По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 329
  • 921
  •   1
Отговори
# 630
Слагаш ги , тях зеленчуците и подправките плюс течност, точно толкова, колкото искаш накрая-малко. Около 40-50 минути, смятам ще са им достатъчни.Сложи ги на 50 и провери към 40-ата Може да отваряш капака спокойно и да проверяваш , докато свикнеш с уреда. Той ще  започне да отброява време, чак след като започнат да се готвят.

Ще действам........а ако имаше някой да ме снима как отварям кукърааааа  Joy Протегнах си ръката като татко Барба, колкото мога да си издължа ръката, а с другата ръка си криех очите......ужас!

# 631
  • София
    Няма страшно, не е херметическа тенджера, не е под налягане и не гърми.Само си постели малко сгъната хартия от кухненска ролка в улея, от задната страна на съда, да попива влагата,която се стича от капака.Евтината оризоварка от лидъл има съдче за водата,на тези са им забравили да им сложат.Прави всичко на задушаване и няма да имаш проблем с извиране,кипене, загаряне.

# 632
Благодаря много!Ще сложа хартия, иначе изобщо нямаше да забележа ,че се стича вода. Интересно ми е по-жилавите меса, примерно: език,сърца,домашни кокошки-какво ли време ще им е необходимо да се сварят?!

# 633
  • София
Благодаря много!Ще сложа хартия, иначе изобщо нямаше да забележа ,че се стича вода. Интересно ми е по-жилавите меса, примерно: език,сърца,домашни кокошки-какво ли време ще им е необходимо да се сварят?!
Аз например слагам замразено свинско вечерта, за два часа на задушаване, сутринта го обезкостявам и добавям необходимите неща за манджа, запръжка, грах, или картофи, или прясно мляко за фалшиво шкембе.От изброеното само език ям, но още не съм пробвала в кукъра, защото купувам веднъж на 10 години.

# 634
Аз например слагам замразено свинско вечерта, за два часа на задушаване, сутринта го обезкостявам и добавям необходимите неща за манджа, запръжка, грах, или картофи, или прясно мляко за фалшиво шкембе.От изброеното само език ям, но още не съм пробвала в кукъра, защото купувам веднъж на 10 години.
Да, ама пък ме подсети за шкембе чорба-нищо, че в нас само аз я ям  Hug

# 635
 ooooh! пак съм аз. Ако яденето е готово преди да е изтекло зададеното време, как да го върна в началото? Дори като го изключа от контакта, като го включа-пак стои на тази позиция.

# 636
  • София
ooooh! пак съм аз. Ако яденето е готово преди да е изтекло зададеното време, как да го върна в началото? Дори като го изключа от контакта, като го включа-пак стои на тази позиция.
С жълтото копче изключваш програмата и можеш да избираш друга, ако искаш.Ако не избереш, остава да поддържа храната топла.А ако го извадиш от контакта спира всичко.

# 637
Да, вчера не ми се получи, дори след изключване от контакта, защото беше включена на ризото!

# 638
Алиначка, ако имаш път към морето ще те взема у нас на курс по кукър! Hug Кажи как станаха воденичките де! Аз съм правила език, на задушаване около 40 минути, и после сложих масло и десетина минути на печене да хване тен! Hug Стана върхвно!

# 639
Алиначка, ако имаш път към морето ще те взема у нас на курс по кукър! Hug Кажи как станаха воденичките де! Аз съм правила език, на задушаване около 40 минути, и после сложих масло и десетина минути на печене да хване тен! Hug Стана върхвно!
Ми щото  newsm43 се издъних. Направих си любимия кекс-мислех си, че като съм го правила N пъти без издънка и тук ще стане. Да, ама неееее. 2 часа го пекох на 150 градуса-суров. Обърнах го за 30 минути от другата страна. Така си и остана суров. Воденичките, след 2 часа  задушаване- напълно жилавииии, та ги довърших в тенджерата под налягане-нямаше да се занимавам, ама като всички освен мен вкъщи са вегетарианци-няма кой да ги яде........ Ма тъпо и упорито цял следобяд подскачах около кукито  Joy Ама днес не успях да се ядосам. Доста комично гледах на уменията си  Wink

# 640
Алиначка направо ме развесели с твоите тренировки с кукито!  Hug  chef А защо не пробваш манджите от книжката! Стават хубави, аз най напред почнах със спагети, болонезе, страшно лесно! Направи една две от тях и ще му хванеш цаката! Ако ти е по лесно има и видео рецепти на сайта на Филипс, пусни и ще гледаш кое, как пускат и как готвят! Hug  chef  Пожелавам ти успех! И пак се включвай!

# 641
  • Русе, България
mimi.7299, обръщам се към теб по повод езика. Stuck Out Tongue За телешки език говорим, нали? След 40 мин. наистина ли е сварен? И кога го обелваш - преди или след запичането? И на какви градуси пускаш BAKE?
Просто много обичаме език у дома и, ако има как в кукъра да го правя по-лесно, ще бъде чудесно!

# 642
Алиначка направо ме развесели с твоите тренировки с кукито!  Hug  chef А защо не пробваш манджите от книжката! Стават хубави, аз най напред почнах със спагети, болонезе, страшно лесно! Направи една две от тях и ще му хванеш цаката! Ако ти е по лесно има и видео рецепти на сайта на Филипс, пусни и ще гледаш кое, как пускат и как готвят! Hug  chef  Пожелавам ти успех! И пак се включвай!

Мими, ми то всички капризни в нас! Двамата вегетарианци, аз пък заради диетата ям предимно месо и яйца  newsm78. Тези от книжката ще ги опитам малко по-късно. Аааааа спагетите мога да им ги направя без месо. А иначе и аз бих пробвала да сваря език. Нищо, че само аз го ям.

# 643
Тогава ти препоръчвам омлета, става божествееен , но не импровизирай, действай точно по книжката.

# 644
Тогава ти препоръчвам омлета, става божествееен , но не импровизирай, действай точно по книжката.

Вярно!  bouquet Добре, че ме предупреди-мислех да правя мозък с яйца, че и него само аз го ям. Мен точно тази ми беше идеята, че с кукъра ще може да се готви за всички, защото е уморително да вися на печката, докато наготвя и за вегетарианците и за мен.

Общи условия

Активация на акаунт