СБОГУВАНЕ С ЛЮБОВТА

• 8 163
  • 67
  •   1
Отговори
Уважаеми дами, благодаря за съдействието и за искрените коментари!
Изповедта е наистина на 50 годишен мъж, непоправим романтик с прекрасно семейство, който беше изпаднал в дупка. Проблемите му се решиха и от година е щастлив с неговото "момиче".
Използвувах тази изповед за едно проучване, свързано с романтиката, съпричастноста, възраста и влиянието на електронните комуникации върху човешките взаимоотношения.
Благодаря на прекрасния ви форум и на всички вас!!!

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 00:22 от DRACON2

# 1
  • Linz
Твоята изповед ме разплака,  познато ми е чувството,  което описваш.
Не знам какво да ти кажа,  освен да ти пожелая пак да намериш път  към тези сини очи.

# 2
Да, за съжаление това е участта на голяма част от двойките..Бавно, неусетно любовта се изплъзва зад забързаното ежеднение и когато си направим равносметка, виждаме, че сме пропуснали, че сме забравили, че сме сгрешили, но всичко е оставено да си отмине.....

# 3
Най-голямата грешка в живота на хората: да очакват друг човек да задоволи нуждата им от Любов.

# 4
  • Драгоман
   Мисля, че това , което си написал, трябва да го видят тези сини очи и със сигурност ще се трогнат поне малко!

# 5
   Мисля, че това , което си написал, трябва да го видят тези сини очи и със сигурност ще се трогнат поне малко!
Не бих го изпратил. За Любов не се моли, или я има или не. Просто много боли, когато я губиш.

# 6
Никога не е късно да си я върнеш.
Въпреки че на мен това писание ми идва много отгоре, вероятно защото не съм романтична душа.
Стегни се и действай.

# 7
  • София
  bouquet За съжаление в много случаи точно така става

# 8
Никога не е късно да си я върнеш.
Въпреки че на мен това писание ми идва много отгоре, вероятно защото не съм романтична душа.
Стегни се и действай.

Аз имам съмнения за ранен Алцхаймер, ама по принцип си ги имам, когато някой мине на сълзлив режим. Но е хубаво да си прегледа главата...

# 9
Най-голямата грешка в живота на хората: да очакват друг човек да задоволи нуждата им от Любов.

Mamacita Bandida, този път съм напълно съгласна с теб!

И понеже нямам какво друго да кажа по темата за някакви си любови, останете си със здраве!

# 10
Как после човек да не вярва в Съдбата?!      Simple Smile 
Днес се навършват 26 години от годежа ни с моя мъж.И точно днес, когато ме занимават подобни мисли, попадам на темата.....
Все едно си описал моята половинка.С тази разлика, че аз все още го обичам.Както в първия ден... дори повече.
И осъзнавам, че аз съм тази, която не казва често "Браво!" на своя герой.А той го заслужава, защото всяко негово действие, всяка негова мисъл, всяко негово дихание дори е за мен, за нас с децата, за семейството.
Благодаря ти за темата.      bouquet     
А на теб пожелавам да не се отказваш, не винаги нещата са стигнали края.
Всички сме имали своите критични моменти, чувала съм от него думите:"Толкова си сърдита и непрощаваща, че имам чувството, че вече не можеш да ме гледаш!" .......  извратения свят, в който живеем, ни кара да се чустваме не себе си.И да се държим не така, както смятаме за правилно.
Ти я познаваш най-добре, знаеш как да я накараш да се почувства отново Твоята Съдба, Твоята Кралица .....покажи й , че на света съществува единствено ТЯ, че няма нищо по-важно от нея.
Пък кой знае!

# 11
Мисля, че в крайна сметка дори на жената ще й е неприятно да е Кралица и Единствена. Просто защото както казах- тази единствена и съдбовна Любов не може да се събере в обикновен човек.

Жената по-скоро иска да види, че имаш цели и виждания отвъд нея, но ще я вземеш там със себе си. Разбираш ли? Ако ме боготвориш на пиедестал, аз си знам, че всъщност съм далеч от образа на богинята и не искам тази отговорност. Искам мъжът до мен да вижда нещо по-важно от мен, нещо по-голямо. Ако съсредоточи целия си живот и усилия за мен, няма да съм доволна. Ще искам да го насоча към друго.

# 12
Нещо много станаха личните драми? Crazy

# 13
 Krasi *, това твоят мъж ли е, или ти пишеш от негово име?
Ако случайно не е твоят, бързо да си признае тази, която си го позна.
Любопитно ми стана просто...   Whistling

# 14
Защо сбогуване,неее....Бори се отново твоите сини очи да те гледат с любов,а не да са "критични,пълни с неприязън и обида,пълни с желание за възмездие..."Май не от хубаво е станало така.Ти си знаеш с какво си предизвикал това състояние в нея-тогава го промени.Покажи и,че пак си същия-нейния обичан герой.Имай време за нея-напълни и емоционалния резервоар с обич и внимание,с грижа.Дано да оцени и тя това и да пожелае пак да е същото както преди.

И аз съм с 26г семеен стаж и знам за какво говориш много добре...и ние сме преминали през трудности и моя обичан герой си е до мен...и то без да е толкова романтичен като теб,а пък ако беше еййй. Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт