова тема вместо да пиша тук, но писах да я изтрият). Сега обаче не виждам вчерашния си коментар с негативния пост за parfumi-shop.net. Беше преди описания случай с parfimo.bg. На какво може да се дължи?

# 241
  • София
И аз забелязах, че енцо вдигнаха цените на парфюмите точно за празниците ooooh! следях един, който скочи от 88лв на 107лв Shocked Сега видях, че лека полека ги смъкват. Точно този номер ме отказа да си взема парфюма от тях. Споделете за парфюмите от парфимо наред ли са, когато ги получите.
От parfimo.bg си поръчах My Queen Light Mist Alexander McQueen for women, защото само там успях да го намеря след като беше много обсъждан в този форум Simple Smile Получих си го на 8-мия ден, като на 7-ми ден ми се обадиха и казаха, че утре ще имам доставката. Много любезни и мили. Парфюма е перфектен и нямам никакви съмнения в оригиналността му. Пък и във форума доста се обсъждаше този сайт, затова смело поръчах и не съжалявам.  Peace

# 242
Един от тези сайтове "всичко по 30 лв" напоследък упорито ме спами с рекламите си по мейла. Не си спомням някога да съм имала отношения или каквито и да било допирни точки с тях. Отписвам се за не знам кой път, писна ми от тях, не желая да получавам суперизгодните им предложения  Twisted Evil
Пусни оплакване за спам на сайта на КЗП. Трябва да пратиш и message header-а на спама, за да идентифицират изпращача. Ако си вършат съвестно работата би трябвало да ги глобят най-малкото. Всъщност не знам дали не можеш и сигнал за парфюми-ментета да пуснеш - с един куршум два заека. Лошото е, че парфюмната мафия е прекалено силна в БГ и никoй нищо не им прави като че ли.

# 243
Хубаво щеше да бъде ако се съобразяваха с часа за потвърждение и сайтовете и куриерите много често ми звънят рано...
Моите мостри от енцо са идентични с парфюма от емаг (по ниска цена) и от дата сайта пристигнаха навреме, парфюми-шоп.нет ми дадоха цена за мостра от 5мл. - 18лв, същата е 7,50 в енцо

# 244
Здравейте , за Коледа поръчах на майка ми парфюм от сайта на Венера Козметикс -ALIEN на Thierry Mugler. Днес за първи път го ползва и каза ,че е траен и 100% оригинален , много съм доволна и ще продължа да пазарувам от този сайт , но искам да попитам някой купувал ли си е от там парфюм без опаковка и какви са ви впечатленията ?

# 245
  • Велико Търново
Купувала съм от сайта и парфюми  с кутии , и тестери - няма проблем, нито промяна в аромата или трайността Peace

# 246
Купувала съм от сайта и парфюми  с кутии , и тестери - няма проблем, нито промяна в аромата или трайността Peace
Е добре де, нали уж тестерите са само за тестване и на тях пише Not For Sale. Как тогава продават такива?

# 247
  • София
Е добре де, нали уж тестерите са само за тестване и на тях пише Not For Sale. Как тогава продават такива?
Изобщо и не ме вълнува дори  Laughing Щом продават, значи имат начин, а ние пък имаме възможност да се сдобием с любими аромати на достъпни цени  Flutter

# 248
Добро утро,момичета Simple Smile
Много ми харесва Chloe Love, и искам да си го поръчам онлайн.Ако някой може да ми препоръча сайт,на който да мога да има доверие.Благодаря предварително   bouquet

# 249
  • София
Момичета, моля за съвет, тъй като искам да поръчам Уоманити на Тиери Мюглер, от този сайт дали ще получа оригинален продукт? Без опаковка е парфюма... Rolling Eyes  :   http://www.parfum-bg.com/thierry-mugler-womanity-parfyumna-voda- … -50-ml-bez-kutiya  и  другия сайт, в който намерих парфюма е този: http://1001-bg.com/bg/product-view/6480.html  . Ок ли е сайта?

# 250
  • Велико Търново
И двата са ОК Peace Аз не съм имала оплаквания.

# 251
  • София
Много благодаря за бързия отговор! Hug Досега не съм поръчвала от сайтове парфюми, защото съм много скептична, но като чета отзивите ви и колко много от вас пазаруват от тях и са доволни...дано да няма проблем. Ще поръчам тестера на Уоманити и се надявам да е ок. Ползвала съм парфюма и мисля, че ще разбера веднага ако не е оригинала..познавам добре парфюма.Simple Smile

# 252
  • София
+ 1  newsm10 моето WOMANITY е точно от parfum-bg.com  /тестер/ и то втори флакон вече  Peace

# 253
  • София
Включвам се и аз да ви следя тук   bouquet Преглеждах темите преди време и въпреки противоречивите мнения, поръчах един тестер  на Ланвин от Ензо. Ами мисля, че не е никак траен, въпреки цената от няма и 50лв  Confused Малко по-късно сестра ми ми подари друг аромат пак на Ланвин, ами усещам си го цял ден  Heart Eyes И останах доста разочарована от Ензо.

От доста време търся In the mood for love на Ferre, вече не го вкарват в България и го намерих ето тук, на не много ниска цена http://beautyshop.bg/category/68/parfyum.html?page=2 Поръчвали ли сте парфюми от този сайт?

# 254
  • София
+ 1  newsm10 моето WOMANITY е точно от parfum-bg.com  /тестер/ и то втори флакон вече  Peace

Получих го преди час и веднага си пръснах. 100% е оригинален и още го усещам силно на китката си.. Flutter  Благодаря ви, момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт