По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 300
  • 921
  •   1
Отговори
# 705
Той домашният крем си е с яйца и брашно, но аз ще правя нишесте с прясно мляко, не обичаме кремчета с вода, затова се чудя млякото на каква програма да го сваря ,за да не съсипя кухнята, ама явно ще прибегна  към котлона.

# 706
Той домашният крем си е с яйца и брашно, но аз ще правя нишесте с прясно мляко, не обичаме кремчета с вода, затова се чудя млякото на каква програма да го сваря ,за да не съсипя кухнята, ама явно ще прибегна  към котлона.

варя го на програмата за ориз, но го дебна непрекъснато ...
зотава и аз си ползувам котлона, не че досега ми е кипяло, де ...

Момичета дайте някоя идея за пъстърва, че в този студ не ми се излиза да включвам скарата на терасата. И също така се чудя кремчето за бисквитената торта на какви програми да го направя.

пастървата си е пека на програмата за печене, но с малко мазнинка и бяло винце - става максимум за 20 мин., но неудобното е, че повече от две рибки не хваща...
а за кремчето - на бойл, но си го наблюдаваш и разбъркваш

# 707
Благодаря, бате! Аз по принцип съм взела две пъстърви. Ама цели ли да ги сложа?

# 708
Цели, цели - но почистени и осолени отвътре и с малко лимонче - е резенчета де ....
Ще видиш какъв е ефекта - само да не ги препечеш твърде много
като ги пека, капвам и две три три капки соев сос ...

# 709
Цели, цели - но почистени и осолени отвътре и с малко лимонче - е резенчета де ....
Ще видиш какъв е ефекта - само да не ги препечеш твърде много
като ги пека, капвам и две три три капки соев сос ...

Без да знам и аз капнах соев сос. Ммммммммм станаха страхотни!

# 710
# 711
Здравейте! Някой има ли представа защо не тръгват част от програмите. Като пусна например Boil и започват да се въртят чертичките на дисплея и непрестанно да тананика?!

# 712
След като натиснеш боил натискаш старт , за да тръгне. Таймеа започва да отброява чак след като е завряла водата или манджата. На спагети и ориз - по същият начин

# 713
След като натиснеш боил натискаш старт , за да тръгне. Таймеа започва да отброява чак след като е завряла водата или манджата. На спагети и ориз - по същият начин

Звезден прах, ти спагетите на коя програма ги правиш. Аз следвам инструкциите в книжката, но видях, че има и програма паста.....не смея да пробвам на нея.

# 714
Страшно мноого ти благодаря! С бебе съм и ми е доста по-лесно да чета  в интернет докато кърмя, отколкото упътване  Peace  bouquet  bouquet  bouquet

# 715
Момичета, имам спешна нужда от съвет. Искам да сваря картофи и да задуша замразени зеленчуци. Има ли начин да сложа в съда картофите, а в приставката зеленчуците и да направя двете неща едновременно. Ако да, на коя програма - на варене или на пара и за колко време? И картофите обелени ли трябва да са? Дано някой да ми отговори до 30-тина минутки, ако не, ще експериментирам и ще споделям после  Laughing

# 716
  • София
Момичета, имам спешна нужда от съвет. Искам да сваря картофи и да задуша замразени зеленчуци. Има ли начин да сложа в съда картофите, а в приставката зеленчуците и да направя двете неща едновременно. Ако да, на коя програма - на варене или на пара и за колко време? И картофите обелени ли трябва да са? Дано някой да ми отговори до 30-тина минутки, ако не, ще експериментирам и ще споделям после  Laughing
За какво са картофите, за да ти кажа белени или небелени трябва да са?Белени са за пюре, необелени за салати и картофени кюфтета.На варене кипи, пусни на задушаване.Зеленчуците могат да се задушат в решетката, върху картофите, само да не са дребни и да изпадат или да запушат дупчиците.

# 717
Тайна, благодаря ти!  Hug Картофите са за картофена салата, но не зная дали на пара ще се сварят цели необелени, затова питам дали да ги обеля и нарежа. Разбрах те, отивам да действам   bouquet

# 718
Аз така направих едновременно рибена чорба за нас и задушени зеленчуци за малката.

# 719
  • София
Тайна, благодаря ти!  Hug Картофите са за картофена салата, но не зная дали на пара ще се сварят цели необелени, затова питам дали да ги обеля и нарежа. Разбрах те, отивам да действам   bouquet
Картофите цели отдолу, зеленчуците отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт