СБОГУВАНЕ С ЛЮБОВТА

• 8 163
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
Krasi *, това твоят мъж ли е, или ти пишеш от негово име?
Не , не е.    Simple Smile
Честно казано, ако не беше частта с нейната "омраза", и аз щях да реша, че моят мъж е влезнал да пише тук.....    Laughing
Но е хубаво да видиш, че има и други такива добри, всеотдайни, любвеобилни, самоотвержени мъже.Значи, има надежда за човешкия вид...

# 16
Мхм. Ама според неговата версия.
Тази на жена му не сме я чули още.

# 17
Понякога се ядосвам , че съм се омъжила за най - не романтичния  мъж на света , когато обаче прочета нещо такова си казвам , че съм голяма щастливка  поради същата причина . Не бих могла да понеса толкова романтика , всеотдайнот , любвеовилност и самоотверженост  Mr. Green Mr. Green Mr. Green . Подобно поведение подхожда на тийнейджър , а не на 50 г. мъж.

# 18
Не бих могла да понеса толкова романтика , всеотдайнот , любвеовилност и самоотверженост  Mr. Green Mr. Green Mr. Green . Подобно поведение подхожда на тийнейджър , а не на 50 г. мъж.

Еее, нямате угодия!

Сега сериозно - не виждам автора някъде да е давал примери как се държи с жена си. Трогателно е, че си ги мисли тези неща. Въпреки че на мен лично ми идват малко нереални. Може би, ако доведе размислите си до знанието на жена си, тя ще погледне на него други очи. Често човек си мисли едно, а с действията си показва друго и така заблуждава отсрещния, че не държи достатъчно на него, че не го цени достатъчно примерно.

И също така често - настроенията на жената, а от там и цялото й поведение се дължат просто на хормонален дисбаланс, който лесно може да бъде преодолян с подходящите добавки.  Peace

# 19

Тия качества не са функция на възрастта...
Дали на 20,50 или 80г човек си е какъвто е.
Някои може би си мислят ,че само младите могат да обичат или да са романтични(повече са прагматични към днешна дата)...ама явно не е..

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 15:42 от zhani

# 20
Не бих могла да понеса толкова романтика , всеотдайнот , любвеовилност и самоотверженост  Mr. Green Mr. Green Mr. Green . Подобно поведение подхожда на тийнейджър , а не на 50 г. мъж.
Стана ми интересно.....:    Laughing
След като само на тийнейджърите подхожда да са влюбени, отговорни, всеотдайни и самоотвержени (аз лично мисля, че те са точно обратното, ама това е тема на друг разговор    Mr. Green  ), какво точно подхожда на един 50-годишен мъж?
Може би
Скрит текст:
след работа първо да мине през кръчмата, да си "подложи" няколко питиета, или пък да се кютне пред тв-то с думите:"Айде, ма, жена, кога ш'ядем?!" ?  Или всяка вечер да бичи карти с кварталните дружки, само и само да не е в къщи при оная вещица, жена си?   Laughing

# 21
Не вярвам на така разказаната история. Бих искала да прочета и версията на жената.

# 22
Функция на възрастта е 50 год. мъж , да говори с жена си или да направи нещо , с което евентуално да я върне при себе си ,  а не да слага подобни сърцераздирателни послания в женски форум . Това имах предвид , като казах , че повече подхожда на тийнейджър . 

От романтика до инфантилност има разлика , за съжаление на мен по скоро ми прилича на второто. Извинявам се на автора , ако съм го обидила , не е била това целта ми . Но е факт , че никога не би ме впечатлило подобно поведение .

# 23
На мен за никаква възраст не са ми приемливи подобни неща, но пък хората са различни...

# 24
На мен за никаква възраст не са ми приемливи подобни неща, но пък хората са различни...

И на мен.
Чак пък толкова! Crazy

# 25
Дано скептичните ви коментари и съмнения за ранен Алцхаймер се дължат на желание да изглеждате много отворени и над нещата, а не на това, че сте толкова душевно изпръхнали    Crossing Arms

Човекът е на 50, изобщо не ми е ясно защо го изпратихте да мумифицира чувствата си  Thinking На тази възраст има да е активен и работоспособен още поне едно 15 години, някои на тази възраст тепърва стават бащи...

За любовта няма възраст, и това не е клише - видяла съм го с очите си, няколко пъти. Едни от най-милите любовни жестове съм наблюдавала у възрастни хора, над 75-80 години.

Човече, ако си истински, и темата не е поредната пързалка, пусната да провокира скучаещите женоря, не се отчайвай. Напълно е възможна хипотезата съпругата ти да е в хормонален дисбаланс заради менопаузата, при някои жени тези промени са много драстични и драматични. Предразполагай я, подкрепяй я - ако всичко е така, както го чувстваш и описваш, любовта ви ще възкръсне за нов живот, няма как да е иначе  Peace

# 26
Какъв Алцхаймер? Crazy
На 50 може да си намери младо гадже човека. Wink

Ама много лигаво звучи жалбата му. Flutter
Точно като във вестник Лична драма. Mr. Green

# 27
От романтика до инфантилност има разлика , за съжаление на мен по скоро ми прилича на...

Инфантилното поведение на 50 и нагоре се нарича "сенилност".

На 50 функцията на мъжа е да си е отговорил на някои въпроси за това кое е истинско, кое е фантазия. И да се занимава с философия. Връзката с партньора на тази възраст може да е много дълбока, но да се поддържа с много икономични демонстрации на привързаност. Дори един жест е достатъчен, ако и двамата си го разпознават.

Младото гадже и опитите за младеене принадлежат на тези, дето не са разбрали за какво става въпрос и компенсират.

Или имат начален Алцхаймер. Почва рискът да се покачва след 45, а 50 си е съвсем добра възраст.

# 28
Абе като станеш на 50, ще видиш че ще си много далече от Алцхаймера! Laughing

# 29
Абе като станеш на 50, ще видиш че ще си много далече от Алцхаймера! Laughing
newsm10

И аз като бях на 20, 40-годишните ми изглеждаха като динозаври....    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт