За пюренца идва време вече, сладко да похапва ЮНСКОТО човече - 7

• 27 458
  • 697
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Като ви чета и стигам до извода, че и Надя я мъчат зъбки.  Thinking
Както от първия ден си спи, и седи, и играе, и забавлява сама, така от тази седмица не иска и за секунда да остава сама. Не е задължително да е на ръце, но да не е сама - да има досег до нас.  Rolling Eyes Много е нервна, постоянно вре всичко в устата, текат лигички.  ooooh! Даже снощи, докато я гушках - пак мрънкаше.  Rolling Eyes И през нощта ми проплаква на няколко пъти.  newsm78 Дано по-бързо мине този период, че чак ми е мъчно за нея - милата. А пък и аз като не съм свикнала да съм недоспала  Tired и днес съм яхнала метлата от сутринта.  Crazy Насметох на бързо мъжо и синковеца и ги пратих на работа и училище.  Rolling Eyes

# 121
Eлси дупето и е добре,не е идеално,но се ядва.Акото и то уж се нормализира като консистенция,ама пак зелене.Чудя се сега да почвам ли пак да захранвам какво да я правя  newsm78
Многократните пелени какво да ти кажа страшна краста  Mr. Green Кефят ме и само се ровя по сайтовете и разучавам,НО има няколко неща,които ме притесняват та не съм 100% сигурна,че са за мен  Rolling Eyes Първо моите китайчета са дебели и обемисти,което леко ме дразни,освен това не мога да се навия да ги съхранявам нацапани и сега ги пера след всяко преобуване на ръка,това в дългосрочен план може би ще ме дразни Laughing.
Пробвах ги една нощ с нощна подложка и изкарах 6 часа,което не е малко,но ако трябва да изкараме до сутринта трябва да сложа допълнителна подложка и ще стане много дебело и обемисто,не бих оставила никой да спи така опакован.
Чудя се сега дали да налея парички в хубава маркова пелена за нощна или да си спим с еднократни,а да си караме през деня другите.Освен това ми се ще да си взема няколко пелени за проба,а подозирам,че ММ накрая ще му писне да налива пари в експериментите ми  hahaha
Днес обаче със сигурно ще си купя хубава пелена,че отдавна ме сърбят ръцете  smile3508

# 122
Добро утро момичета!
Ох едно гърло ме боли днес,че направо ми иде да се гръмна.Баткото още е болен и едвам опазвам малкия,а сега и аз. ooooh!
V.R.i от нашия опит мога само да ти кажа при кой да не ходите!Когато бебо беше на 2 месецА го закарахме в Света София-е няма такъв "ортопед''.Мисля да запазя час сега при Колев в Лайф Хоспитам.Една приятелка е ходила и е останала много доволна от прегледа.Иначе баткото сме го водили при Христов,също много добър ортопед и много внимателен с децата Peace
katrin77 е ние с мъжо не сме гиганти,но малкия си е 9 кг,баткото беше слабушко и сега е такъв.
За захранването и аз знам,че ако искам да заместя хранене първо пюре после мляко,а ако искам да незамествам пъво мляко после пюре,след 30 мин примерно
Зъбките и нас ни мъчат,даже онзи ден като водихме баткото при холеопатката тя видя и Стоян и каза скоро да ги чакаме Laughing,ами чака ме ги tooth
Честито на всички озъбилисе!
Бебо се събуди бягам  bouquet

# 123
Ние пък от неделя сме с Т.В неделя вдигна 38.4.В понеделник 37.7,а вчера сутринта 37,2 на обяд 37.4 а вечерта 37.6.Писна ми вече освен Т му няма нищо друго игрив е смее си се.После сме при педи дано Т да е от зъби,че ако пак се разболява ще се гръмна вече...

# 124
мария87, ние сложихме на Ники ваксина Ротарикс - тя се дава на 2 приема между 6-та седмица и 6-я месец, като между двата приема трябва да има поне 30 дни разлика.
Аз съм доволна от тази ваксина, сложихме я на каката и тя е имала разстройство и повръщане само 2 пъти по максимум един ден.

И нещо интересно да споделя, вчера една позната мама ми каза, че много добре и действало за увеличаване на кърмата джинджифилът. В чаша фреш пускала едно кубче джинджифил 1х1см и ефектът бил много добър за млекопроизвдството. Аз не съм пробвала, но все пак да си кажа.

# 125
Elsi, защо ти трябва да слагаш в кисела АМ, след като детето е на кърма? newsm78 Вместо кисел, бих давала оризова каша. Ако искаш попрочети за захранването и си намери подходяща за вас схема. Много зависи до кога искаш и можеш да кърмиш.  Simple Smile

Мимка, тезиэ препарати са много силни. Спирай ги възможно най-скоро! Дактакорт е за гъбички, а в него има и кортикостероид. Изобщо не разбирам защо ще ти го изписват при алергия, но аз не съм лекар, де. Само като майка на майка те предупреждавам да имаш едно на ум. Wink Апропо, и Мария имаше обрив на вратлето. Едни ситни червени пъпчици от претопляне. Оправих ги с мас. Моята панацея.  Mr. Green

Деси Якова, говори ми за нерви. Някои дни не пускам картечницата.  #2gunfire  Embarassed

Мики, добре дошла в клуба. Wink Аз съм си най-доволна от прифолд със защитни гащички.  Peace Имам няколко такива джобчета като твоите, но ги ползвам за кавъри.

Нелката, сигурно е зъбче! Дано!!!  Praynig

Рибката, пръскай си прополис в гърлото. Много помага.

Мери ейнджъл, не съм забелязала дали помага на лактацията, но джинджифилът е естествен антибиотик и антиалерген. Който има възможност, да си слага във фреша. Горещо препоръчвам.

# 126
Гуги , и на нас Молева последния път каза: ...май ще си имате скоро зъбчета..., ама уви!...само нерви
мама Барба  Hug благодаря за оправданието  Wink
Елси ти си герой бе мила   bouquet още успяваш да се цедиш, за да храниш Тедка с кърмичка  Hug
А м/у др и аз подозирам пуфиса за обрива на малчо. При него са едни ситни грапави на пипани пъпчици, само на коремчето над ластика на пампата. Вчера мм купи молфикс ( бях много доволна преди ). Взел един пакет 4-ка и един 4+ , че вече на два пъти сутрин го намираме с мокро боди на коремчето над пампата. С нощното ядене, пишка много и не успява да го побере.

п.п сега прочетох това,Мики  се сетих за обрива на Маги. Не бях чувала за обрив на дупето, свързван с никнене на зъбките

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 09:58 от musleto

# 127
Нелка, чувала съм, че температура 37 и малко не е висока за бебето. Те може да са с по-висока темп. от нас.

# 128
Ох Барба ръчнаме на точното място  Blush Струва ми се,че за вкъщи и на мен най ще ми харесат защитни гащури и пелена,даже се чудя дали да не си взема един пробен комплект Бамбино Мио  Thinking Сега обличам децата и отивам към БебеМаркета да видя какво налично имат да разгледам повече модели на куп.
М/у другото чак сега разбрах,че пеленките ми се регулират на дълбочина  Blush

# 129
Нелка, чувала съм, че температура 37 и малко не е висока за бебето. Те може да са с по-висока темп. от нас.

Преди 40 мин.му я премерих пак имаше 38.6 сега след малко тръгваме при педи имаме час за 10:30 дано,дано,дано да са зъби щото иначе бяхме здрави само седмица.И с ваксините вече вървим доста назад.Четох,че от зъби може да кашля,да има сополи и разстройство баси не можеш да разбереш болно ли е здраво ли е.След прегледа пак ще пиша.

# 130
  • Пловдив
Нелка, стискам палци да му няма нищо на бебчето, много е мъчително като вдигнат температура така мънички Praynig Hug
Мусленце, на нас Молева от колко месеца ни говори, че ще се появят зъби скоро, а нищо Laughing Rolling Eyes

# 131
да бе, че ще се появят-ще се появят...въпроса е кога ще е това  Thinking

# 132
Все до 1-ви клас ще им избият  Mr. Green
И нашият кашлюка от 2 дни, без никакви други симптоми, ще взема да звънна на педи да видим какво ще каже, че ме е е шубе.

# 133
mama Barba и аз четох за тях, че са доста силни и мисля да ги спра днес или довечера последно да намажа- казаха ни 2 пъти дневно. Уж отидохме при много прехвалена лекарка, пък като се чух с една приятелка, която също ми я препоръча се оказа, че за обрив на нейното дете пак същите неща е изписала. Вика ни утре или в Петък пак да ни погледне ама колата ни се развалии  вчера ooooh! Няколко дни ще сме без кола не знам дали ще намерим кой да ни закара пак при тази лекарка, че е в съседен град и е с едно работно времее неподходящо Confused

Аз първите памперси, които купих бяха Пуфис и още в болницата лекарката каза да ги сменям.

# 134
мария87 за Ротарикса - лесно се приема, през устата, сладичка била и Рая много си я папка. На нас ни струва 95 лв. единия прием. Проблема при теб е, че май сте малко закъснели. Както е писала  Mary_Angel ваксината трябва да се направи до 6-тия месец с минимум 30 дни между двата приема. Ако побързате може и да се класирате Simple Smile. Най-добре си говори с педиатърката... може пък втория прием да може да се сложи на 6 месеца и нещо  newsm78 И още нещо за Ротарикса - при нас го слагаха и двата пъти заедно със Синфлорикса и Тетраксима. Докторката каза, че няма проблем - били съвместими.

Нелка, дано й няма нищо на бебка, а да е само от зъби.

Мики, къде е този БебеМаркет и какво продават в него? Само пелени ли или и други бебешки неща?

Общи условия

Активация на акаунт