Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 196
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Да, говоря за мострите подарък. Много се учудих, че някои получавали нефабрични мостри, но явно не съм разбрала ,че става дума за поръчани мостри, тях нали си наричаме отливки? Joy
Да ние ги наричаме отливки, но хората очакват те да са също с лъскаво картонче Laughing Добре че ги има тези черните че човек да се запознае с трудно откриваем аромат. За пръв път взех такива , доволна съм.

# 631
Споделям положителни отзиви от Парфимо
Поличих това  Grinning
http://www.parfimo.bg/gucci-eau-de-parfum-ii
(50 мл.)
От Ивис останах също доволна, макар че доставката се забави с 1 ден.
http://www.ivis.bg/chloe-love-eau-florale-edt-%D1%82%D0%BE%D0%B0 … %D0%B8-p8575.html
(30 мл.)

И да помоля за помощ Peace Търся Woman Alfred Dunhill. Ароматът е доста стар и не знам дали все още може да се намери оригинал или е спрян. Моля, ако някой го е поръчвал скоро да сподели отзиви. В реален магазин не го намирам. Благодаря!
http://www.fragrantica.com/perfume/Alfred-Dunhill/Desire-for-a-Woman-1938.html

# 632
  • Варна
И при мен парфимо последната поръчка за по-малко от седмица. Винаги звънят, даже и мостричка ми бяха сложили. Сега чакам нова поръчка от тях с парфюм, където никъде не намирах Flutter Crazy

# 633
Записвам се и аз с новината, че Парфимо още не са ме отразили. Поръчката е от 11.04. Реших да не им се обаждам, остана и да им се моля, и направих поръчка в еnzo вчера. Никой не ми се обади и оттам. Shocked А винаги ми се обаждат. Вече не знам какво да мисля.... Crazy #Crazy Ще изчакам и тях 1 седмица и после ще реша. И на двете поръчки получих потвърдителен имейл, значи са стигнали там, нямам съмнения, че при изпращането нещо се е объркало. Хм.... Rolling Eyes

# 634
Нищо няма да изпратят ако не получат потвърждение по телефон. А защо не са се обадили нямам представа newsm78

# 635
  • София
От ензо отдавна не съм поръчвала, но никога не са ми звъняли. От Парфимо няма да получиш нищо, след като нямат потвърждение. Явно някакво объркване е станало, че не са ти се обадили.

# 636
  • София
От Парфимо няма да получиш нищо, след като нямат потвърждение. Явно някакво объркване е станало, че не са ти се обадили.
Точно така. Щом на 11-ти е направена поръчка и още не е получено нищо, това е кауза пердута. От Парфимо звънят 2 пъти обикновено - за подтвърждение и да кажат, че пращат по куриер пратката, което значи, че на следващия ден ще е при получателя  Peace

# 637
  • София
На мен никога не ми се обаждат от Енцо. Само имейли получавам- по няколко за съответната поръчка, за да ме информират какво се случва с нея.

# 638
От enzo получих снощи имейл, че поръчката ми е обработена и ще я получа от 3 до 5 дни. Сигурно ще ми се обадят от спиди или в четвъртък, или в понеделник, че идват. От Парфимо обаче няма вест. Чудя се дали да им се обадя аз вече...Мога и да им изпратя номера на поръчката, та да си прегледат там работите.

# 639
От enzo получих снощи имейл, че поръчката ми е обработена и ще я получа от 3 до 5 дни. Сигурно ще ми се обадят от спиди или в четвъртък, или в понеделник, че идват. От Парфимо обаче няма вест. Чудя се дали да им се обадя аз вече...Мога и да им изпратя номера на поръчката, та да си прегледат там работите.
Дано получиш  и всичко да е наред.   bouquet

# 640
  • Бургас
Момичета, мога ли да се доверя на Енцо или по-добре да не рискувам.

# 641
можеш, последната ми поръчка е от миналата седмица, всичко е наред

# 642
  • София
+1  newsm10 newsm47

# 643
  • София
Бубанка,ти какво поръча?Аз Хуго Бос Феме,но нещо трайността никъде я няма...50мл.-55лв....

# 644
Нинфео Мио в новата опаковка - ползвала съм голямо количество от парфюма в старата и го познавам много добре - абсолютно истински е
между другото, в новата опaковка беше около 5 лв. по-евтин от двата варианта в старата  Laughing

edit: тази седмица има и тестер, който не беше наличен миналата; тогава имаше от тумбестата 'дамска' опаковка на цена от 99 лв.
http://www.enzo.bg/search.asp?exps=ninfeo+mio

Общи условия

Активация на акаунт