Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 93

• 46 502
  • 738
  •   1
Отговори
# 300

According to the latest information coming from the Twitter and Instagram on Erkan, the series "Paramparça" will start in the first week of December. In Friday will be announced exactly which day the series will be broadcast.

Според най-новата информация идва от Twitter и Instagram на Еркан серия "Paramparça" ще започне през първата седмица на декември. В петък ще бъдат обявени точно кой ден, серията ще бъде излъчена.

Peace...Значи ще чакаме петък с нетърпение...демек УТРЕЕЕЕЕ... Peace Peace Peace

# 301
# 302

Уауууууууууу...какъв поглед... smile3516 smile3515 hahaha hahaha hahaha

# 303
# 304
От мамашите... bowuu Peace

Завтра станет известно, когда начнется сериал "Вдребезги"

# 305
# 306
Привет, мили дружки! Hug Hug Hug Grinning Grinning Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Тази вечер ще посрещам гости, така че се наслаждавайте на Еркан сами! newsm53 smile3503 smile3521

# 307
  • София
Арфи,  Hug  къде се наслаждавате на Еркан?

Ако имате профил в YouTube, но и да нямате ето го официалният профил на Фарах - https://www.youtube.com/user/fzaofficial

# 308
Зари Hug Heart Eyes Grinning, привет, миличка, имах предвид снимката, а иначе аз му се наслаждавам всяка вечер от 22.30ч. по Диема фемили във филма, който той снима в продължение на 2 години и заради който, напусна след сезон 2 "Времето лети". "Дила" е българският вариант на заглавието, а оригиналният е Дила ханъм. Тук, в нашата тема обаче, дружките не одобряваха партньорката му и по сценария и темпото на действие имаха забележки, та аз си го гледах сама, е, пишех чат пат..... Сега коментирам понякога в новата тема, направена от Боряна Данкова, но повече се наслаждавам на самия филм и музиката, разкошна е!

Кажи само с една дума за КСШ, хубав край ли имаше или не, че да знам дали да го изгледам в някакъв момент.... Всъщност не го започнах, защото ми повлияха някакви ревниви писания към Фарах в началото на снимките, после четох и суперлативи, разбира се. Попадах и на някакви разсъждения от типа противопоставяне на турската жена срещу прекалено смелата и еманципирана европейка и накрая си признавам, че Къванч ми е съвсем безразличен.... Е така се разминах с този филм, та, твоята дума ще е последна....

# 309
  • София
Арфи, мерси!   bouquet  Бях забравила, че започна "Дила" по Диема, помислих че пак повтарят нещо старо с Еркан.

За КСШ - леко ме разочарова този сериал когато започна. Разочарованието ми идва от сценария и режисурата му, слаби са за мен. Но не съм го изгледала целия, имам още да наваксвам и ще го правя само и единствено заради Фарах. Режисурата може и да не струва, но актьорската игра да, а нашето момиче е прекрасно.  Heart Eyes  Но ако искаш да го започнеш давай, не се влияй от моето мнение, то винаги е било малко по-особено.  Crazy  Laughing  Решила съм след финала (който между другото е в момента, но го изпуснах понеже се загледах в "Сървайвър") да не го продължавам, а направо да го започна отначало.

# 310
О, при мен всяко подобно намерение е свързано с ключовата дума ваканция, така че няма да е скоро.....

Лека и спокойна нощ! Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 00:28 от arpha

# 311
Добрутру или добър ден... Joy Hug Hug Hug
Изкарах и последната нощна...наспана съм и пия кафенце... Grinning
Заповядайте и вие... bowuu

bouquet

# 312
Арфич Hug...приятно посрещане на гостите...
Зари  Hug...
Аз изгледах само първи сезон на КИШ...не съм стигнала още до втори...но мисля да го изгледам...та...и на мен горе ,доле ми хареса... Joy Joy Joy...Киво не ми е любимец...гледала съм само Перла с негово участие...целия...гледах и части от ЗП,но там...цъъъъъ...и започнах КИШ само заради Фара...и...тук видях един различен Къванч...и...ми хареса...за Фарах да не говорим...тя е пИрфектна... bowuu Peace Peace Peace...вярно, сериалчето е малко по различно...не толкова сълзливо и еднотипно като другите турски сериали ,но пък на мен ми хареса...не се задълбочавам чак толкоз...важното е героите да ме грабнат с играта си и да гледам ЛИБОФФФФ...в този забързан и труден живот какво ни трябва...романтика и любов...малко да отпуснем и да се заредим с положителна енергия...ееее...не винаги има от всичко ,но...такъв е животът... bowuu
Та...по този повод и за Дила newsm78...независимо ,че Ерко ми е любимец филма не ме грабна...не ми хареса и затова не го гледах ... bowuu

# 313
Вижте мамашите какво дискутират... Joy Joy Joy
Коя двойка повече ви харесва... newsm78

И...отговорите са...Джихан и Гюл и Али и Джемиле... bowuu

# 314

">#t=43[/video]

newsm78 newsm78 newsm78

Чудя се какво толкоз смешно има в този клип...коментаторите се хилят ,ама като не разбирам ...а и гугъл много странно ми превежда заглавието под клипа...не че друг път превежда мотамо... Naughty Joy Joy Joy

Erkan Petekkaya Kovulduğu İddia Edilen Mekanda Yemek Yedi

Помещенията за храни, които се твърди, че Еркан Петеккая изстреляни седем #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт