Изпитани сайтове за парфюми-7

• 147 489
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
Не знам какво е Редута Grinning,не съм от Варна по принцип,но се намира близо до червения площад,под банка ДСК,ако не се лъжа  Peace
То и аз не съм от Варна, а при нас в София мисля, че този сайт дели склада с parfum-bg.com Simple Smile
Почти съм убедена,че имат склад само във Варна,но може и да греша Simple Smile
И аз не съм съвсем сигурна, но нещо ми се върти в главата или четох или чух, когато бях във въпросния склад, че там се намират и двете фирми Simple Smile
С известно закъснение, но да изясня:

В Редута (София) се намира склада на този сайт www.parfum-bg.com , който е идентичен с този сайт www.1001parfum.eu .

А във Варна е седалището на този сайт www.1001-bg.com , чийто реален магазин се нарича Клео, но там цените не са такива като в сайта, а магазински.
Цените не са много магазински на реалния "магазин"(то не е магазин,а склад за мен),а са с около 10-15лв по-скъпи от тези в сайта Simple Smile

# 706
Харесах си парфюм от Мон ами. Имаше добри отзиви за този сайт, но с предишните собственици. Какво е положението сега, може ли да им се има доверие? И също за колко време идва поръчката, ако някой е поръчвал сравнително скоро?

# 707
  • София
Атти  bouquet

# 708
  • София
На този сайт www.1001-bg.com доколко може да се разчита,че видях един аромат, който от години никъде не съм виждала?

# 709
Здравейте парфюмни, мога ли да разчитам, че Мусонските градини ще са читави от
 http://www.parfumi-shop.net/?

# 710
  • София
На този сайт www.1001-bg.com доколко може да се разчита,че видях един аромат, който от години никъде не съм виждала?
Спокойно може, стига наистина да е наличен.

# 711
  • София

Благодаря   bouquet, силно се замислям, защото от години не съм го срещала, пише че е наличен,но пък може и да не е.

# 712

Благодаря   bouquet, силно се замислям, защото от години не съм го срещала, пише че е наличен,но пък може и да не е.
За кой парфюм става на въпрос,ако не е тайна,че събудихте моето любопитство Simple Smile

# 713
  • Стара Загора
Поръчах си парфюма Jour d'Hermes Absolu, но от Венера козметикс. 30 мл - 78 лв. Днес го получих. Прекрасен е  Grinning От 10 сутринта до сега китката на ръката ми ухае на него. Много съм доволна и от парфюма и от сайта.

# 714
Харесах си парфюм от Мон ами. Имаше добри отзиви за този сайт, но с предишните собственици. Какво е положението сега, може ли да им се има доверие? И също за колко време идва поръчката, ако някой е поръчвал сравнително скоро?

Никой ли не поръчва вече от Монами? А сега де.... Rolling Eyes

# 715
  • София
Ън, нямам лични впечатления от Монами, след смяната на собствениците не знам как се представя. Дано се включи някой с отзив за скорошна покупка.  Peace

Аз влизам да споделя с неудоволствие, че след близо 3-годишна безпроблемна употреба на enzo.bg (поръчвала съм парфюми и козметика от всякакъв вид и в немалки количества), днес получих фалшив парфюм: Sarah Jessica Parker - Lovely - на приятната цена от 60 лв (+ 6 лв за доставка).

Проучих щателно получения продукт - бутилката, стикерите, баркода и т.н. и съм 100 % сигурна, че за съжаление е имитация. Несъответствията във вида на шишето и стикерите се забелязват с просто око, за баркода направих някои допълнителни проверки; ароматът е прилично докаран (за мое учудване), но нямам намерение да изливам неизвестна като състав субстанция върху себе си.

Предстои рекламация, надявам се да мине гладко.

Дано няма други опарили се.  Peace

# 716
  • София
За кой парфюм става на въпрос,ако не е тайна,че събудихте моето любопитство Simple Smile

Извинявай,но не съм видяла.Става на въпрос за аромат,който съм си купувала в далечната 2002 година като бях на море в Турция - Azzura Azzaro.Тогава много ми харесваше, много морски емоции ми носеше.После изчезна и край, никъде не съм го виждала от години.Имат го и го поръчах - да видим!

Klodilia,жалко, пък и като те знам какъв фен си на Lovely и съм сигурна,че можеш да различиш нередностите, съжалявам обаче да го прочета за Енцо!

# 717
Ън, нямам лични впечатления от Монами, след смяната на собствениците не знам как се представя. Дано се включи някой с отзив за скорошна покупка.  Peace

Аз влизам да споделя с неудоволствие, че след близо 3-годишна безпроблемна употреба на enzo.bg (поръчвала съм парфюми и козметика от всякакъв вид и в немалки количества), днес получих фалшив парфюм: Sarah Jessica Parker - Lovely - на приятната цена от 60 лв (+ 6 лв за доставка).

Проучих щателно получения продукт - бутилката, стикерите, баркода и т.н. и съм 100 % сигурна, че за съжаление е имитация. Несъответствията във вида на шишето и стикерите се забелязват с просто око, за баркода направих някои допълнителни проверки; ароматът е прилично докаран (за мое учудване), но нямам намерение да изливам неизвестна като състав субстанция върху себе си.

Предстои рекламация, надявам се да мине гладко.

Дано няма други опарили се.  Peace
Благодаря, че отговаряш, явно не поръчват много вече от този сайт. Аз поръчах преди малко и ще се върна отново за отзив, че сигурно и друг ще потърси информация по някое време. Simple Smile

# 718
Използвали ли сте parfuma. bg? Имате ли впечатления дали са истински нещата наистина? Искам нещо, което само там намирам, а не съм пазарувала никога парфюми от бг сайтове.

# 719
  • София
Veka  Hug  bouquet

Ън, късмет и дано всичко е наред с твоята поръчка.   bouquet

becky bloomwood, не съм ползвала този сайт, но погледнах цените - достоверни изглеждат, даже малко по-високи в сравнение с тези в други споменавани тук сайтове, пък и на видно място са написали, че предлагат само оригинални продукти от официални вносители; обикновено сайтовете, които предлагат имитации, вече не пишат тази гръмка фраза, за да избегнат правни последствия. Изглеждат читави, но наистина нямам личен опит с тях.  Peace Прегледай пак, ако искаш, в спряганите тук за "сигурни" сайтове, може да имаш късмет, или изчакай други отзиви. Като цяло, онлайн пазаруването си е приключение и изненади от всякакъв порядък могат да се очакват.  Tired

Малко подробности за моя казус - първото, което ми направи впечатление - капачката не пасва добре, държи се доста хлабаво върху пръскалцето; металната скоба, която запечатва шишето, е изкривена на една страна; шишето е доста издрано; етикетът на дъното е с размазан принт и каква изненада - нито следа от името на производителя (Coty) нито на бутилката, нито на кутията (не знам дали от юридическа гледна точка е правилно да се нарече "производител", "собственик на търговски лиценз" или друго, но все едно, всички се досещат как различни козметични марки могат да са под шапката на дадена по-голяма компания); пише само The Lovely Distribution Company Ltd., което ми се стори странно, поразрових се малко в нета - компания-фантом.  ooooh! Прегледах и доста материали за баркодовете и проверих каквото намерих с баркод вкъщи, освен 10 парфюма - шапка за плуване, тампони за почистване на грим, олио за коса и т.н.  Mr. Green Всеки баркод трябва да сочи към компанията производител/собственик, което в случая с въпросния парфюм не се получава - тествах баркода на оригинален Lovely, който имам, сочи към Coty; баркодът на имитацията отвежда към фантомната The Lovely Distribution Company Ltd.

За сравнение - тествах парфюм на Lanvin и на Paul Smith - и двата са под parent company Inter Parfums, съответно баркодовете и на двата сочат към Inter Parfums, пише го и на кутиите на парфюмите.

Та така - тествайте, оглеждайте добре и си търсете правата. След този случай смятам да преглеждам всичко в детайли - няма да спра да пазарувам онлайн, но безгранично доверие вече няма да проявя към никой сайт (освен ако не е официален сайт на дадена марка, разбира се). Peace

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 03:23 от Klodilia

Общи условия

Активация на акаунт