Математически турнири - 29

• 78 296
  • 795
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Аз си редактирах поста, защото се оказа, че проблема е от моя компютър. На друг компютър отварят линка.
Благодаря.

# 286
  • София
За 107-мо нямаше днес резултати.

# 287
  • София
чакам от 145то аз ............. нещо не мога да ги намеря на телефоните за инфо
някой ако ходи натам да погледне за списъци  newsm78
Миналата година ако не се лъжа при нас в 145-то само на вратата ги бяха изкарали списъците. Спомням си че ги снимах. Не бяха качени мисля никъде в нета от самото училище.
Една мама сподели, че ги има качени на вратата на училището.

# 288
  • София

Бях питала преди, съжалявам, ако съм пропуснала отговора, но ме интересува дали ще има някакво награждаване за "Черноризец Храбър" за София...  newsm78

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 09:39 от Vache

# 289
Резултати СМТ
http://www.107ou.com/
В 41ОУ ги има само разлепени.

# 290
НПМГ ще домакинства математическия турнир "Иван Салабашев" [още...]

# 291
# 292
  • София
НПМГ ще домакинства математическия турнир "Иван Салабашев" [още...]

Това с Националния кръг е нещо ново и звучи интересно. Нещо като Кенгуруто ли ще се опитат да го направят newsm78
Съгласно споразумение между МОН и СМБ (Д03-563/29-10-2014 г.), най-добре представилите се ученици в това състезание ще получат право да участват в Националното математическо състезание, което ще се проведе през 2015 г.

# 293
Резултати от СМТ има и в 125 СОУ! Разлепени са на входа. Снимах ги, но са с лошо качество!

# 294
Здравейте,
Искам да попитам има ли практика да се разглеждат работите от СМТ
Точките на дъщеря ми са с 5 по-малко от очакваното, възможно е тя да е сбъркала при пренасянето в бланката, и именно затова ми се иска да проверя.

И на дъщеря ми са с 4т. по-малко. Видях й работата, не са й зачели Б точка на последната задача, въпреки, че е решена правилно. Госпожата, която ми я показа, каза, че е техен пропуск и щели да го коригират, пък ще видим дали ще е така.

# 295
Разбрах, че в нашето училище, има две деца от първи клас с максимален брой точки 68т. Синът ми с неговите 64т. може да не стигне до медал.

# 296
  • София
Moже ли някоя от по-запознатите, да обясни на прохождащите като мен, кога се дават медалите и за всички ли са, в смисъл, прави се общо класиране от всички училища и се определят най-добрите, или всяко училище си дава медали за техните най-добри резултати. Видях училища, където най-добрите си бях доста слаби и такива, които бяха с много високи резултати. Ние все още чакаме резултатите.  Sad

# 297
  • София
Общо е класирането - за цяла София.
Някой преди няколко страници питаше дали работите на децата се проверяват в тяхното училище, със сигурност мога да кажа, че в нашето училище не им проверяват работите. Пращат ги при организатора и той ги проверява, или пък ги разпределя при други за проверка. За това и си разбираме резултатите чак като излезе общото класиране.

# 298
  • София
Moже ли някоя от по-запознатите, да обясни на прохождащите като мен, кога се дават медалите и за всички ли са, в смисъл, прави се общо класиране от всички училища и се определят най-добрите, или всяко училище си дава медали за техните най-добри резултати. Видях училища, където най-добрите си бях доста слаби и такива, които бяха с много високи резултати. Ние все още чакаме резултатите.  Sad

Това, което ми хрумва, е да се разрови и види как е било в предишни години. Няма основание тази да е по-различно. Линк на СМТPeace

# 299
  • София
Аз това го прочетох, но четох и различни мнения за това в провинцията били награждавали, пък тук с по-високи точки не получавали медал и ми е много объркано в главата. Сигурно след едно, две състезания ще ми се изясни. Мисля, че това с награждаването е много добра идея, защото децата се радват на успехите си и се стараят още повече. Поне така се надявам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт