Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 474
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
Преди няколко месеца приятелят ми е подарил същия Алиен,  пак от летището, на жена си, и тя е много доволна. Струвал е около 70 евро, но е бил на промоция. Аз също го подуших. Уникален аромат- плътен, темпераментен и траен.

# 361
Здравейте Simple Smile Виждали ли сте в някой сайт, 50 мл защото аз не го откривам ?

# 362
  • Козлодуй
Днес следобед си получих парите от enzo.Май се уложиха в обещаният 10-дневен срок.Получих сумата за тестера + доставката,които бях платила.Единствено връщането остана за моя сметка,и разочарованието.
Утре чакам 2 парфюма  от Парфюми-шоп.Единият е за мен,познавам го и ако всичко е наред,ще заложа отново на тях за злополучният Л'инстант маджик Grinning Но досега не са ме подвеждали.

# 363
  • София
sandokanchev, мерси  Peace

# 364
  • гр. София
От http://www.parfumdreams.de/ съм поръчвала с посредник, всичко беше ОК. Въобще този сайт често го преглеждам, защото новите неща ги зареждат доста преди други, а и при първа поръчка има отстъпка от 10 евро, с код, от тук:
http://www.gutscheinsammler.de/gutscheine/parfumdreams

Аха, аз разглеждам в момента там в захлас - чувствам се като хлапе в особено квалитетна сладкарница - имало и Atelier Cologne, Atkinsons, Amouage - а дори не съм минала всички марки, все още разглеждам тези с А. Как съм била в неведение за това прекрасно място не знам, но благодаря, че ме просветли!
Аз също го разглеждам, ама като не разбирам нищо на немски........трудна работа. Цените в сайта без ДДС ли са? После ли се начислява? Като поръчам нещо пи пише цена, доставка и после още нещо, което вероятно и то се начислява - ДДС ли е или нещо друго? newsm78

# 365
# 366
  • Стара Загора
Скрит текст:
От http://www.parfumdreams.de/ съм поръчвала с посредник, всичко беше ОК. Въобще този сайт често го преглеждам, защото новите неща ги зареждат доста преди други, а и при първа поръчка има отстъпка от 10 евро, с код, от тук:
http://www.gutscheinsammler.de/gutscheine/parfumdreams

Аха, аз разглеждам в момента там в захлас - чувствам се като хлапе в особено квалитетна сладкарница - имало и Atelier Cologne, Atkinsons, Amouage - а дори не съм минала всички марки, все още разглеждам тези с А. Как съм била в неведение за това прекрасно място не знам, но благодаря, че ме просветли!
Аз също го разглеждам, ама като не разбирам нищо на немски........трудна работа. Цените в сайта без ДДС ли са? После ли се начислява? Като поръчам нещо пи пише цена, доставка и после още нещо, което вероятно и то се начислява - ДДС ли е или нещо друго? newsm78
Всички цени са с ДДС, не се начислява отделно. Това на което се чудиш е разбивка на цената (каква е сумата на ДДС, като част от цялата сума), т.е. това е включено в цената, дадено е за информация, нищо допълнително не се начислява. Дано да го обясних добре. А доставката над 20 евро е безплатна за Германия.

# 367
Да споделя и аз за опита ми с парфюми шоп.Мин.седмица поръчах сет на Парфюм инишъл.На другия ден получих обаждане,че го нямат наличен и ми предложиха тестер 100 мл за 89 лв.Съгласих се и в понеделник парфюма пристигна.Като го отворих веднага ми се наби на очи една малка вдлъбнатинка,като драскотина,но вдлъбнато точно малко над буквата L от името на парфюма.Такаа,след това започнах да оглеждам кодовете,даже писах тук,но то всеки може да си направи една кутия и една лепенка с еднакви номера,още повече на тестер.Все още се колебаех ,но като започнах да опипвам бутилката в долната част , и от двете страни имаше някакви бразди,като неравности,не знам как да обясна,но се усещаха на допир,не че ще ти избодат очите,но на пипане си се усещаха.В една от статиите,които съфорумка ми изпрати беше описано точно това за признак на ментета,неравности на бутилката и като ги напипах,лошо ми стана.Помолих друга съфорумка да види нейния-няма такива при нея,вчера опипвах тестерите в бюти Зоун като луда и пак нямаше..Другото , което направих,признавам си пръснах на киткта си ,като нарочно си сложих ластичката за коса ,понеже при пръскане винаги ластичката ми мирише с дни.Е след 1 час нямаше и следа,тогава вече се нервирай обадих се и казах какво ми се е случило и жената беше много любезна,първо ме пита защо искам да го върна,обясних и това е,тя каза връщайте го няма проблем.Във вторник не успях,в сряда го върнах,като преди това се чух с мъж от сайта,който ми обясни ,че трябва да ме таксуват 20% понеже съм пробвала парфюма Shocked,след кратък спор каза,че не се правело така като мен и прави компромис въпреки,че парфюмът е ползван.Аз на куриера платих 90 лв и стотинки,той ми каза без доставката да си сметна сумата,написах си ,че искам 86 лв и платих 8.70 за връщане на парфюма и за връщане съответно на сумата.Тоест дадох 15 лв на вятъра и си останах с разочарованието.Аз им казах и на тях,не мога да твърдя на 100% ,че парфюма е бил менте !защото не съм го разносвала и не е показател само от китката!не мога да си изкривя душата и не го твърдя и пред вас(само за аромата говоря).Но що се отнася до шишето- там работата намириса и знай-вече за това го върнах,просто ако ме бяха предупредили предварително,че има някакви дефекти да си направя сметката,по-добре да бях поръчала по-малка разфасовка за същите пари и да не си хабя напразно нервите,много исках парфюма,но се издразних от външния вид на бутилката.
С парите и връщането коректни,но за обслужването има какво да се желае.разочароваха ме,че не ми казаха за дефектите,изобщо нямаше да го поръчам Naughty

# 368
  • София
Мили дами, какво мислите за този сайт, поръчвали ли сте парфюми:

http://beautyshop.bg/category/2/parfyumeria.html

Само тук намерих на Фере любимия ми парфюм  Sad

# 369
shokoladena_bg, не се учудвам на разказа ти. В България оригинални парфюми няма освен някои по-евтини марки, които продават в собствените си бутици, примерно Биофреш Пловдив, Лерболарио Италия и още няколко. Ако не се продава директно от производител забрави за оригиналност. Българските Бай-Ганьовци, т.е. търговците, посредниците, го подменят с ментета. Това съм го чувала от хора от занаята, може да ме будалкат, сигурно преувеличават  Rolling Eyes
Вече няма да поръчвам нищо.Не смея.Има много доволни хора ,а в същото време казват , че не биха поръчали Chanel,Dior,Guerlain ....Е как едните ще са ОК ,пък другите менте newsm78?!Пример новото Si на Армани за около 130 лв,по- спокойно ли ще го поръчам от Edt Шанел 5 за около 100 лв на повечето места в онлайн магазините?!...Аз бях до тук с онлайн парфюмите.
Между другото мисля Енцо и Парфимо да са едни и същи.Потвърди ми се почти съмнението,нещо много интересно забелязах-От както се появи новия сайт също с адрес на склада в Сливен,Енцо са се преместили във Видин Laughing,и това ли да в случайност.Не , че тях ги обвинявам в нещо,просто споделям наблюденията си,сменили са адресите,за да не се прехвърли по едно време лошия имидж на Енцо върху новия сейф.Нищо не твърдя,само споделям Peace

# 370
  • Бургас
Здравейте Simple Smile Виждали ли сте в някой сайт, 50 мл защото аз не го откривам ?

Вече не се произвежда.И аз го търсих, но....Иначе страхотен, мъжа ми го имаше. Взех му http://www.parfimo.bg/gucci-pour-homme-ii . Двата нямат нищо общо, но не е лош  - летен аромат.

# 371
Здравейте,пиша нещо като предупреждение!
Преди 3-4 дена реших да поръчам womanity от parfum-bg.com,като до сега винаги съм си го купувала от физически съществуващ магазин,най-добрият в града и съм била абсолютно доволна!Поръчах най-голямата разфасовка,т.е 80мл,за 99лв.На следващия ден дойде и като го отворих вътре беше с жълто-оранджев цвят,което много ме притесни,но все пак си пръснах на ръката,аромата беше същия,със същата интензивност,мога да се обзаложа,че беше 100% оригинален.Реших да го върна,само заради цвета,а и проверих по batch кода,че е произведен,преди близо 5 години,оставаха няколко месеца,докато му изтече срока,което не е особено показател по-принцип.От съответния сайт бяха много любезни(аз не бях скъсала дори целуфана),върнаха ми и парите за доставката,всичко точно.
Отидох да си закупя парфюма от моят си магазин,пак най-голямата разфасовка,за 169лв,всичко точно!Седнах на заведение с приятелка,отворих го и какво да видя...пак жълт...бях решила,че вече ще го ползвам,дори не го пръснах.Върнах се в магазина,да ми го подменят,те казаха,че за пръв път случват на такова нещо,отвориха друг пред мен иии...той пак жълт...след което ми върнаха парите и ми казаха,че това е абсоютен прецедент,като междувременно аз пак проверих batch кодовете и се оказаха,пак произведени преди близо 5 години.
Това води до извода,че има проблем с официалния вносител на марката,защото вече и в повечето online магазини го няма и няма от къде да го заредят.Не мога да го твърдя със сигурност,но надявам се да не го спират от производство,или да не пращат остарелите към България,че ще трябва да си го купувам от чужбина.
Относно сайта съм много доволна от отношението,парфюма си беше наред,освен цвета,но явно това не е тяхна грешка!
Надявам се да съм била полезна и ако купувате womanity от където и да е,да го отваряте пред самия консултант,че ако има проблем,той да бъде решен мигновено.Благодаря за вниманието и се извинявам за "чаршафа"   bouquet

# 372
  • София
Здравейте,пиша нещо като предупреждение!
Преди 3-4 дена реших да поръчам womanity от parfum-bg.com,като до сега винаги съм си го купувала от физически съществуващ магазин,най-добрият в града и съм била абсолютно доволна!Поръчах най-голямата разфасовка,т.е 80мл,за 99лв.На следващия ден дойде и като го отворих вътре беше с жълто-оранджев цвят,което много ме притесни,но все пак си пръснах на ръката,аромата беше същия,със същата интензивност,мога да се обзаложа,че беше 100% оригинален.Реших да го върна,само заради цвета,а и проверих по batch кода,че е произведен,преди близо 5 години,оставаха няколко месеца,докато му изтече срока,което не е особено показател по-принцип.От съответния сайт бяха много любезни(аз не бях скъсала дори целуфана),върнаха ми и парите за доставката,всичко точно.
Отидох да си закупя парфюма от моят си магазин,пак най-голямата разфасовка,за 169лв,всичко точно!Седнах на заведение с приятелка,отворих го и какво да видя...пак жълт...бях решила,че вече ще го ползвам,дори не го пръснах.Върнах се в магазина,да ми го подменят,те казаха,че за пръв път случват на такова нещо,отвориха друг пред мен иии...той пак жълт...след което ми върнаха парите и ми казаха,че това е абсоютен прецедент,като междувременно аз пак проверих batch кодовете и се оказаха,пак произведени преди близо 5 години.
Това води до извода,че има проблем с официалния вносител на марката,защото вече и в повечето online магазини го няма и няма от къде да го заредят.Не мога да го твърдя със сигурност,но надявам се да не го спират от производство,или да не пращат остарелите към България,че ще трябва да си го купувам от чужбина.
Относно сайта съм много доволна от отношението,парфюма си беше наред,освен цвета,но явно това не е тяхна грешка!
Надявам се да съм била полезна и ако купувате womanity от където и да е,да го отваряте пред самия консултант,че ако има проблем,той да бъде решен мигновено.Благодаря за вниманието и се извинявам за "чаршафа"   bouquet
И аз да споделя по темата. Миналата година си купих Womanity от същия сайт, беше розов на цвят. Аромата, трайност и т.н. са абсолютно автентични. Не съм го ползвала някой период време и сега като погледнах цвета се е променил към жълтиникаво. Не, че ме смущава, ще си го изпръскам пак, но може би наистина партидата, която е вкарана в България е с изтичащ срок на годност.

# 373
И аз да споделя, относно поръчка към parfimo.bg. На 05.02 пуснах поръчка и с разочарование мога да споделя, че до днес- 10.02 никой не се е свързал с мен, поне да кажат че нямат наличност или колко време е нужно да изчакам. Пазарувала съм доста он-лайн досега винаги на следващия работен ден някой се обажда да ме информира какво се случва. За съжаление първите ми впечатления от сайта са разочароващи. Ако има някаква развръзка изобщо, ще напиша и последващи впечатления.

# 374
  • Там Някъде
И аз да споделя, относно поръчка към parfimo.bg. На 05.02 пуснах поръчка и с разочарование мога да споделя, че до днес- 10.02 никой не се е свързал с мен, поне да кажат че нямат наличност или колко време е нужно да изчакам. Пазарувала съм доста он-лайн досега винаги на следващия работен ден някой се обажда да ме информира какво се случва. За съжаление първите ми впечатления от сайта са разочароващи. Ако има някаква развръзка изобщо, ще напиша и последващи впечатления.
А в клиентския ти център, в моите поръчки, в сайта на магазина има ли някакво развитие, като изпратено до БГ или нещо подобно. Защото ако има такъв надпис, най вероятно са пуснали поръчката ти и ще ти се обадят, когато вече е тук.

Общи условия

Активация на акаунт